MARKTEN

Emmer markt in teken van Pasen

EMMEN - Op vrijdag 14 april is het Goede Vrijdag en zijn veel mensen vrij voor het Paas weekeinde. Een heerlijk moment om de boodschappen te doen op de weekmarkt in het centrum van Emmen. Met meer dan 100 kramen zijn er heel veel producten te koop die onmisbaar zijn voor de Paasdagen.
Reageer!

Dorpshuis de Foxel houdt een gezellige Sfeermarkt

EMMER COMPASCUUM - Op vrijdag 14 december wordt achter dorpshuis de Foxel een gezellige sfeermarkt gehouden. Er staan verschillende standhouders met allerlei leuke artikelen. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd. Het begint om 18:00 t/m 20:30 uur en de Entree is gratis!!!! Kom gezellig sfeer proeven bij onze dorpshuis.
Reageer!

Kleinschalige vogelmarkt in Dorpshuis De Foxel

EMMER COMPASCUUM - De vogelvrienden Crescendo in Emmer-compascuum organiseert op zaterdag 6 oktober weer een kleinschalige vogelmarkt. Op deze markt kunnen mensen die hobbymatig vogels houden hun overtallige vogels voor de verkoop aanbieden. Vogels mogen met een maximum van 2 vogels per kooi worden aangeboden. Kooien moeten passend zijn voor de aangeboden vogels en beschikken over voer en water.
Reageer!

Sieny Bazuin en Martin Gerdes erelid HV SVBO

BARGER OOSTERVELD - Tijdens de vereniging dag van handbalvereniging SVBO had voorzitter Willie Menzen ook nog een verrassing in petto voor Sieny Bazuin en Martin Gerdes. Twee leden die op welke manier dan ook jarenlang al hun ziel en zaligheid hebben gestoken in de handbalvereniging SVBO.
Reageer!

Oogstmarkt in heemtuin de Looackerhof

EMMEN - Kom op zondag 30 spetember naar de Oogstmarkt in heemtuin de Looackerhof in Emmen. Hier vindt u leuke accessoires voor huis en tuin en heerlijke lekkernijen. De ruim 20 stands bieden u: Bloemstukken, proeverijen, viltproducten, pompoenen, verkoop biologische appels, honing, enz Kom met het hele gezin, naar deze OOGSTMARKT.
Reageer!

Nieuwsbrief Warenmarkt Emmen.

EMMEN - Nazomer ?? Deze week is het nog prachtig weer en lijkt er geen einde te komen aan de Zomer..... Heerlijk om een rondje over de Warenmarkt te lopen en de gezellig marktsfeer op te snuiven! Kijk voordat u naar de Markt gaat op de website of Facebook pagina. Iedere week staan er leuke acties en aanbiedingen op!.
Reageer!

Nieuwsbrief Warenmarkt Emmen.

EMMEN - De nieuwe collecties Mode & Stoffen zijn binnen! Kom vrijdag de laatste trends spotten op de Warenmarkt in Emmen. In de zelfmaakmode zien we veel stoffen voor de herfst en bij de modekramen zijn de najaars kleuren ook al volop aanwezig. De Warenmarkt kent een groot aanbod in : - Modestoffen - Interieurstoffen - Knopen & Garen - Damesmode - Herenmode - Ondergoed - Accessoires ( sokken,riemen)
Reageer!

Zomermarkt Barger Compascuum op zondag 1 juli

BARGER COMPASCUUM - Winkeliersvereniging Ondernemend Compas organiseert zondag 1 juli weer de jaarlijkse ZOMERMARKT van 10 tot 17 uur is er van alles te doen in het centrum van het dorp. Standhouders bieden een gevarieerd assortiment aan. Op de rommelmarkt kan iedereen die dat wil, de portemonnee aanvullen met de verkoop van overtollige spulletjes. Opgeven hiervoor kan nog via telefoonnummer 0591-617569.
Reageer!

Nieuwsbrief Warenmarkt Emmen.

EMMEN - Veel mensen uit de gemeente Emmen en ver daarbuiten doen hun wekelijkse boodschappen op de Markt in Emmen. Groente,fruit,brood,vlees en vis zijn veel verkochte artikelen. Goed om te zien hoeveel trouwe bezoekers er zijn!
Reageer!

Nieuwe routeborden voor RegioBank Drentse Fiets4Daagse

EMMEN - In de week van de Drentse Fiets4Daagse, van 24 t/m 27 juli, zal Drenthe prachtig rood kleuren. In heel Drenthe en zelfs in delen van Groningen, Friesland, Overijssel en Duitsland zult u de nieuwe en opvallende rode routeborden langs de vele routes zien staan. De borden passen hiermee goed bij de nieuwe stijl en kleur van Drenthe.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda