MUZIEK

Terug in de tijd met SIX-6 in Rue de la Gare

EMMEN – Vijftigers, zestigers en ook zeventigers hebben goede herinneringen aan de muziek uit de jaren zestig. The Beatles en The Rolling Stones leven nu nog voort in hun muziek. Ook jongeren zingen die liedjes nog steeds woord voor woord mee. Heb je deze herinneringen ook? Grote kans dat je deze songs op zondagmiddag 17 november terug hoort bij het optreden van SIX-6 in café Rue de la Gare in Emmen.
Reageer!

Tenorsaxofonist Jeroen Brokkelkamp te gast in Jazz op de Zondagmiddag

EMMEN - Tenorsaxofonist Jeroen Brokkelkamp wordt gezien als een van de beste rietblazers van Nederland. Hij studeerde in 1992 af aan het Rotterdams Conservatorium. Begeleid door Koos Wiltenburg op bas, gitarist Thomas Zoetelief en drummer Arnoud Gerritse treedt Brokkelkamp tijdens Jazz op de Zondagmiddag op 3 november op in café Rue de la Gare.
Reageer!

Oktoberfest en Siepelrock in Pesse

PESSE - Op 25 en 26 oktober staat Pesse weer op zijn kop. Voor 25 oktober is gekozen voor een Oktoberfest. Met lange tafels, dirndl, lederhose en pullen bier zal de tent zich vullen. Deze avond zijn er optredens van een Helene Fischer Tribute (Natascha), Immer Hansi, Otto Lagerfett en Die Lustige Moeflons Muskanten.
Reageer!

Welshman Martyn Joseph in de Amer

AMEN - Welshman Martyn Joseph (1960) is al 35 jaar actief in de muziek, maar zijn optredens worden nog altijd gekenmerkt door een grote intensiteit. Iemand beschreef hem als ‘een performer die het publiek bij de strot grijpt’. Martyn Joseph, die op zaterdag 26 oktober (20.00 uur) optreedt in De Amer, wordt wel vergeleken met Bruce Springsteen. Die overeenkomst is op de eerste plaats van toepassing op de thema’s en het verhalende van de songs.
Reageer!

Kinderen en jongeren gezocht voor projectorkest en projectkoor Symfonica

ASSEN - In theater De Nieuwe Kolk in Assen wordt op zaterdag 9 november een bijzondere activiteit georganiseerd voor kinderen en jongeren in Drenthe die een instrument bespelen of zingen. Strijkers, blazers, maar ook slagwerkers uit de hele provincie zijn welkom om mee te spelen in het orkest Symfonica in D. Jonge zangers en zangeressen kunnen zich aansluiten bij het projectkoor. Samen repeteren zij voor een slotconcert om 16.00 uur voor publiek. De muziek en songteksten worden bij aanmelding toegezonden, zodat het mogelijk is van tevoren thuis te oefenen. Aanmelden kan via de website www.symfonicaind.nl.
Reageer!

Mega Piratenfestival Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - Het megapiratenfestival in Klazienaveen is uitverkocht. De bezoekers kunnen weer volop genieten van het Nederlandstalig lied. Een keur van artiesten zullen daar in een hoog tempo aan u worden gepresenteerd door Willie Oosterhuis.
Reageer!

Zondagmiddagconcert Bonnie Bishop in VanSlag

BORGER - Bonnie Bishop werd geboren in Cincinnati, Ohio. Ze komt uit een muzikaal gezin: haar vader was bluespianist en haar moeder speelde cello. Een deel van haar jeugd bracht ze door in Houston, Texas. Momenteel woont ze in Nashville, Tennessee, maar op zondag 20 oktober is ze gewoon in VanSlag in Borger.
Reageer!

Adam Sweet op herhaling in Rue de la Gare

EMMEN – De Engelse singer-songwriter en gitarist Adam Sweet is een graag geziene gast in Rue de la Gare. Voor de vierde keer nam hij de uitnodiging aan om in het Emmer café op te treden. Hij wordt begeleid door The Pact met daarin drummer Sietse Huisman en bassist Ronald Jonker.
Reageer!

Wouter Planteijdt in de Amer

AMEN - Wouter Planteijdt trakteerde muziekminnend Nederland afgelopen maand op een indrukwekkende nieuwe plaat: Bullhorna. Hij trekt er de komende tijd het land mee in en 1 van zijn eerste haltes is cultureel café De Amer op zaterdag 12 oktober 20.00 uur. Wouter Planteijdt werd in de jaren tachtig bij het grote publiek bekend als frontman van Sjako!. Daarnaast is hij al jarenlang actief als begeleidend gitarist en producer van allerlei bekende namen in de kleinkunst als Maarten van Roozendaal en Paul de Munnik.
Reageer!

Klaas Spekken brengt Herkenbare verhalen in VanSlag

BORGER - Met hun muzikale programma Herkenbare Verhalen verzorgen Klaas Spekken en Joost van der Beek een concert met liedjes die bij vele bezoekers herinneringen zullen oproepen. Dat gebeurt ongetwijfeld ook op zondagmiddag 6 oktober in VanSlag in Borger. Op het repertoire staan Groningse liedjes, evergreens uit de Nederlandse kleinkunst, juweeltjes uit The American Songbook en namen als Don Mclean, Jim Croce en Paddy Reilly. Klaas Spekken kan dit prachtig zingen en Joost van der Beek haalt de meest verrassende klanken uit zijn gitaar.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda