MUZIEK

Krissy Mathews en Layla Zoe in De Amer

AMEN - Het publiek in De Amer krijgt op zondag 29 september (14.00 uur) een bijzonder optreden voorgeschoteld. De Noors/Britse gitarist en zanger Krissy Matthews vormt die middag een gelegenheidsduo met de Canadese blueszangeres Layla Zoe. Het grootste deel van de tijd toeren Krissy en Layla met hun vaste bands langs bluesrockpodia en festivals. Het akoestische bluesconcert dat de twee bevriende artiesten in De Amer geven, moet dan ook als uniek worden beschouwd.
Reageer!

Veel hilariteit tijdens waterspektakel Zwartemeer

ZWARTEMEER- Mede door het mooie weer werd de derde editie van het Waterspektakel Zwartemeer op het water van het Van Echtenskanaal afgelopen zondag een groot succes. Op het programma stond een kussengevecht, sprietlopen en kano touwtrekken. Het programma werd ook deze keer weer vakkundig van commentaar voorzien door omroeper Gerard Plaatje.
Reageer!

Muzikale voorstelling Appleknockers Flophouse

GROLLOO - Het Cuby & The Blizzards album Appleknockers Flophouse is op 26 september onderwerp van een muzikale voorstelling in café Hofsteenge in Grolloo. Stichting Kunst & Cultuur en Gerhardt Heusinkveld brengen met tal van Drentse artiesten, op de sterfdag van Harry Muskee, een ode aan de meester, het album en de band. Het is dit jaar 50 jaar geleden dat het spraakmakende bluesalbum verscheen.Op 26 september aanstaande in café Hofsteenge Grolloo
Reageer!

Stichting Vocalin Drenthe opnieuw bezig met een bijzonder project.

EMMEN - Stichting Vocalin Drenthe is gestart met de voorbereidingen voor een bevrijdingsconcert met als titel OVERleven en dood. In 2020 is het 75 jaar geleden dat Emmen door Poolse troepen werd bevrijd. Het concert zal voor een belangrijk deel in het teken staan van onze Poolse bevrijders.Tijdens dit concert wordt het Requiem van Fauré en een aantal delen van The Peacemakers van Karl Jenkins uitgevoerd. De uitvoering vindt plaats op zondag 3 mei om 17.00 uur in de Grote Kerk te Emmen. Benieuwd en wilt u meezingen in dit project? Inschrijving en meer informatie is te vinden op de website www.vocalindrenthe.n
Reageer!

Amer concertseizoen weer van start

AMEN - Op zaterdag 7 en zondag 8 september zijn de eerste concerten van het Amerseizoen 2019/2020. Zaterdagavond 7 september is het Boris McCutcheon die om 20.00 uur het spits afbijt. Deze vriendelijke Amerikaan en zijn band The Saltlicks brengen woestijn-americana uit het desolate New Mexico. Aan de charismatische Belg Guy Verlinde de eer om zondagmiddag, 8 september vanaf 14.00 uur de Amer-deel te vullen met blues en rootsmuziek.
Reageer!

Ame concertseizoen weer van start

AMEN - Op zaterdag 7 en zondag 8 september zijn de eerste concerten van het Amerseizoen 2019/2020. Zaterdagavond 7 september is het Boris McCutcheon die om 20.00 uur het spits afbijt. Deze vriendelijke Amerikaan en zijn band ‘The Saltlicks’ brengen woestijn-americana uit het desolate New Mexico.
Reageer!

Shepherd Sessions in Klein Paradiso

EMMEN - Acht Drentse singer-songwriters komen zondagmiddag 21 juli 2019 naar Klein Paradiso in Echten voor een presentatie van hun nieuwste liedjes. De bijzondere songs zijn gemaakt tijdens een inspiratiedag rond de schaapskooi op het Holtingerveld in Havelte. Aanvang 15.00 uur. Toegang 10 euro.
Reageer!

Voor vierde keer Rue Culinair

EMMEN – Voor het vierde achtereenvolgende jaar wordt in café Rue de la Gare in Emmen Rue Culinair gehouden. Op woensdagavond 4 juli is het in het Emmer café weer culinair proeven en genieten van de meest lekkere wijnen, hapjes, delicatessen, kroketten, speciaal bier en wat verder allemaal wordt aangeboden.
Reageer!

Festival Proms in sporthal Annen

ASSEN - Een concert van het Veenkoloniaal Symfonie Orkest o.l.v. Lubertus Leutscher en een bijzonder koor. Je moet het hebben meegemaakt, we doen het tijdens het Vocaal Festiaval Annen! Zie het programma en bestel uw tickets, het aantal plaatsen is beper
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda