MUZIEK

Jan Warringa laat er geen gras over groeien met zijn nieuwe singel “kus me ‘’’

COEVORDEN - Maart is traditie de maand voor een nieuwe singel van zanger en entertainer Jan Warringa. Na het succes van “Dat kan niemand”, “Een condor”, “Wees niet bang” en “Ik voel zo als jij”, die nog veelvuldig langs komen op de radio en tijdens zijn optredens, leek het weer tijd te zijn voor echt wat nieuws. Dus was het nu tijd voor “kus me’’
Reageer!

Voorjaarsconcert Valerius

EMMEN - Christelijk Mannenkoor Valerius geeft aanstaande zaterdag weer haar voorjaarsconcert in De Grote kerk in Emmen. Valerius zingt dan onder anderen volksliederen , spirituals en classics uit Rusland en Amerika.
Reageer!

Shanty- en Amusementskoor 't Kompas houdt muziekavond

EMMER COMPASCUUM - Op Vrijdagavond 14 April 2017 in theaterboerderij `De Noorderbak`. Er is een zeer beperkte ruimte op Zaterdag 15 April, indien u op Vrijdag geen ruimte heeft om te komen.
Reageer!

Gipsy concert in Cultuurpodium van Slag

EMMEN - Op vrijdag 17 maart aanstaande geeft de groep La Manouche een concert in Cultuurpodium van Slag, Hoofdstraat 34 te Borger. Bij de muziek van La Manouche waant de luisteraar zich even aan het kampvuur bij de woonwagen.
Reageer!

Toby Beard & Band (AUS) opnieuw in VanSlag Borger

BORGER - De charismatische singer-songwriter en gitariste Toby Beard, afkomstig uit Perth in West-Australië is een graag geziene gast in Cultuurpodium VanSlag. Vrijdag 24 maart staat ze met haar band voor de vijfde keer op het Roots on the Road podium in Borger. Ze presenteert dan in het kader van haar Europese tournee haar nieuwe album Nobody Told me.
Reageer!

Concert Aphranova in Rue de la Gare

EMMEN – De Drents/Groningse formatie Aphranova geeft op zaterdag 25 maart een concert in café Rue de la Gare in Emmen. Aphranova is een energiek gezelschap en sluit met haar mix van pop, soul, funk en jazzflavours goed aan bij de hedendaagse generatie die niet in hokjes denkt, maar met open vizier goede muziek wil maken.
Reageer!

Handen ineen voor het officiële Nathalzen-lied

RUINEN - Het is nog maar een preview, maar wel één die tot nu toe meer dan 65 duizend keer werd bekeken en honderden reacties op social media losmaakte. Daarmee heeft de samenwerking tussen Mooi Wark, Poar Neem’n en Wat Een Sound op voorhand al een hit opgeleverd. De single Probleem’n…? komt officieel op vrijdag 10 maart uit.
Reageer!

Vrouwenkoor Noyana houdt voorjaarsconcert

Klazienaveen – Het vrouwenkoor Noyana houdt op zaterdag 18 maart om 19.30 uur een voorjaarsconcert in de Henricuskerk in Klazienaveen. De dames presenteren hun gloednieuwe repertoire vol goed in het gehoor liggende popliedjes onder leiding van dirigent Jochem Weggemans. Trompetduo De Gebroeders Weggemans treden ook op.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda