MUZIEK

American Aquarium eredivisie altcountry

AMEN - Ze waren in 2014 al eens in De Amer en op maandag 22 oktober zijn ze er weer. Sinds die tijd is er veel gebeurd met American Aquarium. Gelukkig waren het positieve ontwikkelingen, zoals het succes van het album Wolves, dat in 2017 werd geboren.
Reageer!

Prachtige liedjes van David Luning

AMMEN - De Amer heeft op zondagmiddag 21 oktober met David Luning een begaafde singer-songwriter in huis. Zijn liedjes kun je vinden op de juichend ontvangen albums Just Drop By en Restless, maar zijn muziek wordt ook gebruikt in films en tv-series.
Reageer!

Klassiek concert in de Grote Kerk in Emmen.

EMMEN - Sopraan Henriette de Groot en pianist Tjako van Schie brengen een tweedelig programma. In Russische winter laten ze meeslepende melodieen, afgewisseld door speelse klanken horen in een verhaal over liefde, verdriet, geluk en verlangen met muziek van o.a. Tsjaikovski en Rachmaninoff.
Reageer!

Tijdloze muziek en blues in De Amer

AMEN - Op de agenda van De Amer staan in het weekend van 5 oktober twee concerten. Vrijdagavond komt Yorick van Norden met zijn band naar Amen (5 oktober 20.00 uur). Zijn muzikale inspiratie ontleent hij aan The Beatles en dat is nog altijd te horen op zijn recente album vol tijdloze muziek.
Reageer!

Ouderen Songfestival 2018

AMSTERDAM - De eerste vier voorrondes zijn volbracht. De 27e editie van het Ouderen Songfestival is in volle gang. De eerste vier voorrondes zijn geweest. In het Leo Polakhuis, De Roode Bioscoop en het Evean Twiskehuis in Amsterdam en in Het Mennistenerf te Zaandam hebben de eerste circa 60 kandidaten het beste van zichzelf gegeven.
Reageer!

Speel en zing mee met het grootse pop-up jeugdorkest

HOOGEVEEN - Kinderen en jongeren die een instrument bespelen kunnen op zaterdag 3 november meespelen in het grootste pop-up jeugdorkest van Drenthe. In theater De Tamboer wordt Symfonica in D georganiseerd. Naast een orkest wordt ook een projectkoor samengesteld.
Reageer!

Pedaal VocaaklPedaal Vocaal op 16 september 2018

EMMEN - Een muzikaal en actief jaarlijks evenement in het stroomdalgebied de Drentsche Aa op de 3e zondag in september. Pedaal Vocaal is een evenement waarin natuur, beweging en cultuur worden gecombineerd.
Reageer!

Derde optreden Adam Sweet in Rue de la Gare

EMMEN – Singer-songwriter en gitarist Adam Sweet uit Engeland komt alweer voor de derde keer naar café Rue de la Gare. Trad hij de vorige keer nog op met zijn eigen trio, dit keer wordt hij begeleid door de jazzmuzikanten Koos Wiltenburg op bas en Arno van Nieuwenhuize op drums. Ongetwijfeld wordt dit daardoor een uniek concert op zondag 1 juli.
Reageer!

Taalwerkplaats Nieuw-Amsterdam timmert aan de weg deze zomer!

NIEUW AMSTERDAM - Deze zomer vinden allerlei activiteiten plaats in en om de Taalwerkplaats in Nieuw-Amsterdam. Het voorlopig hoogtepunt wordt Vrijdag 22 juni de Midzomeravond met muziek van Gezinus Grooten van de WIEBENT uit Schoonebeek, optreden van mensen met een beperking en het vertonen de film "De Lachende Uil" gemaakt door dichters en schrijvers die de Taalwerkplaats regelmatig bezoeken.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda