MUZIEK

Blues in Taalwerkplaats Nieuw Amsterdam

NIEUW AMSTERDAM - Zondag 14 april treedt het eigenwijze blues duo om 14.00 uur op in de Taalwerkplaats Nieuw-Amsterdam. Daarnaast is er een open podium voor schrijvers en dichters waarin kan worden voorgedragen uit eigen werk met als onderliggend thema april doet wat ie wil. Een mooie kans om eens met een experiment te komen. Een tekst die je normaal verborgen houdt maar bij deze gelegenheid een podium kan krijgen... Wij zijn zeer nieuwsgierig! Taalwerkplaats Zijtak OZ 66 7833AP tel 0591-564303. Entree € 7,50 stukje kaas en worst gratis.
Reageer!

Heerlijk Leed zorgt voor vrolijk verdriet in Rue de la Gare

EMME - Tranen met tuiten worden er soms gestort in de liedjes die Heerlijk Leed zingt. Want het smartlappenkoor uit Emmen heeft liederen op het repertoire staan waarin op zijn minst een dode valt te betreuren. Maar Heerlijk Leed brengt deze smartlappen met een lach en een traan. Op woensdag 17 april is het weer tijd voor de voorjaarsmeezingavond in cafe Rue de la Gare in Emmen.
Reageer!

The Stokers in Rue de la Gare

EMMEN -?? Eens in de zoveel tijd treden The Stokers op in cafe Rue de la Gare in Emmen. De band heeft een grote aanhang en elke keer als de band in het Emmer cafe optreedt is het bomvol. Ook op zondagmiddag 14 april is dat ongetwijfeld weer het geval.
Reageer!

Laurence Jones terug in VanSlag

BORGER - VanSlag heeft weer een gigant uit de hoge hoed getoverd! Niemand minder dan Laurence Jones bestijgt op woensdag 17 april het podium in Borger. Het concert is uitverkocht. Jones is volgens velen het grootste bluestalent van dit moment. Op zijn zeventiende begon hij zijn eigen band en sindsdien sleept hij met zijn spetterende Fender-sound de ene na de andere prijs in de wacht. Niemand minder dan Walter Trout noemde Jones, een genie en een kruising tussen Eric Clapton en Buddy Guy.
Reageer!

Singer-songwriter Ben Reel in Rue de la Gare

EMMEN - De Ben Reel Band uit Ierland treedt op zaterdag 13 april op in caf�© Rue de la Gare in Emmen. Live heeft de Ben Reel Band een reputatie opgebouwd als een van de beste acts van Ierland, en ook in de Benelux, USA en Duitsland toerde hij met veel succes.
Reageer!

Navarone maakt line up hello festival compleet

EMMEN - Navarone, op dit moment meest gewilde band van Nederland, komt zaterdag 8 juni naar hello festival in Emmen. De band greep in de finale van de talentenjacht The Voice of Holland net naast de titel. Navarone was de eerste band ter wereld die meedeed aan de tv-show. Het gaat snel met de band want alle shows van hun SALVO-tour zijn uitverkocht. Met de komst van Navarone is de line-up voor de 3 stages compleet.
Reageer!

The Sidekicks staan vooraan in de blues

The Sidekicks zijn al vanaf 2007 onderweg en in die periode heeft de bluesband een grote reputatie opgebouwd. Dat gebeurde niet alleen via het uitbrengen van twee fraaie albums, maar ook door een energieke liveperformance. Op zondag komt de vijfkoppige formatie naar De Amer (14.00 uur).
Reageer!

Martin Harley bewapend met mooie liedjes en unieke gitaar

AMEN - Martin Harley (Cardiff, 1975) is een Britse singer-songwriter, die zich ruim beweegt in het genre van folk, roots en blues. Hij is bewapend met een bijzondere lap steel gitaar: een honderd jaar oude Weissenborn. Harley, die vrijdag 5 april (20.00 uur) optreedt in De Amer, is een meester in het bespelen van dit unieke instrument. In de loop der jaren heeft hij een respectabel aantal albums gerealiseerd, zowel solo als met band. Ze werden allemaal hoog gewaardeerd door de recensenten. Voor het album Mojo Fix (2012) stonden gastmuzikanten als Santana en Steve Winwood hem terzijde.
Reageer!

Jimi Hendrix tribute in Rue de la Gare

EMMEN - Jimi Hendrix overleed veel te jong op 27-jarige leeftijd in 1970. De gitarist/zanger liet een onuitwisbare indruk achter. De muziek van Hendrix komt op zaterdag 30 maart weer tot leven in cafe Rue de la Gare in Emmen. De band Crystallized brengt die avond alle hits zoals Hey Joe, Purple Haze, Foxy Lady, Voodoo Child en natuurlijke veel andere Hendrix-nummers.
Reageer!

Søren Reiff vervangt Dan Siegel in Rue de la Gare

EMMEN – Familieomstandigheden zijn er de reden van dat de beroemde Amerikaanse pianist Dan Siegel niet naar Nederland komt. Een van zijn optredens, samen met The Pact, zou plaatsvinden in café Rue de la Gare. Als vervanger is de Deense gitarist Søren Reiff aangetrokken. Het Jazz-op-de-Zondagmiddagconcert is op 31 maart.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda