Drenthina laat periodewinst ontglippen

EMMEN - In de zaterdag 3e klasse D kwam Drenthina niet verder dan een 1-1 gelijkspel in de thuiswedstrijd tegen LTC en daardoor ging Velocitas 1897 er met de eerste periodetitel vandoor. Drenthina had met twee doelpunten verschil moeten winnen, maar het werd uiteindelijk een grote teleurstelling. Niet alleen het missen van de periodetitel, maar zag koploper Velocitas 1897 twee punten los komen en een duel minder gespeeld.


Drenthina begon goed aan de opdracht, want in de 2e minuut was het topscorer Janiek Arends die een doorkopbal van Jan Jaap Wever met een treffer wist te belonen. 1-0, maar dat bleek voor Drenthina ook het enige wapenfeit in de wedstrijd. LTC wist echter maar weinig mogelijkheden uit te spelen, terwijl ook Drenthina geen openingen meer kon vinden. LTC kreeg nadat de doorgebroken Richard Mulder onderuit was geschoffeld terecht een strafschop toegewezen. Mulder stond al klaar om de bal vanaf de stip in te schieten.

De hevig wegens buitenspel vlaggende clubgrensrechter van Drenthina stak er echter een stokje voor, waardoor de terechte beloning voor LTC uitbleef. In de 2e helft kreeg LTC in het laatste kwartier uiteindelijk beloond. Een voorzet van Xander Eisses werd door Romano Djababoe binnen gekopt. 1-1. Voor LTC een belangrijk puntje om uit de onderste regionen te blijven, maar voor Drenthina was de puntenverdeling wel een flinke tegenvaller.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda