DZOH trainer Karlo Meppelink gaat voor top-5 plaats

EMMEN - Terugblikkend op het afgelopen seizoen vindt hoofdtrainer Karlo Meppelink dat DZOH haar eerste doelstelling zeker heeft gehaald. ,,Onze eerste doelstelling voor aanvang van de vorige competitie was een plaats bij de eerste 5 en dat is gelukt. Daarnaast zijn wij ook met het behalen van de 1/8 finale in de bekercompetitie ook heel ver gekomen. En dat alles toch wel vaak met mooi en attractief voetbal waar de mensen graag naar komen kijken! Vooral de leuke derbys tegen SVBO en WKE 16 speelden wij voor veel publiek..


Voor het komende seizoen heeft de DZOH-trainer niet echt veel inzicht, want DZOH is samen met SVBO en nieuwkomer Drenthina ingedeeld in de 1e klasse G van de afdeling Oost. ,,Ik heb geen enkele indicatie over de tegenstander omdat wij die toch minder goed kennen. Dat weerhoudt ons er niet van om onze doelstelling na te streven en dat zal wel weer proberen bij de eerste 5 te eindigen en dat we dan ook gaan voor een periodetitel! Gelukkig hebben wij wel de plaatselijke derby’s tegen SVBO en nieuwkomer Drenthina op de rol staan”.

De selectie van DZOH heeft een verandering ondergaan. Er zijn een aantal spelers vertrokken of gestopt en assistent Berry Hoogeveen is opgevolgd door Dave Bos. Toegevoegd aan de selectie zijn Stefan van der Leij, Dave Funke, Thom Hulshof, Joey Roufs, Jorick Zweerink, Ronald Gerdes en uit eigen JO19 stromen Max Nijland, Simon Hepping, Moaz Alamin en Melvyn Hein door. Wij gaan onze huid zo duur mogelijk verkopen, besluit Karlo Meppelink.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda