AMATEURVOETBAL

Kaarten voor thuisduels SC Heerenveen verloot

EMMEN - In het FC Emmen Museum is vanmiddag de loting verricht onder de seizoenkaarthouders die aanmerking kwamen voor een gratis toegangsbewijs voor een thuiswedstrijd van SC Heerenveen. Notaris Bean Schukken had bij de loting de touwtjes in handen. De heren Otto en Wilfred Ramaker en Jan van Wijk assisteerden en tevens was Evelyn Lok van Univ? aanwezig.
Reageer!

WKE wint van SVBO, maar niet overtuigend

BARGER OOSTERVELD / John de Wolf had zijn ploeg ten opzichte van afgelopen zondag op 8 plaatsen gewijzigd. Het eerste kwartier begon WKE flitsend, maar net zoals tegen Nieuw Buinen zakte het niveau daarna naar een bedenkelijk peil. In de rust wisselde de trainer ook nog eens de andere drie. Op zich begrijpelijk met het drukke programma voor de boeg. Bovendien heeft de trainer dan alle spelers een keer aan het werk gezien, voor wat het waard is.
Reageer!

Beloften kloppen FC Groningen in bekerduel

HEERENVEEN - Jong SC Heerenveen/FC Emmen is het seizoen prima begonnen met een 3-1 bekerwinst op de beloften van FC Groningen. Na de 2-0 ruststand op sportpark Skoatterwald, met doelpunten van Igor Djuric (19e) en Rico Wolven (27e), werd het twee minuten na de pauze 3-0 dankzij de net in het veld gekomen Steven de Blok. De wedstrijd leek te zijn gespeeld maar de gasten schakelden een tandje hoger.
Reageer!

Vuelta Stierschieten rond thuisduel tegen Eagles

EMMEN - Ook FC Emmen ontkomt niet aan de Vuelta gekte: de wielerronde van Spanje waarin Emmen dus op het eind van de maand augustus als finishplaats fungeert. Ter ere daarvan wordt voorafgaande aan de wedstrijd op maandag tegen Go Ahead Eagles het Vuelta stierschieten beoefent. Deelnemers kunnen zich vanaf 18.30 uur op het voorplein van het stadion melden voor de voorronde. De beste stierschieters gaan over naar de finale die tijdens de pauze van de wedstrijd in het stadion wordt gehouden. Voor de deelnemers is het belangrijk te weten dat ze wel in het bezit van een geldig toegangsbewijs voor FC Emmen-Go Ahead Eagles dienen te zijn.
Reageer!

Programma KNVB Noord districtsbeker dinsdag 18 augustus

Groep 02 71 SVM 1 -Olympia'28 1 19:00 SC: Bakker T.W. Groep 11 264 Eems Boys 1 -Loppersum SC 1 19:00 SC: Adema A. Groep 18 100 Griffioen De 1- ONR 1 19:00 SC: Jansma J. Groep 19 162 Aduard 2000 1 -Glimmen 1 19:00 SC: Hoekstra J.G. Groep 20 258 Heerenveense Boys 1 - DESZ 1 20:00 SC: Reinders R. Groep 22 276 ZFC Zuidlaren 1 - SJS 1 20:00 SC: Stoetman J. Groep 30 144 Wagenborger Boys 1 - Pelikanen De 1 19:30 SC: Land R.P. Groep 33 126 Pesse 1 - Sleen 1 19:30 SC: Kloppenburg G. Groep 43 148 CVO 1 - SSS'68 1 19:00 SC: Bourakba G. Groep 50 220 Zuidhorn 1 - Groen Geel 1 19:00 SC: Bosgraaf W. Groep 57 129 SVBS'77 1 - VWC 1 19:30 SC: Klooster ten A. Groep 19 411 Oosterlittens 1 - Leeuwarden 1 19:00 SC: Jong de H. Groep 21 417 Kwiek 1 - Amicitia VMC 1 19:00 SC: Kooistra K. Groep 44 392 Froombosch 1 - Eenrum 1 19:30 SC: Balta T. Groep 8 32 SVBO 1 - WKE 1 20:00 SC: Boerema J.
Reageer!

SV Twedo verliest in slotfase van Sp. Zweeloo.

VEENOORD - Het eerste herenteam van Sportclub Zweeloo zegevierde zaterdag voor het eerst tijdens de huidige voorbereiding. Op het hoofdveld aan de Nieuweweg in Veenoord nam men tijdens het laatste kwartier van de eerste poulewedstrijd in de bekervoorronde afstand van zesdeklasser SV Twedo za., 0-2. Waar een briesje enigszins verkoeling bracht, kwamen beide teams gehavend aan de start op het binnenterrein van de beroemde sintelbaan. Vooral na de rust gebeurde het nodige. Zo debuteerden eerst Rolf Drewes en later ook Gerben Manting in een offici?le wedstrijd.
Reageer!

Simpele zege DVC''59 op Westerwolde

VLAGTWEDDE ? DVC?59 heeft zonder zich bovenmatig in te spannen de eerste bekerwedstrijd met 0-6 bij Westerwolde gewonnen. De thuisclub bood voor rust nog enige tegenstand, maar in de tweede helft was de pijp leeg bij de zesde klasser. Nick Wanders zorgde met een prima schot voor de 0-1 ruststand. In de tweede helft onderscheidde de van Zwartemeer overgekomen centrumspits Rudie Meems zich door drie doelpunten voor zijn rekening te nemen. Gert Mink met een goed genomen vrije trap en Martin Doek met een fraai afstandschot zorgden voor de 0-6 eindstand.
Reageer!

Zwartemeer verliest eerste bekerduel

KLAZIENAVEEN - Zwartemeer moest met een danig uitgedunde selectie vanmiddag aantreden bij Emmen voor het eerste duel in de beker. Maar liefst 10 spelers van de selectie waren niet beschikbaar, grotendeels door blessures en nog openstaande schorsingen uit de nacompetitie van vorig seizoen. Het elftal werd dan ook gecompleteerd met een groot aantal spelers van de 2e selectie. Deze waren echter niet opgewassen tegen Emmen. Het spel speelde zich dan ook voornamelijk af op de helft van Zwartemeer. Toch duurde het nog tot de 34e minuut voor Emmen het eerste doelpunt wist te maken. Uiteindelijk werd het 4-0 voor Emmen.
Reageer!

Jong Oranje in het FC Emmen stadion

EMMEN - Weet u het nog? Woensdag 26 maart 2008, 18.00 uur, Oranje boven, Foppe en de jongens van Foppe, een uitverkocht stadion en alles en iedereen in Oranje sferen, om ??n minuut voor zes klonk het Wilhelmus door de stadionspeakers, wat een sfeer en wat een beleving. Was u erbij? Op vrijdag 4 september aanstaande om 19.30 uur speelt Jong Oranje opnieuw in het FC Emmen stadion en ditmaal tegen Jong Finland. Het gaat hier om de eerste kwalificatiewedstrijd voor het EK en natuurlijk gaat Jong Oranje zich kwalificeren want aan ons zal het niet liggen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda