SVBO nestelt zich op kop na winst op VEV

BARGER OOSTERVELD ? SVBO(zat) pakte een belangrijke 2-1 overwinning in de derby tegen VEV. Beide ploegen beginnen slecht aan de wedstrijd. Het spel veert over en weer en gaat gelijk op. De eerste en eigenlijk enige goede kans voor SVBO van de eerste helft komt van Ruben Strating die maait wild over na een goede actie van Thijs Scholte Albers. Ook VEV is tot enkele doelpogingen gekomen. Henri Nijenkamp komt tot een schot, maar keeper Doek pakt goed. Even later krijgt VEV een vrije bal op randje zestien meter, Jeroen Hartmann schiet echter over de kruising.
De tweede helft is aantrekkelijker en er wordt beter voetbal gespeeld door beide ploegen. De eerste goede kans is voor SVBO. Ruben Strating geeft voor op Robert Veringa, maar deze weet hem niet in het doel te koppen. Aan de andere kant is het bijna wel raak. Flavio geeft voor op Henri Nijenkamp, maar deze kopt rakelings over. Vervolgens is het Ruben Strating van SVBO die een vrije bal in de handen van de keeper schiet.

VEV lijkt een licht veldoverwicht te hebben en iets beter te tikken dan SVBO. Na een hele goede aanval van VEV wordt Jeroen Hartmann verkeerd aangespeeld en schiet dan ook over. Ondanks het betere spel van VEV krijgt SVBO de betere kansen. Strating onderschept de bal, geeft op Jeurissen, die vervolgens knap zijn man passeert en voor geeft. Veringa weet de bal binnen te schuiven 1-0.

Even later geeft Scholte Albers, na een goede actie, op Jeurissen. Deze zet Strating vrij voor het doel, die alle tijd heeft om aan te nemen,  maar schiet over.  Kort hierop krijgt VEV een vrije bal net buiten de zestien. Michel Siebum weet uit vrijwel onmogelijke hoek zéér knap binnen te schieten 1-1. VEV lijkt wakker geschud en heeft het betere van het veldspel. Toch is het SVBO die er met de winst vandoor gaat. Bennie Jeurissen legt af op Frank Goeree, die van veraf prachtig in de kruising schiet . Eindstand 2-1.(zie ook fotoboek)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda