Atletiek

Brons op NK voor meerkampster Sarah van Beilen

APELDOORN – Tijdens de Nederlandse Jeugdkampioenschappen indoor meerkamp in Apeldoorn legde Sarah van Beilen uit Emmen beslag op een derde plaats. De Emmense behaalde na vijf onderdelen in totaal 3707 punten en moest daardoor genoegen nemen met het brons.
Reageer!

Triathlonclinics in Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - Dit jaar organiseert Triathlon team de boks uit Klazienaveen weer de triathlonclinics ter voorbereiding voor de triathlon van Klazienaveen op 23 augustus. De clinics zijn voor iedereen toegankelijk ongeacht start niveau. De clinics starten op vrijdag 3 april en duren tot en met vrijdag 10 juli. Op woensdag 18 maart is er om 19uur een gratis informatieavond in het Aquarena zwembad in Emmen.
Reageer!

Drenthe Loopfestijn dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden

KLAZIENAVEEN - Zaterdag 30 mei 2020 wordt voor de 37e keer het Drenthe Loopfestijn georganiseerd. Toch kan het zomaar zijn dat op 30 mei voor de laatste keer het startschot knalt. Reden is dat het bestuur al een tijd op zoek is naar nieuwe leden. Deze zijn tot op heden nog niet gevonden. Het Drenthe Loopfestijn is dringend op zoek naar mensen die willen helpen het jaarlijkse hardloopevenement in Klazienaveen te organiseren. Bestuursleden zijn door de jaren heen gestopt en het vinden van nieuwe aanwas blijkt moeilijk.
Reageer!

Alwin Heijting en Lisanne Langerijs winnen Snertloop Nieuw Schoonebeek

NIEUW SCHOONEBEEK - Lisanne Langerijs uit Schoninghsdorf en Alwin Heijting uit Erm werden afgelopen zondag winnaar van de 10km Snertloop in Nieuw Schoonebeek. Heijting deed dat in een tijd van 33.25 en bleef daarmee 25 seconden voor op Sebastiaan Pol uit Enschede. Lisanne Langerijs had weinig moeite nodig om bij de dames de 10km te winnen. Haar tijd van 39.09 was beduidend sneller dan de 44.25 van de nummer twee Yvonne Kamies( uit Emmen en de 50.00 van Linda Rakers uit Emmen.
Reageer!

23e Schuler-Snertloop te Nieuw Schoonebeek

NIEUW SCHOONEBEEK - Bij de ijsbaan “De Scheuvel” aan de Dobbe in Nieuw Schoonebeek wordt op zaterdag 7 december de 23e Schuler-Snertloop gehouden georganiseerd door de Loopgroep Schoonebeek. Het parkoers van de Schuler-Snertloop gaat als vanouds weer over verharde wegen en bospaden. En wordt er weer gebruik gemaakt van elektronische tijdwaarneming.
Reageer!

Jij kan nu weer inschrijven voor de Cascaderun in Hoogeveen

HOOGEVEEN - Vanaf nu kun jij je weer inschrijven voor je favoriete hardloopevenement; de 14e editie van de Cascaderun vindt plaats op zondag 19 april 2020. Je kunt je inschrijven voor de 5 & 10 Engelse mijlen, de Businessrun, de Unicef Kinderloop of de GigaG Cascaderun.
Reageer!

Race Runners trainen tussen de helikopters van Heli Holland.

EMMER ERFSCHEIDENVEEN - Afgelopen zaterdagmorgen waren de Race Runners van de Gehandicapten Sport Club Emmen uitgenodigd door Heli Holland Air Service & Technics om bij hun op het terrein tussen de helikopters te gaan trainen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda