Atletiek

6e editie Groene 4 Mijl uitgesteld

GRONINGEN - Na 5 succesvolle edities van de Groene 4 Mijl heeft de organisatie met samenwerkende partijen besloten de editie van januari 2021 uit te stellen. De Groene 4 Mijl is een hardloop- en wandelevenement dat jaarlijks plaatsvindt in de natuur van de Onlanden (Eelderwolde) in samenwerking met Natuurmonumenten. De strijd tegen het coronavirus vereist dat de overheid bepaalde maatregelen heeft genomen, waaronder een verbod op grootschalige evenementen.
Reageer!

Beste deelnemers, sponsoren en andere Cascaderun liefhebbers

HOOGEVEEN - Jullie zijn van ons gewend dat de inschrijving voor de eerstvolgende Cascaderun editie tussen medio en eind oktober van start gaat. De organisatie van de Cascaderun heeft echter besloten om de (her)opening van de inschrijving voor de editie 2021 voorlopig uit te stellen tot 1 januari 2021. Dit in verband met de recente, sterke toename van het aantal Covid-19 besmettingen.
Reageer!

Nationaal record 10 km Masters 70+ voor Egbert Zijlstra

HENGELO â?? Afgelopen donderdag zorgde Egbert Zijlstra uit Bargeroosterveld opnieuw voor een mooie succes. De sportman van het jaar in Emmen wist tijdens de Fanny Blankers-Koen Games in Hengelo het Nederlands record van 39.41.48 op de 10 km Masters 70+ van Bert Schalkwijk aan te scherpen tot 39.41.48.
Reageer!

Olga Commandeur geeft bewegingsles tijdens Nationale Sportweek

EMMEN - De gemeente Emmen is dit jaar host city van de NOC*NSF Nationale Sportweek van 18 tot en met 27 september. Tijdens de NOC NSF Nationale Sportweek organiseert de gemeente Emmen samen met sportverenigingen en sportscholen verschillende sportactiviteiten voor jong en oud met als boodschap -Sport doet iets met je-. Afgelopen vrijdag was de aftrap van een week waarin de NOC*NSF Nationale Sportweek via een landelijk sportevenement tien dagen lang ‘sport’ in de etalage zet.
Reageer!

37e Drenthe Loopfestijn afgelast door Coronavirus

KLAZIENAVEEN - Op zaterdag 30 mei zou in Klazienaveen de 37e editie van het Drenthe Loopfestijn plaatsvinden. Door de maatregelen die zijn opgesteld rondom het Coronavirus is het Drenthe Loopfestijn genoodzaakt om de 37e editie te verzetten naar 2021. De organisatie heeft nog gekeken naar de mogelijkheid om het evenement later dit jaar te laten plaatsvinden, maar zag hier geen mogelijkheid toe. Dit met name door de onzekerheid over de komende periode en het verloop van het Coronavirus.
Reageer!

37e Drenthe Loopfestijn afgelast door Coronavirus

KLAZIENAVEEN - Op zaterdag 30 mei zou in Klazienaveen de 37e editie van het Drenthe Loopfestijn plaatsvinden. Door de maatregelen die zijn opgesteld rondom het Coronavirus is het Drenthe Loopfestijn genoodzaakt om de 37e editie te verzetten naar 2021. De organisatie heeft nog gekeken naar de mogelijkheid om het evenement later dit jaar te laten plaatsvinden, maar zag hier geen mogelijkheid toe.
Reageer!

Wildman Trail & Canicross

EMMEN - Op zondag 1 maart aanstaande wordt rondom De Kibbelkoele weer de Wildman Trail & Canicross gehouden. De afschanden waartussen de deelnemers kunnen kiezen zijn de 1, 3, 5, 10 en 15 mijl en de 5mijl Canicross. Het parcours op het Slenerzand is onverhard. De eerste afstand die om 10.00 van start gaat is de 15 mijl. Daarna volgen de andere afstanden telkens met een verschil van 10 minuten. De Canicross gaat om 11.00 uur van start. Voorinschrijven kan via inschrijven.nl maar voor deze loop die georganiseerd wordt door de Stichting Wildmanrun, kan men zich ook vlak voor de start inschrijven.
Reageer!

Irma Wesseling Nederlands kampioen indoor 60 meter

APELDOORN – Tijdens de Nederlands Kampioenschap Indoor Masters is Irma Wesseling uit Klazienaveen Nederland kampioen geworden op de 60 meter sprint. Dit kampioenschap is het strijdtoneel in Omnisport in Apeldoorn waar alle mannen en vrouwen van 35 jaar en ouder alweer voor de elfde keer streden voor de Nederlandse titels. Er stonden meerdere onderdelen zoals verspringen en hoogspringen meerkamp.
Reageer!

Brons op NK voor meerkampster Sarah van Beilen

APELDOORN – Tijdens de Nederlandse Jeugdkampioenschappen indoor meerkamp in Apeldoorn legde Sarah van Beilen uit Emmen beslag op een derde plaats. De Emmense behaalde na vijf onderdelen in totaal 3707 punten en moest daardoor genoegen nemen met het brons.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda