Volg deelnemers live met de vernieuwde 4 Mijl App 30e editie 4 Mijl

GRONINGEN - De 4 Mijl van Groningen, die op zondag 9 oktober haar 30ste jubileum viert, heeft een gloednieuwe app waarin het mogelijk is om deelnemers live te volgen op weg naar de finish. Met zogeheten ‘Live-tracking’ zijn alle deelnemers automatisch te volgen op basis van zijn of haar startnummer. De gratis 4 Mijl app is vanaf nu te verkrijgen voor Apple en Android en bevat bovendien de vertrouwde persoonlijke looproute.


Alle belangrijke informatie en (veel) meer
De nieuwe 4 Mijl app is een absolute must voor iedere deelnemer en bezoeker tijdens de 4 Mijl van Groningen. Belangrijkste nieuwigheid is de mogelijkheid om deelnemers live te volgen middels ‘Live-tracking’. Na de start is de loper live te zien op het interactieve parcours en wordt een verwachte aankomsttijd vermeld. Deze functionaliteit is voor alle deelnemers en wordt automatisch geactiveerd.

Persoonlijke looproute
De vertrouwde interactieve animatie video van 2 minuten, die na het invoeren van het startnummer de route naar de start en na de finish toelicht, is tevens te vinden op het hoofdscherm van de app. Met beide tools wordt het volgen van de 4 Mijl nog leuker en eenvoudiger. Daarnaast bevat de app wederom alle praktische informatie over parcours, nieuws, borrellocaties en het goede doel Groningen Geeft Thuis. De populaire selfie-tool is voorzien van nieuwe frames wat hopelijk zorgt voor bijzondere foto’s. In aanloop naar 9 oktober worden meer functionaliteiten toegevoegd waar ongetwijfeld veel over gesproken zal worden. Voor meer informatie: http://www.4mijl.nl/app

Persoonlijk startnummer en medaille graveren
Nieuw bij deze jubileumeditie is het persoonlijk startnummer mét voornaam van de deelnemers. Door de voornaam toe te voegen aan het startnummer wordt het voor supporters langs het parcours nog makkelijker om hen aan te moedigen.

Nadat deelnemers gefinisht zijn is het mogelijk om direct hun medaille te laten graveren met hun naam en eindtijd. Op het startnummer zit een icoontje dat aangeeft of deelnemers dit vooraf hebben besteld bij inschrijving. Is het vooraf niet besteld, dan kan het als nog ter plaatse op de Westerhaven gerealiseerd worden.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda