Max Tubben wint overtuigend Duitse Kart Meisterschaft

WACKERSDORF - Het grote karttalent Max Tubben uit Nieuw Weerdinge schreef zo juist ook de 2e wedstrijd in de strijd om het Duits Kart kampioenschap in de klasse geschakelde karts.Begin van de middag schreef hij op overtuigende wijze de eerste manche op zijn naam.


Na als derde van start te zijn gegaan wist hij langzaam de twee voor hem rijdende karts in te halen met enkele prachtige “Verstappen” inhaalmanoeuvres en pakte de eerste plaats.


De tweede manche die om 15.15 uur van start ging vertrok de Nieuw Weerdinger vanaf pole position en nam gelijk de leiding.


In de vijfde ronde werd hij nog even ingehaald door Christopher Hold, maar zette vanaf dat moment de koploper onder druk en sloeg dan ook genadeloos toe in de vijftiende ronde met een snelste rondetijd.

Eenmaal op kop werd het een ware Tubben show want uiteindelijk won hij de tweede manche met een voorsprong van meer dan drie seconden.


Met deze tweede manche overwinning pakte Max Tubben (midden) na winst in de eerste wedstrijd ook de dagzege in Wackersdorf.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda