Losse verkoop kaarten Gas Terra Flames voor dinsdag in volle gang

GRONINGEN - GasTerra Flames begint komende dinsdag aan het Europese seizoen met een thuiswedstrijd tegen het Russische Unics Kazan. De verkoop verloopt via deze website. Tot en met afgelopen weekend hadden de seizoenkaarthouders de mogelijkheid hun eigen plek te reserveren voor dit duel en de drie groepswedstrijden die GasTerra Flames sowieso zal spelen in de laatste maanden van dit kalenderjaar. Sinds woensdag zijn alle niet-gereserveerde plekken in de vrije verkoop beschikbaar via deze website. Klik op onderstaande link om stoelen voor komende zaterdag uit te zoeken.
7+ voor voorbereiding
Coach Marco van den Berg is redelijk tevreden over de voorbereiding tot dusver: “De trainingen en het spel in de wedstrijden zijn goed genoeg, maar er is helaas wat teveel uitval door blessures. Ons team is mentaal wel klaar voor Europa, maar fysiek misschien nog niet. Ik verwacht wel dat alle twaalf spelers dinsdag in actie kunnen komen.”


Over de tegenstander: “Het is een ploeg die op elke positie gewoon een klasse speler heeft staan. Met twee forwards van boven de 2 meter 10 als uitblinkers. Wij hebben het team grotendeels bij elkaar kunnen houden en als het team hecht blijft, kunnen we tegen iedereen opspelen. Bij ons is het een kwestie van ‘trial and error’.”

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda