Misker Eredivisie Beachvolleybal Emmen Men Open 2012

EMMEN / Zon, zand, gezelligheid en genieten in het centrum van Emmen van beachvolleybal op topniveau? Dat is het Misker Eredivisie Beachvolleybal Emmen Men Open 2012 op het Marktplein in Emmen. Op zaterdag 12 en zondag 13 mei volleyballen de mannelijke toppers in het openingstoernooi om een ?nummer 1-positie? in de Eredivisie Beachvolleybal. Voor het vierde jaar organiseren FreeTime, gemeente Emmen, Nevobo en de werkgroep MM Beach het eredivisie beachvolleybal op het Marktplein in Emmen.

Online acties met kans op kaarten EK Beachvolleybal
Ook online zijn we volop bezig met het Misker Eredivisie Beachvolleybal Emmen Men Open. Deze week start de eerste online actie. Onder de eerste 50 ‘likes’ op www.facebook.com/mmbeach2012 wordt één keer twee kaarten verloot voor de kwart- en halve finales van het EK Beachvolleybal in Scheveningen op 2 juni. De kaarten worden beschikbaar gesteld door de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo).

Bedrijventoernooi
Op zaterdagavond 12 mei wordt er op dezelfde velden vanaf 18.00 uur het bedrijventoernooi georganiseerd. Bedrijven kunnen aan dit toernooi meedoen. Er is nog een aantal plekken beschikbaar. Bedrijven die interesse hebben in deelname kunnen zich aanmelden via beach@emmen.nl.

Meer dan beachvolleybal
Op 12 & 13 mei is er niet alleen topbeachvolleybal in Emmen, ook worden er verschillende side events voor jong en oud georganiseerd, zoals een springkussen, fast smashing kooi, muziek, terrassen en nog veel meer. Om 20.00 uur begint de Beachparty op het Marktplein met DJ Harjan van HB-Systems.

Mede mogelijk gemaakt door…
Het Misker Eredivisie Beachvolleybal Emmen Men Open 2012 wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Emmen, Freetime, volleybalvereniging Emmen ’95, de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo), Grandcafé Markant en Autobedrijf Misker. 

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda