Biljarten / Darten

De Snip 1 kampioen 1e klasse Biljartcompetitie Zuid Oost Drenthe

NIEUW AMSTERDAM - De spanning was dinsdagavond tijdens de laatste speelronde van de biljartcompetitie Zuid Oost Drenthe de spanning te snijden bij de biljartclub De Snip in Nieuw Amsterdam. Niet zo zeer de vraag dat het een kampioen zou krijgen, maar wie pakt de titel.
Reageer!

Johan Doldersum kampioen driebanden van Emmen

NIEUW AMSTERDAM - Na twee dagen keihard werken in zijn eigen thuisbasis biljartcentrum De Viersprong is Johan Doldersum uit Nieuw Amsterdam zondagmiddag Driebanden kampioen van Emmen geworden.
Reageer!

Laatste kans inschrijving Zwaagstratoernooi.

HOOGEWVEEN - De eerste week van maart is de laatste kans om nog deel te nemen aan het grootste biljarttoernooi van Noord Nederland. Het toernooi wordt georganiseerd door de Stichting Biljarten voor Goede Doelen en zij zijn gelieerd aan de Hoogeveense Biljartclub.
Reageer!

Open Emmense kampioenschap Driebanden

Op donderdag 3 maart gaat het Open Emmense Driebanden weer van start met de eerste voorronde. in totaal zullen er 8 voorronden worden gespeeld om uiteindelijk op Zaterdag 19 en zondag 20 maart de finale af te werken. Al deze wedstrijden vinden plaats in Biljartcentrum De Viersprong in Nieuw Amsterdam. .
Reageer!

Dekker verslaat Van Barneveld en plaatst zich voor Dutch Masters

VENRAY - Jan Dekker uit Emmen heeft zich geplaatst voor de Dutch Darts Masters. Dit toernooi in Venray, dat van 12 tot en met 14 februari wordt gehouden, is de eerste van tien European Tour-events. In de halve finale versloeg de Drent Raymond van Barneveld, waarna hij ook te sterk was voor Berry van Peer.
Reageer!

Erwin de Groot weer Drents kampioen driebanden

HOOGEVEEN - In de afgelopen week heeft Erwin de Groot uit Emmen voor de tweede keer op rij Drents kampioen Driebanden geworden. De finale van het toernooi, dat ook nu weer werd georganiseerd door de biljartclub L'aquit in Hoogeveen, ging net als in 2014 tussen Rudy Kok uit Nieuw Amsterdam en de eindstand was 25 - 22 in 23 beurten. Op de derde plaats eindigde Hans Dijkstra uit Roden.
Reageer!

Mike Schoemaker en Nicolai Haller beste koppeldarters

Dinsdagavond werd in Crazy Times(voorheen Boogie Bar) een groot koppel darttoernooi gehouden met deelname uit de gehele regio.Terwijl op het grote video scherm Raymond van Barneveld in de derde ronde van het WK darten de grote favoriet Mike van Gerwen uit het toernooi knikkerde streden aan 10 banen maar liefst 40 koppels om de top drie plaatsen van het koppeltoernooi.
Reageer!

Biljartvereniging Emmen ’95 50 jaar jong

EMMERSCHANS – De biljartvereniging Emmen’95 vierde het afgelopen weekend haar vijftig jarig jubileumfeest met een groot toernooi. Deze keer was dat de finale 1e klas driebanden district Groningen-Drenthe. Namens het district werd Derkje Bakker-Oosting afgevaardigd en was ook één van de bondsscheidsrechter. Na afloop had de afgevaardigde de eer om de jubilerende biljart een wandbord met inscriptie te overhandigen aan Leo Sens die als speler en sponsor al 43 jaar aan deze club is verbonden. Daarnaast werd Jan Krol ook even door de bondsbestuurder verrast met een standaard wegens zijn 45 jarig lidmaatschap van de vereniging. Zij omschreef Jan Krol in zijn actieve periode beroemd en berucht in het district.
Reageer!