Biljarten / Darten

Open Biljarttoernooi bij De Hakkelaar

EMMEN - In het weekend van donderdag 26 tot en met Zaterdag 28 mei kan men deelnemen aan een groot biljarttoernooi in café De Hakkelaar aan de Warmeerweg in Emmen. Op donderdag en vrijdag worden vanaf 19.00 uur de voorronden gespeeld en op zaterdag gaat om 12.00 uur de finale poule van start met als inzet een half varken als hoofdpriijs. De inleg is 5 euro en het eerste kopje koffie is gratis.
Reageer!

Jan Dekker wint Hobi-SportsCompas Open

EMMER COMPASCUUM - Jan Dekker heeft donderdagavond de Hobi-SportsCompas Open gewonnen. Het is de tweede keer op rij dat de darter uit Emmen met het met 2275 euro gedoteerde darttoernooi in Emmer-Compascuum op zijn naam schreef.Na vrij gemakkelijk de poule op zijn te schrijven ging het voor Dekker in de volgende knock out-rondes wel wat moeilijker met twee keer een 4-3 overwinning. In de finale tegen Hendrik Toren uit Appingedam was de Emmenaar met 6-2 eindstand duidelijk te sterk. In de verliezersronde leek Wilfred Buscher te winnen, maar de jonge Fokko Aalbers uit Emmen kwam zeer sterk terug met de dubbel en won uiteindelijk met 4-3.Het toernooi was een onderdeel van het feestweekend van de stichting Artiestengala Emmer Compascuum.
Reageer!

De Snip 1 kampioen 1e klasse Biljartcompetitie Zuid Oost Drenthe

NIEUW AMSTERDAM - De spanning was dinsdagavond tijdens de laatste speelronde van de biljartcompetitie Zuid Oost Drenthe de spanning te snijden bij de biljartclub De Snip in Nieuw Amsterdam. Niet zo zeer de vraag dat het een kampioen zou krijgen, maar wie pakt de titel.
Reageer!

Johan Doldersum kampioen driebanden van Emmen

NIEUW AMSTERDAM - Na twee dagen keihard werken in zijn eigen thuisbasis biljartcentrum De Viersprong is Johan Doldersum uit Nieuw Amsterdam zondagmiddag Driebanden kampioen van Emmen geworden.
Reageer!

Laatste kans inschrijving Zwaagstratoernooi.

HOOGEWVEEN - De eerste week van maart is de laatste kans om nog deel te nemen aan het grootste biljarttoernooi van Noord Nederland. Het toernooi wordt georganiseerd door de Stichting Biljarten voor Goede Doelen en zij zijn gelieerd aan de Hoogeveense Biljartclub.
Reageer!

Open Emmense kampioenschap Driebanden

Op donderdag 3 maart gaat het Open Emmense Driebanden weer van start met de eerste voorronde. in totaal zullen er 8 voorronden worden gespeeld om uiteindelijk op Zaterdag 19 en zondag 20 maart de finale af te werken. Al deze wedstrijden vinden plaats in Biljartcentrum De Viersprong in Nieuw Amsterdam. .
Reageer!

Dekker verslaat Van Barneveld en plaatst zich voor Dutch Masters

VENRAY - Jan Dekker uit Emmen heeft zich geplaatst voor de Dutch Darts Masters. Dit toernooi in Venray, dat van 12 tot en met 14 februari wordt gehouden, is de eerste van tien European Tour-events. In de halve finale versloeg de Drent Raymond van Barneveld, waarna hij ook te sterk was voor Berry van Peer.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda