Jordy Swama wint 1e Darts Open Emmer Compascuum

EMMER COMPASCUUM - Dank zij de Stichting Artiestengala Emmer Compascuum staat Emmer Compascuum dit weekend geheel in het teken van muziek en sport. Het jaarlijkse spektakel aan het Westerdiep begon woensdagmiddag weer met de traditionele kindermiddag met veel muziek en attenties. De donderdag werd volledig in beslag genomen door de het 1e Emmer Compascuums Open Darts dat werd gewonnen plaatselijk favoriet Jordy Swama na een 4-0 winst in de finale op Raymond Schonewille uit Klazienaveen..

In totaal hadden zich 167 deelnemers ingeschreven en het werd dan ook een lange dartmiddag die het niveau heel dicht bij elkaar lag in de voorronden.

Voor de finale plaatsten zich uiteindelijk plaatselijk favoriet Jordy Swama en Raymond Schonewille uit Klazienaveen. Swama won deze halve finale met 3-1 van Berry Lohuis uit Klazienaveen en Raymond Schonewille won met 3-1 van Raymond de jonge uit Meppel.

In de finale die op het podium werd gespeeld had Swama eigenlijk geen kind aan Schonewille, want hij won heel simpel met 4-0 van de Klazienavener en mocht vol trots de grote cup met grote oren in ontvangst nemen.

Eindstand winnaarsronde

1. Jordy Swama. Emmer Compascuum
2. Raymond Schonewille, Klazienaveen
3. Berry Lohuis, Klazienaveen
4. Raymond de Jonge, Meppel
5. Erik Hogenbirk, Zwartemeer
Op de foto v.l.n.r. 4, 2, 1, 3, 5

Eindstand verliezersronde:11. Sven Thole, Emmer Compascuum
2. Marten Bijl, Zweeloo
3. Peter Louwes, Zwartemeer
4. Willem Bouland, Emmer Compascuum
5. Max Drenth, Zwartemeer
Op de foto v.l.n.r. 4, 2, 1, 3, 5 (zie ook het fotoboek)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda