Handbal

HSG Nordhorn-Lingen verliest volgende top duel

NORDHORN-LINGEEN - Na de uit nederlaag bij de HSC Coburg opnieuw een verlies partij van de HSG tegen een topclub. Tegen het uit de 1e Bundesliga gedegradeerde Tus Lubbecke was het net niet genoeg. Na een ruststand van 9-10 werd het 21-24. Teveel balverlies en te vaak het matige afsluiten van de kansen deden de Nordhorners de das om. Bovendien verkeerde de Noorse keeper van de gasten, Havard Asheim, in topvorm en had maar liefst 14 stops! Bij de roodwitten stak er deze keer niemand boven uit.
Reageer!

Tophandbal net over de grens. HSG Nordhorn-Lingen stijgt met stip

NORDHORN/LINGEEN - Ook de beide volgende moeilijke wedstrijden wist de HSG winnend af te sluiten, zodat de roodwitten langzaam maar zeker de top naderen. Na de super winst in de uit wedstrijd bij BBM Bietigheim ( 21-29 ) ging ook promovendus VFL Potsdam eraan. In het vertrouwde Euregium werd het 28-25 voor de thuisclub.
Reageer!

Tophandbal net over de grens Handbalfeest in de EmslandArena

NORDHORN/LINGEN - Wat een handbalfeest afgelopen zondag in de Emsland Arena in Lingen. Voor ruim 2400 toeschouwers voerden de HSG Nordhorn-Lingen en Th.SV Eisenach een ware thriller op. De meester van de thrillers Hitchcock zelf had dit niet kunnen bedenken. Na 60 minuten trok de HSG uiteindelijk aan het langste eind en won voor de uitzinnig vierende fans met 23-22, na een ruststand van 12-11!
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda