Handbal

Tophandbal net over de grens. Buitenspelers HSG TOP

NORDHORN/LINGEN - De HSG Nordhorn-Lingen heeft de eerste van 2 uit wedstrijden in winst omgezet. Na een ruststand van 12-13 voor de HSG werd het uiteindelijk 26-30 met de beide buitenspelers, die samen 13 scoorden, als grote uitblinkers. Dat linksbuiten Fernandez een aanwinst is wisten we al, maar dat nieuweling Lindberg al zo goed in het team paste was niet direct te verwachten. De Zweed, komend van Redbergslid, was aangetrokken om het gat op rechts, door de blessures van Ranftl en Visser, op te vullen. Hij deed dat met verve en maakte een uitstekende indruk.
Reageer!

Tophandbal net over de grens

NORDHORN / LINGEN - Emotionele wedstrijd tegen topclub, HC Motor Zaporizja, uit de Oekraine. Zege ( 30-29 ) 6 seconden voor tijd in een wedstrijd die alles bracht wat men er van te voren van kon verwachten. In een wedstrijd die omlijst werd met allerlei acties voor hun land en veel applaus, besliste Marcus Stegefelt in de laatste seconden de pot met zijn 4e doelpunt.
Reageer!

Fernandez Fiesta tegen TUSEM Essen

NORDHORN/LINGEN - In de thuiswedstrijd tegen lievelings tegenstander Tusem Essen is de HSG mogelijk aan een goede serie begonnen. Voor ruim 18 00 toeschouwers won het na een ruststand van 12-13 uiteindelijk met 27-23! De HSG kende eigenlijk 1 uitblinker en dat was linksbuiten Fernandez.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda