Handbal

Opnieuw winst voor heren Pals Groep E&O

ROTTERDAM - Mooi en goed was het allemaal niet wat de heren van Pals groep E&O zaterdagavond in Rotterdam tegen HAR&O lieten zien. Maar uiteindelijk telt er maar ??n en dat zijn de twee punten. Die gingen naar 60 minuten handbal gewoon mee in de bus van Lanting Reizen naar Emmen, 27 ? 30.
Reageer!

Huyser E&O ook te sterk voor Gibo Groep Kwiek

EMMEN - De tegenstand van Gibo Groep Kwiek was duidelijk groter dan dat van B.F.C. het eerste competitieduel tegen B.F.C. Maar ook de dames uit Raalte waren niet in staat de ongeslagen status van Huyser E&O teniet te doen. In de Ben Kwijt Arena in Emmen won de thuisploeg na een 10 ? 10 ruststand uiteindelijk met 28 ? 23. Het was een rommelige wedstrijd met veel technische fouten aan beide kanten.
Reageer!

Handbaluitslagen Eredivisie en eerste divisie

DAMES EREDIVISIE Dalfsen - Academisch team 25 - 27 Hellas - Venus/Nieuwegein uitgesteld Huyser/E en O - GIBO Groep/Kwiek 28 - 23 GoconnecIT/Fortissimo - V.O.C. 17 - 25 AAC 1899 - Open Line/BFC 27 - 29 Zeeman Vastgoed/SEW - vd Voort/Quintus 31 - 23 HEREN EREDIVISIE Loreal - KRAS/Volendam 23 - 38 HA R&O - Pals Groep/E en O 27 - 30 vd Voort/Quintus - Hellas 35 - 26 FIQAS/Aalsmeer - Eurotech/Bevo H.C. uitgesteld Mannak/Hurry Up - Limburg Lions 27 - 31 HEREN 1e DIVISIE Pals Groep-E en O 2 - KRAS/Volendam 2 39 - 31 RED/RAG-Tachos - Schuytgraaf-Swift A 22 - 23 Eurotech-Bevo HC 2 - Internos 32 - 31 D.S.S. TB Europe - M.H.V. ?81 26 - 23 Hercules FIQAS - Aalsmeer 2 30 - 30 White Demons - P.S.V. 21 - 24 Venus/Nieuwegein - Limburg Lions 2 26 - 27
Reageer!

1e thuiswedstrijd Mannak Heren Hurry Up

ZWARTEMEER - Zaterdag a.s. staat voor de handbalheren van Mannak/Hurry Up de 1e thuiswedstrijd op het programma in de ere divisie. De heren maakten een ongelukkige start door gelijk met een uitwedstrijd te moeten beginnen tegen een ervaren topploeg als Volendam vorige week. Deze wedstrijd ging verloren met 53-33. Een verlies overigens welke was ingecalculeerd door de trainer/coach.
Reageer!

DSM Engineering Plastics/SVBO toernooi

BARGER OOSTERVELD - Handbalvereniging S.V.B.O. uit Barger-Oosterveld organiseert op zaterdag 12 september en zondag 13 september 2009 het D.S.M. Engineering Plastics/S.V.B.O Toernooi in de Sporthal Meerdijk te Emmen. Het is dit jaar het 12e jaar dat het toernooi door de handbalvereniging wordt georganiseerd. Hoofdsponsor van het toernooi is D.S.M. Engineering Plastics.
Reageer!

Tien minuten genoeg voor Pals groep E&O

EMMEN - 15 treffers in de eerste tien minuten bleken genoeg om Loreal op de knie?n te krijgen. De heren van Pals groep E&O begonnen niet sterk aan het duel waardoor de gasten uit Venlo brutaal op voorsprong kwamen. Al snel in de wedstrijd greep E&O coach Peter Portengen in en nam een time out en bracht vervolgens Iso Sluijters (foto onder)binnen de lijnen die de wedstrijd vanaf de bank was begonnen. De opbouwer deed wat er van hem verwacht werd, scoren. De wedstrijd kantelde en Pals groep E&O ging met een 15 ? 10 voorsprong de rust in. Na de rust van het dus in tien minuten bekeken en was er van een wedstrijd geen sprake meer, 41 ? 22.
Reageer!

Afscheid Edwin Renting

EMMEN - Na afloop van de wedstrijd Pals groep E&O ? Loreal werd er afscheid genomen van Edwin Renting. De robuuste cirkelspeler maakte op 16 jarige leeftijd de overstap van Exito Sleen naar Emmen. In 12 jaar groeide Renting uit tot ??n van de symbolen van het Emmense handbalbolwerk. Daarnaast was hij, door zijn nuchtere karakter, ook zeer geliefd binnen de vereniging.
Reageer!

Sterke seizoensstart dames Huyser E&O

EMMEN - De handbaldames van Huyser E&O zijn het seizoen sterk begonnen. In de eigen Ben Kwijt Arena werd het Limburgse B.F.C. na een 17 ? 11 ruststand uiteindelijk met maar liefst 36 ? 23 verslagen. Dat het een zo?n eclatante overwinning zou worden was in het begin van het duel zeker niet te zien. De gasten uit Beek namen een 0 ? 2 voorsprong en de thuisploeg had de grootste moeite om te scoren. Pas in de 5e minuut bracht Karin Veltrop de eerste treffer op het scorebord (1 ? 2). Vervolgens moest er nog vijf minuten worden gewacht op treffer nummer twee (2 ? 4) die op naam kwam van Mur?l Messchaert.
Reageer!

Huyser E&O ? HV B.F.C.

EMMEN - De dames van Huyser E&O openen zaterdag het seizoen 2009-2010 met een thuiswedstrijd tegen HV B.F.C. De ploeg van trainer/coach Joop Fiege hebben de voorbereiding uitstekend afgesloten met een eerste plaats tijdens een toernooi in het Duitse Coesfeld afgelopen zondag. Zaterdag moet blijken of de goede voorbereiding kan worden omgezet in een goede start van de competitie. Om iedereen de gelegenheid te geven om kennis te maken met het vernieuwde Huyser E&O is de toegang zaterdag gratis! Aanvang van het duel in de Ben Kwijt Arena in Emmen is 20.00 uur en de toegang is GRATIS!
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda