Handbal

Dames Kwebbel E&O pas in slotfase ten onder

KWINTSHEUL - De dames van Kwebbel E&O speelden zaterdag de eerste competitiewedstrijd in Kwintsheul tegen het sterke Quintus. De eindstand 27 ? 14 doet vermoeden dat E&O kansloos was in de vd. Voorthal. Niets was echter minder waar. Dat het zwaar ging worden was van tevoren duidelijk. Trainer/coach Henk Jan Ottens moest het doen zonder Anke Weggemans, Annika Noordink en Esmee Kiers. Daarnaast komen Rachel Piekhaar, Lita Moesker, Suzanne Maatje, Bonnie Geraets en Karin Veltrop terug van langdurige blessures. Wat mag en kun je verwachten van een nog niet ingespeelde ploeg met een gemiddelde leeftijd van 18,5 jaar? Dat ze zich wel 100% geven en dat hebben ze ook gedaan.
Reageer!

Pals groep E&O start thuis tegen landskampioen

EMMEN - De heren van Pals groep E&O beginnen te competitie, op zaterdag 3 september, met een thuiswedstrijd tegen landskampioen Kras Volendam. De wedstrijd stond in eerste instantie in het programma als een uitduel. Echter vanwege de kermis, een grote happening in Volendam, is de wedstrijd omgezet naar een thuiswedstrijd voor E&O. Het duel in de Sporthal Angelslo in Emmen begint om 20.00 uur.
Reageer!

Kremer/ Hurry-Up is er klaar voor

ZWARTEMEER - Handbalvereniging Kremer/Hurry-Up uit Zwartemeer presenteerde dinsdagavond de heren -en damesselectie voor het handbalseizoen op het "Sportlandgoed Swartemeer" in Zwartemeer. Het herenteam komt in het seizoen 2011-2012 uit in de eredivisie en de Cup Winners? Cup. De dames acteren het nieuwe seizoen in de hoofdklasse. Tijdens de teampresentatie keek voorzitter Hendrikus Velzing nog even terug op het zo succesvolle afgelopen seizoen. "Met de bekerwinst en de playoffs hebben de heren een voortreffelijk seizoen gedraaid. Ons doel voor dit seizoen is een plaats bij de eerste zes (play-offs)."
Reageer!

Kremer / Hurry-Up en D.S.V.D. winnen Fokke de Vries toernooi

ZWARTEMEER - Het Fokke de Vries toernooi dat dit weekend plaatsvond in Zwartemeer is gewonnen door de heren van Kremer / Hurry-Up. Bij de dames ging de titel naar het Twentse D.S.V.D. De organisatie kan terugkijken op een prima verlopen toernooi. Volgend weekend begint voor de heren van Kremer / Hurry-Up de competitie met een thuiswedstrijd tegen OCI Lions.
Reageer!

Pals groep E&O wint ruim van White Demons

EMMEN - Op uitnodiging van handbalvereniging The Flyers uit Wijchen speelden Pals groep E&O en eerste divisionist White Demons zaterdagavond een oefenduel. Locatie was het prachtige nieuwe sportcentrum Arcus in Wijchen. Met een 22 ? 6 stand bij rust en een eindresultaat van 46 ? 19 was van een echte wedstrijd niet echt sprake. Dat zal voor E&O volgende week zaterdag wel anders zijn wanneer landskampioen Kras Volendam voor opening van het handbalseizoen op bezoek komt in Emmen. Topschutters aan emmense zijde in Wijchen waren Leon van Schie, Niek Kuik en Patrick Miedema. Zij scoorden ieders 7 keer.
Reageer!

Dames E&O winnen in Duitsland

OLDENBURG - De dames van E&O hebben ook hun tweede wedstrijd in de voorbereiding in winst weten om te zetten. In Oldenburg werd het tweede team van de Duitse topformatie, na een 10 ? 16 ruststand, met 20 ? 31 verslagen. Gezien de fysieke kracht van de Duitse dames is dit een mooie opsteker voor Henk Jan Ottens, de nieuwe trainer van E&O. Vooral in de dekking, met daarachter wisselend de keepsters Britt Weggemans en Ilse Spiekman, werd de basis voor de overwinning gelegd. Topscorer aan de kant van E&O was routinier Nicol Kooiker met 6 treffers. Morgen (donderdag) spelen de dames, weer in Duitsland, wedstrijd drie in de voorbereiding. Dan is HC Lingen om 20.00 uur de tegenstander.
Reageer!

Fokke de Vries toernooi van Kremer / Hurry-Up

ZWARTEMEER - Komend weekend staat sporthal de Eendracht weer in het teken van het jaarlijkse Fokke de Vries toernooi. Kremer / Hurry-Up organiseert het toernooi voor de 26e keer waar het bekend staat als traditionele seizoensouverture. De wedstrijden worden zaterdag en zondag gespeeld, zaterdag beginnen de wedstrijden om 12.00 uur en zondag om 9.00 uur. De heren van Kremer / Hurry-Up spelen een volledige competitie waarbij AHV Swift Arnhem en SG Neuenhaus/Uelsen de tegenstanders zijn. De dames van Kremer / Hurry-Up spelen een halve competitie tegen eerstedivisionisten Olympia Hengelo en D.S.V.D. Deurningen, hoofdklassers M.H.V. ?81 uit Mill en regioklasser AAC 1899 uit Arnhem. De toegang is gratis. Voor meer informatie kunt u kijken op www.hurry-up.nl. Programma Fokke de Vries toernooi 2011......
Reageer!

Pals groep E&O wint thuis van Rheinland

EMMEN - De heren van Pals groep E&O hebben het oefenduel tegen het onder 23 team van de Duitse bundesliga club DHC Rheinland met een 36 ? 31 overwinning afgesloten. Bij rust was de stand 16 ? 12 in het voordeel van de emmenaren. Mede met het oog op het zware weekend (toernooi in het Duitse Diepholz)wat voor de boeg staat wisselde trainer/coach Arthur Langedijk veel door. Topscorer aan de kant van E&O van aanvoerder Leon van Schie met 9 treffers.
Reageer!

Dames en heren E&O dit weekend in actie

EMMEN - De dames en heren van E&O komen dit weekend meerdere malen in actie. De heren van Pals groep E&O spelen morgen (vrijdag) in de eigen sporthal angelslo in Emmen om 20.00 uur tegen het Duitse DHC Rheinland onder 23. Vervolgens gaat het zaterdag richting Diepholz (Dui) voor het toernooi om de Sparkassen Cup waar om 18.00 in de voorronde wordt aangetreden tegen SG Achim Baden (3e liga). Om 20.00 uur is thuisploeg HSG Barnstdorf-Diepholz (oberliga) de tweede tegenstander. Het programma op zondag hangt af van de resultaten op zaterdag. De dames van E&O spelen zaterdag de eerste twee oefenwedstrijden in de voorbereiding. In het Overijsselse Deurningen staan ontmoetingen met S.E.W. 2 en thuisploeg DSVD op het programma.
Reageer!

Pals groep E&O vierde in Oldenburger Cup

OLDENBURG - De heren van Pals groep E&O zijn als vierde ge?indigd bij de Oldenburger Cup 2011. In de strijd om plaats drie was het Duitse ATSV Habenhausen, na een 17 ? 12 stand bij rust, met 33 ? 27 te sterk. Topscorer aan de kant bij E&O was aanvoerder Leon van Schie met 8 treffers. Komende vrijdag (19/08) staat de eerstvolgende oefenwedstrijd op het programma. In Emmen komt dan DHC Rheinland (onder 23) op bezoek. De wedstrijd begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. In het weekend van 18 en 19 augustus nemen de heren deel aan de Sparkassen-Cup 2011 in het Duitse Diepholz.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda