Handbal

JMS Hurry-Up speelt kwartfinale Europacup op 25 maart

ZWARTEMEER - In de kwartfinale van de EHF Challenge Cup treft JMS Hurry-Up het Slowaakse HKM Sala. De eerste wedstrijd van de tweeluik vindt plaats op zaterdag 25 maart om 17.00 uur in sporthal Angelslo.
Reageer!

Handbaluitslagen 25 februari

EREDIVISIE DAMES (Nacompetitie) Kampioenspoule V.O.C. - Dalfsen 28 – 24 Quintus - V.Z.V. 31 – 23 HandbaL Venlo - S.E.W. 24 – 24
Reageer!

Handbalprogramma tijdens carnavalsweekend

EREDIVISIE DAMES (Nacompetitie) Kampioenspoule Zaterdag 25 februari V.O.C. - Dalfsen Quintus - V.Z.V. HandbaL Venlo - S.E.W. Degradatiepoule Zaterdag 25 februari Kwiek Raalte - Vlug en Lenig E en O - Borhave 20.00 uur Angelslo Emmen De resterende divisies en klassen zijn vrij i.v.m. de voorjaarsvakantie en carnaval
Reageer!

Oosting E&O kampioen van de Eredivisie

EMMEN - De handbalheren van Oosting E&O zijn kampioen van de Eredivisie geworden. De Emmenaren wonnen zaterdagavond in eigen huis hun wedstrijd met 26-24 van Houten.
Reageer!

Oosting E&O als eerste naar de play-off

EMMEN - De handbalheren van E&O wonnen de laatste wedstrijd van de eredivisie met 26-24 van Houten en eindigde daarmee een punt voor de nummer twee Swift Arnhem. In de beginfase van de wedstrijd nam Houten bij 6-7 zelfs de leiding, maar de Emmenaren trokken de stand direct weer gelijk via Marko Vidovic.
Reageer!

Ruime nederlaag voor Hurry Up in de Challenge Cup

SLOWAKIJE - Hurry-Up heeft zaterdagmiddag de eerste wedstrijd in de achtste finale van de EHF Challenge Cup met ruime cijfers verloren. In Slowakije ging de ploeg van Martin Vlijm met 30-19 onderuit tegen MSK Povaszka Bystrica.
Reageer!

Uitslagen 18 - 19 februari 2017

ROLDE - De uitslagen en standen van de handbalcompetitie landelijk en regionaal zien er na het afgelopen weekend als volgt uit:
Reageer!

MSK Povazska - JMS Hurry Up

ZWARTEMEER - Aanstaande zaterdag LIVE Europa Cup Handbal op Podium TV! met de wedstrijd MSK Povazska - JMS Hurry Up Tevens is de wedstrijd te volgen via onze livestream MŠK Pova?ská Bystrica - .JMS Hurry-Up.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda