Handbal

Nordhorn-Lingen zorgt voor tophandbal net over de grens

NORDHORN-LINGEN - De ziekenboeg begint zo langzamerhand leeg te lopen bij de HSG Nordhorn-Lingen en dat is te merken. Frank Schumann benut steeds meer speeltijd, vooral in de dekking, en dat geeft de ploeg nog meer zekerheid. Uit bij de EHV Aue werd weliswaar verloren maar dat overkomt veel clubs.
Reageer!

Halve finale tegen Sporting CP op zaterdag 22 april

ZWARTEMEER - JMS Hurry-Up treft in de halve finale van de Europacup het Portugese Sporting CP. De tegenstander uit Lissabon geldt als een Europese grootmacht en is favoriet voor de eindzege in de EHF Challenge Cup. In 2010 won Sporting CP de Europacup voor het laatst.
Reageer!

Handballers JMS Hurry Up als helden ontvangen

ZWARTEMEER - De handbalheren van Hurry Up uit Zwartemeer werden vanavond groots onthaald bij de eigen sporthal De Eendracht, waar honderden supporters hun helden opwachtten. Ook wethouder van sport Bouke Arends was hierbij aanwezig en sprak het succesvolle team toe, maar wilde met de huldiging even wachten tot na de finale.
Reageer!

Dames E&O op tijd weer bij de les

GELEEN - In de voorlaatste wedstrijd in de degradatiepoule hebben de dames van E&O een 31-28 zege geboekt op 'koploper' V&L Geleen. Door de overwinning van Borhave op Kwiek eindigt E&O op de voorlaatste plaats en dus moet de ploeg van het trainersduo Vincent Mooi/Frank van der Zanden een play-downserie spelen tegen de algeheel periodekampioen van de Eerste divisie.
Reageer!

JMS Hurry Up naar halve finale Challenge Cup

HANDBAL - Hurry-Up heeft in Slowakije overtuigend de halve finales van de EHF Challenge Cup bereikt. Nadat vorige week de thuiswedstrijd tegen HKM Sala met 28-24 werd gewonnen, was de ploeg van trainer Martin Vlijm ook nu de betere ploeg: 38-32.
Reageer!

Handbalgrootheid Galouza verlengt bij E&O

EMMEN - Hoe blij kun je zijn wanneer je als club of keeper de eer hebt om te morgen werken met een handbalgrootheid als Anatoli Galouza. De Wit-Rus is al tientallen jaren verbonden aan E&O. Als keeper en vervolgens als keeperstrainer.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda