Handbal

Handbalprogramma 29 oktober

ROLDE - Het handbalprogramma van district Noord ziet er voor het weekend 28 en 29 oktober als volgt uit:
Reageer!

Standen handbalcompetitie

Rolde - De handbalstanden na de speelronde van het afgelopen weekend in district Noord zien er per 22 pktober als volgt uit:
Reageer!

Tophandbal net over de grens in Lingen en Nordhorn

LINGEN/NORDHORN - Wat een geweldige derby! Onder het toeziend oog van bijna 3000 ( ! ) toeschouwers, waarvan ook vele supporters van WHV uit Wilhelmshaven, won HSG Nordhorn-Lingen in de Emsland Arena met 28-20 ( rust 14-11 ) van de WHV.
Reageer!

Tophandbal net over de grens

NORDHORN/LINGEN - Het moest er een keer van komen! De eerste nederlaag van de HSG Nordhorn-Lingen. Na de eerste vijf wedstrijden gewonnen te hebben, was de beste start in de 2e Bundesliga een feit. Ook de uitwedstrijd bij de EHV Aue, waar nog nooit gewonnen was, zette de HSG om in de 4e zege van dit seizoen ( 27-23 ). En vervolgens werd thuis in het Euregium de Eintracht uit Hildesheim aan de zegekar gebonden ( 28-25 ).
Reageer!

Goede wedstrijden door Emmer jeugdhonkballers.

EMMEN - De Bedrocks Junioren 1 waren zaterdag in een dubbele wedstrijd op de Meerdijk twee keer te sterk voor de Centrals uit De Bilt. De Emmer pitchers hadden de slagmannen van de bezoekers goed onder controle en het veld stond zijn mannetje.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda