Handbal

Pals groep E&O maatje te groot voor Hurry Up

EMMEN - Pals groep E&O heeft ook in de achtste competitiewedstrijd van het seizoen geen punten laten liggen. Thuis wedstrijd, na een 17 ? 13 ruststand, streekgenoot Hurry Up met duidelijke cijfers verslagen, 37?26. Het was een mooie handbalavond in de Emmer Ben Kwijt Arena. Meer dan 2000 bezoekers waren op het duel afgekomen die voor het eerst sinds 3 jaar weer op de agenda stond. Het begin van de wedstrijd was duidelijk voor de gasten uit Zwartemeer die van 0 ? 2 uitliepen naar 2 ? 5.
Reageer!

Hekkensluiter haalt uit tegen DOS-dames

AMSTERDAM - De meest verrassende uitslag kwam afgelopen weekend uit de wedstrijd Westsite ? DOS. Het onderaanstaande Westsite uit Amsterdam presteerde het om de tot dan toe ongeslagen koploper DOS met een 25-19 nederlaag terug te sturen naar Emmer-Compascuum. Trainer/coach John Ettekoven van DOS weet de nederlaag aan een zogenaamde ?off-day?? op alle fronten van zijn pupillen die regelrecht op weg leken naar het kampioenschap. De doelpunten van DOS werden gescoord door: Alet van Veen 6, Annelies Smeets 4, Sharon Husers 2, Gerike Mulder 2, Nicolai Bakker 2, Susanne Douwenga 2, Jenny Leutscher 1.
Reageer!

Dames DOS kopje onder

EMMER COMPASCUUM - Westsite uit Amsterdam heeft de handbaldames van DOS uit Emmer Compascuum getrakteerd op een 25-19 nederlaag. koploper DOS had een volledige ?off-day?? en werd op alle fronten afgetroefd.
Reageer!

Dames Huyser E&O onderuit in en tegen Dalfsen

DALSEN - Het is de dames van Huyser E&O niet gelukt om alleen koploper te worden in de ere divisie. In en tegen Dalfsen ging de brigade van trainer/coach Joop Fiege met 31 ? 26 onderuit. Het begin en eigenlijk de gehele eerste helft verliep moeizaam voor E&O. Zo waren de speelsters van E&O die ook deel uit maken van de handbalacademie door fileleed vanuit Arnhem bijna te laat in Dalfsen. Dat overkwam de in Duitsland woonachtige IJslandse aanwinst Thorey Rosa Stefansdottir ook bijna. Echt gladjes verliep de aanloop voor de Emmense dames dus niet.
Reageer!

Handbalkraker tussen Pals groep/E&O en Mannak/Hurry-up

EMMEN - De handbalkraker van het noorden tussen Pals groep E&O - Mannak/Hurry-up staat voor zaterdag op het programma. De gedachten van veel E&O aanhangers gaan deze week vast nog wel eens terug naar 19 oktober 2006. Toen verloor E&O immers in eigen huis met 23 - 24 van de oranjehemden uit Zwartemeer. Duidelijk is al wel dat er waarschijnlijk gespeeld gaat worden in een uitverkochte Ben Kwijt Arena.
Reageer!

Ruime zege DOS op DTS?48

EMMER COMPASCUUM - Ook na vier duels zijn de dames van DOS nog steeds zonder puntverlies. Het bezoekende DTS?48 uit het Noord-Hollandse Hoogkarspel kon afgelopen weekend weer in de bus stappen in de wetenschap dat ze geen schijn van kans hadden gehad tegen de ploeg van John Ettekoven. Binnen een paar minuten zette DOS de tegenstander op een onoverbrugbare achterstand en was het bij rust al 21-10. Na de pauze werd het allemaal wat rommeliger en werd bij vlagen duidelijk dat de creativiteit van de geblesseerde Sandra Louissen node werd gemist. Verdedigend liet DOS bovendien met name in de tweede helft door concentratieverlies soms steekjes vallen waarvan DTS?48 dankbaar gebruik maakte maar ook niet meer dan dat. Eindstand 34-19. Goals: Annelies Smeets 9, Jenny Leutscher 6, Patricia Bos 6, Nicolai Bakker 5, Alet van Veen 3, Gerike Mulder 2, Sharon Husers 2, Fragette Jagt 1.
Reageer!

Pals groep E&O worstelt en komt boven

EMMEN - Lang, heel lang moesten de supporters van Pals groep E&O wachten voordat definitief de handen de lucht in konden voor alweer de zevende overwinning op rij dit seizoen. E&O is nog steeds zonder puntverlies en als je zelfs slechte wedstrijden in winst weet om te zetten ziet de toekomst er mooi uit.
Reageer!

Pals groep E&O heer en meester over landskampioen

AALSMEER - Een gemakkelijke overwinning zoals de heren van Pals groep E&O die donderdagavond tegen de huidige landskampioen Fiqas Aalsmeer hebben behaald is in de historie tussen beide teams nog niet vaak voorgekomen. Dat de Emmenaren in goede vorm verkeren, mag met een start van 10 uit 5 duidelijk zijn. Aalsmeer heeft het dit jaar moeilijk. Het vertrek van de bepalende opbouwers Mark Roest en Wai Wong is de formatie van de nieuwe trainer Bjorn Buddingh niet in de koude kleren gaan zitten. D
Reageer!

Voorverkoop Pals groep E&O ? Hurry Up

EMMEN - Voor zaterdag 14 november staat de handbalkraker van het noorden op de agenda. Dan spelen de mannen van Pals groep E&O in de eigen Ben Kwijt Arena tegen Mannak Hurry Up. De belangstelling voor de derby is groot. Wie zeker wil zijn van een plaats doet er verstandig aan om een kaart in de voorverkoop aan te schaffen. Dat kan bij: * COACH, Hoofdstraat 55, Emmen * Feestartikelen Schuur, Wilheminastraat 107, Emmen * Bouds-Inn, Oosterdiep w.z. 5, Emmer-Compascuum * Zantingh Tweewielers, Vaart nz 7, Nieuw Amsterdam De prijs voor volwassenen bedraagt ? 7, -. Jeugd en 65+ betalen ? 4, -. Voor zaterdag 14 november geldt het principe 2 wedstrijden voor de prijs van 1. Om 19.00 uur spelen de dames van Huyser E&O tegen Loreal uit Venlo. De kraker tussen Pals groep E&O en Mannak Hurry Up begint om 21.00 uur.
Reageer!

Heren Pals groep/E&O spelen kraker tegen Aalsmeer

EMMEN - De heren van Pals groep/E&O spelen deze week een dubbel programma. Voor donderdag staat de kraker in en tegen Aalsmeer op het programma. De wedstrijd in sporthal De Bloemhof, die om 20.00 uur begint, is voor trainer/coach Peter Portengen wederom een mooie test om te zien hoe zijn ploeg er voorstaat. De laatste overwinning van E&O in Aalsmeer was in 2005. Vervolgens spelen de Emmenaren zaterdag thuis tegen Hellas. Mede door het vertrek van een aantal geroutineerde spelers is Hellas in de onderste regionen te vinden. Ondanks de vele blessures bij E&O moet de ploeg in staat worden geacht de punten in eigen huis te houden. Het duel in de Ben Kwijt Arena begint om 20.30 uur.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda