Gasttraining Beeball door Bedrocks in het Rensenpark

EMMEN - De Bedrocks Beeballers geven op zondag ochtend 8 juli vanaf 10.00 tot 11.00 uur een speciale gasttraining in het Rensenpark.Het complete team met spelertjes in de leeftijd van 4 tot en met 7 jaar zullen met hun trainers aanwezig zijn en een "standaard" training afwerken afgesloten door een echte beeball wedstrijd


Kinderen in de leeftijd van 4 tot 9 jaar die willen komen kennismaken met het Beeballspel zijn welkom en mogen gewoon aansluiten bij de training.
Al het benodigde materiaal is voorhanden.

Beeball.
Beeball is de Mini-variant van het honkbal. Gespeeld met drie honken (Rookie-Beeball 4-6 jaar) of vier honken (Major Beeball 6 tot en met 9 jaar) en de bal wordt geslagen vanaf een paaltje (Rookies) of door middel van een Coach-toss. (aangegooide bal door de trainer/coach). Het heeft sterk vereenvoudigde regels en het spelplezier is het allerbelangrijkste.

Bedrocks.
Honk-en Sofbalclub Bedrocks met hun thuisbasis op de Meerdijk, hebben al sinds zeven jaar een Beeballteam. De Beeballtrainingen bij de Bedrocks worden in nauwe samenwerking en medewerking van de ouders gegeven.

Ben je nog op zoek naar een stoere, uitdagende leuke teamsport, waarin je moet rennen, gooien , vangen en slaan. En ben je nieuwsgierig geworden naar het Beeball. Kom dan op 8 juli met ons meetrainen in het Rensenpark. Of sluit aan bij een van onze Beeballtrainingen op de club op de zondagochtend van 10.00 tot 11.00 uur op de Meerdijk, Ullevi 38.

Foto’s Joyce Groeneveld den Dekker.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda