Teleurstelling bij Bedrocks heren 1.

EMMEN - Zondagmiddag kregen de Heren 1 van Bedrocks de mannen van Blue Socks uit Veenendaal op bezoek. Een uitgelezen kans voor de Emmer mannen om de reeks met overwinningen weer op te pakken. Na 3 gewonnen wedstrijden op rij werd er vorige week helaas verloren. Qua punten stonden de Bedrocks en Blue Socks op zondag ochtend nog gelijk.

Op papier zou het dus een spannende wedstrijd moeten worden. Helaas bleek al snel dat dit slechts op papier zo zou gaan. In de praktijk kon Bedrocks maar slecht in de wedstrijd komen, voornamelijk door tegenvallende aanvallende slagbeurten. Door enkele verdedigende fouten konden de mannen uit Veenendaal inning per inning iets uitlopen. Aan slag konden de gasten wel hun mannetje staan, en door een aantal mooie honkslagen wisten de Blue Socks na 3,5 uur te winnen met 1-11.

Startend Pitcher Scott Schulting kon door zijn werk ruim een jaar niet serieus honkballen, maar kon zondag weer eens meedoen. Mooi om te zien dat de talentvolle pitcher het gooien nog niet verleerd was.
Mooiste moment van de dag was dat Batboy Gertjan Stolte vol trots zijn gewonnen gouden medaille kon laten zien. Hij heeft van de week tijdens de Special Olympics in Groningen de dubbel bij het tafeltennis gewonnen. Bedrocks is dan ook zeker trots op hun batboy en werd door coach Rob Heymans in het zonnetje gezet.

Heren 2
Bedrocks heren 2 knokt zich terug in de wedstrijd.
Op zondagmorgen kwamen de High Tech Hitters op bezoek. De eerste ontmoeting tegen HTH op het universiteitsterrein in Enschede werd redelijk kansloos verloren door de Bedrocks. In de eerste twee innings leek het weer een kansloze missie te worden voor de Emmenaren. De High Tech Hitters deden hun naam eer aan. Ze sloegen de ballen alle kanten op en namen een 0-9 voorsprong.

In de derde inning deden de Bedrocks eindelijk iets terug o.a. door honkslagen van Jeffrey Brandjes, Fernando Acevedo en Michel Kraayeveld. Hoogtepunt in deze inning was een 3-honkslag van Scotty van den Berg, stand 4-9. In de laatste drie innings kreeg werper Davey Paulussen, die tot dan een ongelukkige wedstrijd gooide, meer grip op Twentenaren. Met hulp van zijn veld konden de volgende negen slagmensen terug naar de dug-out. In de laatste slagbeurt gooiden de Bedrocks alle schroom van zich af en kwamen o.a. door een honkslag van Davey Paulussen en een 2-honkslag van korte stop Marijn Mast op gelijke hoogte. Eindstand 9-9.

Al met al een wedstrijd waar met een goed gevoel op terug gekeken kan worden. Waar in het verleden de koppies gingen hangen werd er nu geknokt tot de laatste bal.

Foto’s Bert Springer

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda