BeeBalltoernooi in Emmen

EMMEN - Aanstaande zondag 23 juni komen verschillende BeeBall teams uit het Noorden naar de Meerdijk bij Bedrocks in Emmen. Deelnemende verenigingen zijn: Caribe (Groningen), Knights (Leek) en Seagulls (Harlingen) en het organiserende Bedrocks. Vanaf 13.00 uur beginnen de wedstrijden en om rond 15.30 uur wordt het BeeBall toernooi afgesloten. In de traditie van BeeBall worden er geen prijzen uitgereikt. Wel gaan alle deelnemers met een kleine attentie naar huis.


BeeBall

BeeBall is een stoer, flitsend en leuk spel voor kinderen van 5 tot en met 10 jaar. Door de kleine teams en eenvoudige spelregels worden kinderen volledig bij het spel betrokken en zijn ze volop in beweging. Bij BeeBall staan teamgeest, sportiviteit en spelplezier voorop. Door het spelen van BeeBall raken kinderen snel vertrouwd met het slaan, gooien en vangen.

Op speelse wijze maken kinderen zich snel de technische vaardigheden van honkbal en softbal eigen. BeeBall kenmerkt zich in het bijzonder doordat het spel door kinderen vanaf 5 jaar en met kleine teams wordt gespeeld. Het spel vraagt weinig ruimte of speciale voorzieningen. Het kan uitstekend worden gespeeld op een willekeurig grasveld, plein of in de zaal. De kleine afmeting van het veld bevordert speelintensiteit. Geen statische houding, maar dus volop activiteit. (foto’s Joyce Groeneveld den Dekker)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda