Goed weekend voor Bedrocks teams

EMMEN - Op een zeer warm Meerdijk speelde het tweede seniorenteam van Bedrocks zondag tegen het tweede team van Blue Hawks uit Zwolle onder leiding van scheidsrechter Davey Paulussen. Nadat de Hawks in de eerste slagbeurt drie runs wist neer te zetten met een aantal goede honkslagen, liet Bedrocks gelijkmakend vijf runs op het scoreblok noteren, 5-3. In de tweede en derde inning ging het gelijk op met elk 2 en 0 runs, 7-5.


Tim Robben was goed voor een tweehonkslag


Opvallend was dat de pitchers van beide teams veel moeite hadden met hun controle. Dat leidde er toe dat veel spelers met vier wijd op het honk kwamen en dat slagmannen zoals Ellis Veltman (foto) vaak vreemde capriolen moesten maken om de bal van de pitcher te ontwijken.


Dat ontwijken van de knetterharde lukte vaak ook niet, met blauwe plekken tot gevolg en als pleister op de blauwe plek een vrije loop naar het eerste honkzoals Sande Korffland

Een fragment in de wedstrijd met 3e honkman Alex Uiterwijk-Winkel


In de laatste inning kwam Zwolle langs zij, maar er niet over door onder andere een fraai dubbelspel door Ember Jansen. Met de 7-7 stand op de teller begon Bedrocks aan de gelijkmakende laaste slagbeurt en maakte veelvuldig gebruik van de onzuivere worpen van de Hawks pitcher en legde zo 11 runs op de mat, wat resulteerde in een mooie 18-7 overwinning.


Beste slagman aan Emmer kant was Dave Wolters met 2 uit 3 en Tim Robben wist de enige 2- honkslag voor Bedrocks te maken.

Deze laatste thuiswedstrijd voor de zomerstop werd besloten met een gezellige barbecue.

Jeugd.
In Veendam won het U12 team met 15-6 van The Blokes en in Leek het U21 Bedrocks/Cubs combiteam met 24-3 van Knights.

Programma Meerdijk; Zaterdag 15 juli 11:00 U12 – Knights Leek, 14:00 U15 Bedrocks/Cubs Drachten Diamonds
(Foto's Bert Springer)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda