Aspiranten Bedrocks derde.

EMMEN - Het 1e Bedrocks aspiranten team speelde afgelopen zaterdag op de Meerdijk een dubbel tegen WSB uit Apeldoorn. Zowel het team uit de Apeldoornse wijk Wormen (Wormen Stealing Bases) als ook Bedrocks konden nog aanspraak maken op de 3e plaats in de 2e klasse A. Om die eervolle plaats te behalen moesten de Emmer honkballers beide wedstrijden winnen.

De WSB-ers waren niet in staat ook maar een enkele honkslag te produceren op de door de coaches Robin Vording en Johan Krol ingezette pitchers Scott Schulting, Marijn Krol en Ruben van Wieren.

Beide wedstrijden onder leiding van umpire Devi Seijkens werden gewonnen met respectievelijk 11-3 en 11-2 door Bedrocks in de ontmoetingen waar sportiviteit en spelplezier zichtbaar tot uiting kwam.

Fraaie 2-honkslagen werden gemaakt door Julian Zoeteman, Scott Schulting, Ruben van Wieren en Catcher Savan Boer en Smildeger Marijn Krol. Met deze wedstrijden sloot Bedrocks het competitie seizoen af.

Op zaterdag 26 oktober wordt er  door Bedrocks medewerking verleend aan de door Cluster Noord van de KNBSB  georganiseerde Coachdag  die insporthal Emmerhout plaats zal vinden. Zondag 27 volgt dan het afsluitende familietoernooi om de fel begeerde gouden strijkijzer. (foto’s Bert Springer)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda