Laatste wedstrijd Bedrocks

EMMEN - Het 1e team van Bedrocks uit Emmen behoefde een wedstrijd om “des keizers baard” niet meer te spelen. De laatste in de 2e klasse A zal ongetwijfeld het volgende seizoen weer een stapje lager moeten spelen. Dat is wellicht teleurstellend, maar aangezien er veel ervaring is opgedaan kan het worden beschouwd als een leerzaam jaar.

Heren 2

Het 2e herenteam, 5e in de 4e klasse, nam het thuis op tegen het sterke Cubs uit Hardenberg, 2e op de ranglijst. Bij winst hadden de Cubs mogelijk nog het recht op een beslissingswedstrijd voor  het kampioenschap en zo beloofde  het een spannende wedstrijd te worden.


In de eerste inning kreeg startend pitcher Alex ten Hoor 4 honkslagen tegen waarmee de Cubs 3 runs maakten.  De Bedrocks slagbeurt leverde ook 3 runs op, door onder meer een honkslag van midvelder Patrick Busscher en een 2-honkslag van catcher Robin Paulussen.(foto boven).


In de 2e inning kwamen de Cubs op 3-4, waarna Bedrocks 3e honkman Arjan Koreman(boven) in de 3e inning een “inside the park homerun” sloeg.................................................

, waarop ook korte stop Benjamin Houthuyzen binnen kwam, 5-4. De 4e inning leverde Bedrocks een 9-5 voorsprong op, die de Cubs in de volgende inning weer gelijk wisten te trekken.

In de gelijkmakende slagbeurt kwamen Mike Ward en Frank Rieff (boven) nog binnen op een 2-honkslag van Busscher, waarna de goed leidende umpire Bart Jan v/d Toom “ballgame” afriep. De knappe 11-9 overwinning  maakte een einde aan de  eventuele titelaspiraties van de Cubs.

Dames

De Emmer softbalsters namen zondag afscheid van het seizoen met een 4-4 eindstand in de thuiswedstrijd tegen Northern Stars uit Leeuwarden. Direct na afloop vertrokken de Bedrocksters naar Assen om daar de laatste seizoen wedstrijd tegen Pioneers te spelen, welke met 4-12 werd gewonnen. Het leverde plaats vier in de ranglijst op.

Programma
Zaterdag  op de Meerdijk,  11.00 uur Aspiranten 1-Almere, 14.00 uur Junioren –Knights. (foto’s Bert Springer)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda