Judo

Het wordt weer een boeiende strijd tussen judoka's om Drentse titel in Emmen.

Toernooi heeft een groeiend aantal buitenlandse deelnemers EMMEN - Zaterdag 12 oktober worden voor de 14e achtereenvolgende keer de Open Drentse Judo kampioenschappen gehouden. De belangstelling voor deelname aan dit kampioenschap blijft groot. Vooral door het toenemend aantal van buitenlandse deelname is het toernooi helemaal vol. Mede door de toernooi regels van de Judobond heeft de organisatie een deelnamestop moeten invoeren. Helaas moet de organisatie daardoor een groot aantal deelnemers teleurstellen.
Reageer!

Weer internationaal succes voor Lois Klein

VENRAY - Lois Klein kwam op het internationaal judo toernooi in Venray tot een 2e plaats. Het bijzonder sterk twee daagse toernooi is met 1600 deelnemers van hoog niveau. Lois Klein bereikte de finale en kwam daarin tegen een judoka uit België. Na een voorsprong van half punt te hebben gescoord draaide zij nogal ongelukkig in een houdgreep. Hier wist zij niet meer uit te komen.
Reageer!

Judoka Klein en Akker op podium in Assen.

EMMEN - Lois Klein won haar klasse met groot overmacht tijdens het Bartje toernooi in Assen. Met een zeer snelle schouderworp won zij de finale van Glen Warners uit Haarlem. Dit toernooi was een prima gelegenheid om in het ritme te blijven voor de a.s. Europa Cup wedstrijden. Zaterdag 27 april wordt de volgende gehouden in Berlijn.
Reageer!

Zilver voor Lois Klein win zilver bij Thüring Pokal.

BAD BKANKENURG - Judoka Lois Klein zette een knappe prestatie neer bij het Internationale Thüring Pokal in Bad Blankenburg. De judoka van judovereniging Vos won de eerste wedstrijd knap van Silva Alline uit Brazilië met een half punt.
Reageer!

Judoka Tom Akker wint in Beilen,

BEILEN – Judoka Tom Akker won zondag het toernooi van Tachi Beilen in zijn gewichtsklasse. Voor Tom Akker van judovereniging Vos was het een mooie test voor zijn deelname aan het NK welke 6 april in Leek wordt gehouden. Er waren nog meer goede resultaten voor de deelnemers van Vos.
Reageer!

Lois Klein Nederlands kampioen Judo

DEN HAAG – Tijdens de nationale kampioenschappen judo tot 18 jaar in Den Haag prolongeerde Lois Klein van judovereniging Vos hier haar titel van vorig jaar. Nog sterker dan vorig jaar en met technisch aanvallend judo wist zij de titel opnieuw te winnen. Met drie gewonnen wedstrijden in de voorronde kwam zij in de finale tegen Nicole Sucandar uit Hoorn.
Reageer!

Judoka’s plaatsen zich voor deelname aan het NK.

KOLLUM - In Kollum werden de noordelijke kampioenschappen tot 18 jaar gehouden. De dames van judovereniging Vos kwamen met knappe resultaten op het podium. Lois Klein werd kampioen in de lichtste klasse. Eigenlijk was zij al automatisch gekwalificeerd voor het NK omdat zij vorig jaar Nederlands kampioen was geworden.
Reageer!

Floor Maats wint Noord Oost toernooi.

SLAGHAREN - Zaterdag werd in Slagharen het Noord Oost judo toernooi gehouden. In de klasse tot 48 kg. is Floor Maats uit Emmen 1e geworden. Zij won al haar wedstrijden met ippon. Ook de finale van Nohado Riadi uit Enschede werd met ippon beslist door houdgreep.
Reageer!

Knappe judo resultaten in Almere.

ALMERE - De dames junioren en jongens tot 15 jaar van judoclub Vos presteerden bovengemiddeld goed tijdens het Top Judotoernooi in Almere. Annabel Weber(foto onder) kwam uit in de klasse tot 57 kg. en daar was zij zeer goed bezig. Zij won vijf wedstrijden met ippon en scoorde daarmee een 1e plaats.
Reageer!

Judoka Lois Klein wint in Den Haag.

DEN HAAG - De dames judokaâ??s van Vos waren goed bezig op het internationaal residentietoernooi â??IRT- in DenHaag. Voor de leeftijdsklasse tot 18 jaar was dit tevens een meetmoment voor deelname aan Europese toptoernooien.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda