Judo

Judoka Erik Schimmel goed in Borne.

Judoka Erik Schimmel goed in Borne. EMMER COMPASCUUM - Erik Schimmel uit Emmer Compascuum leverde in Borne een mooie prestatie. Tijdens het zogenaamde JPT toernooi won hij de zwaargewicht klasse.
Reageer!

Jurrien Kugel sterkste in Den Haag.

DEN HAAG - Het afgelopen weekend heeft Judo Instituut Noord deelgenomen aan het sterk bezette Residentie judotoernooi gehouden in Den Haag. Dit toernooi is door de JBN aangemerkt als een meetmoment voor judoka’s in de -18 jaar. Hierdoor kunnen ze punten pakken om uiteindelijk door de judobond geselecteerd te worden voor europacup wedstrijden.
Reageer!

Judoka,s Vos volop in de prijzen in Borger.

BORGER - De judovereniging Borger organiseerde voor de veertigste keer haar Hunebed Judo toernooi. De judoka,s van Vos uit Klazienaveen kwamen met 14 prijzen weer naar huis.
Reageer!

Judoka,s Vos behalen veel prijzen in Borger.

BORGER - De judovereniging Borger organiseerde voor de veertigste keer haar Hunebed Judo toernooi. De judoka,s van Vos uit Klazienaveen kwamen met 14 prijzen weer naar huis. Voor de beginnende jeugd wedstrijdjudoka,s was een speciale groep en hier werd direct al goed gescoord. In deze groep werden Shane Langerijs en Damiano de Jong 1e. Lindsay Joldersma werd 3e en Dylan van Halen en Maarten Koopman kwamen op het podium met een 4e plaats.
Reageer!

OPEN DRENTSE JUDO KAMPIOENSCHAPPEN EEN GROOT SUCCES

EMMEN - De Open Drentse judo kampioenschappen waren zaterdag een groot succes. Meer dan 800 deelnemers uit binnen en buitenland kwamen op 12 wedstrijdmatten in actie. Het groot aantal toeschouwers kon in sporthal Angelslo urenlang genieten van judo op hoog niveau. Bij een aantal seniorenklassen kon je genieten van topniveau.
Reageer!

Judoka Lois Klein wint internationaal toernooi te Venray.

VENRAY - Lois klein was tijdens het zeer sterk bezette internationaal judo toernooi te Venray weer bijzonder goed bezig.De talentvolle jeugdige judoka van Vos werd met grote overmacht kampioen in haar klasse.
Reageer!

Judoka Floor Maats goed in Tubbergen.

TUBBERGEN - Floor Maats uit Emmen won in Tubbergen het judotoernooi bij de meisjes tot 16 jaar. Alle vijf gemaakte wedstrijden werden met ippon gewonnen en ver binnen de wedstrijdtijd. Arne Wessel en Yrsa Wessel werden tijdens het zelfde toernooi 2e en 3e in hun klasse.
Reageer!

LOIS KLEIN BLIJFT WINNEN.

STIENS - In Stiens werden de Friese Masters gehouden. Een sterk bezet judo toernooi met deelname van veel clubs uit Nederland en een aantal buitenlandse verenigingen. Judo vereniging Vos kwam met een kleine groep van vier judoka,s naar Stiens.
Reageer!

1e C.P. de Maa Judotoernooivan Kodokan geslaagd

SCHOONEBEEK - Judovereniging Kodokan Schoonebeek kan met een tevreden gevoel terugkijken op het 1e C.P. de Maa judotoernooi in sporthal De Kampen. Het was een toernooi waar elke judoka, beginner/gevorderd, regulier of G-judoka vanaf 6 jaar met veel plezier aan deze sport deelnam.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda