Judo

Judoka,s presteren goed in Assen.

De deelnemende judoka,s van vereniging Vos hebben in Assen tijdens het Bartje judotoernooi goed gepresteerd. In de jeugdklasse was Tom Akker bijzonder goed bezig en won al zijn wedstrijden met ippon. Hiermee behaalde hij dan ook de 1e plaats.
Reageer!

28 Medailles voor Judo Instituut Noord op Lentetoernooi in Beilen.

BEILEN - Afgelopen zaterdag 19 maart werd het jaarlijkse lente toernooi georganiseerd door judovereniging Tachi uit Beilen. Tijdens dit toernooi, waar 550 judoka´s streden om het eremetaal werden er maar liefst 28 prijzen mee naar huis genomen.
Reageer!

1e C.P. de Maa Judotoernooi

SCHOONEBEEK - Judovereniging Kodokan Schoonebeek hoopt u op zondag 17 april te mogen verwelkomen op hun eerste toernooi. Een toernooi waar elke judoka, beginner/gevorderd, regulier of G-judoka plezier in de sport zal vinden.
Reageer!

Judoka´s Judo Instituut Noord plaatsen zich voor NK judo tot 18 jaar.

TWEEDE EXLOERMOND - Afgelopen zaterdag 5 maart werd het jaarlijkse judotoernooi in 2e Exloërmond georganiseerd. Aan dit toernooi deden ca. 300 judoka’s mee die streden om het eremetaal. Na de middag werden De districtskampioenschappen tot 18 jaar gehouden.
Reageer!

Startende wedstrijdjeugd direct in de prijzen.

NORG - In Norg werd door de JBN een toernooi georganiseerd voor jeugd judoka,s die voor het eerst wedstrijden gaan maken. Judovereniging Vos kwam met zeven judoka’s naar Norg en zes daarvan gingen met een prijs naar huis.
Reageer!

Vera Oosterhuis neemt afscheid

KLAZIENAVEEN - Vera Oosterhuis (-63 kg) was na twee operaties en revalidatie van anderhalf jaar weer aan het terugkomen op haar niveau. Vlak voor de districtskampioenschappen speelde haar blessure wederom op.
Reageer!

Laura Hidding scoort goed in Sleen.

SLEEN - Opnieuw slaagde Laura Hidding van judovereniging Vos uit Klazienaveen erin om een 1e plaats te behalen. Deze keer tijdens het zogenaamde IJspegel toernooi in Sleen.Zonder in de problemen te komen werd de medaille voor de eerste plaats binnen gehaald. Er waren nog meer prijswinnaars van Judovereniging Vos.Jay Langerijs en Tom Akker werden eveneens 1e. Nick Langerijs werd hier 2e.Lois Klein, Alex Wacker en Dimitri Boer namen de 3e prijs in ontvangst.
Reageer!

Marcel Keizer doet stap omhoog naar Eredivisionist Cambuur

EMMEN - Marcel Keizer zal FC Emmen met onmiddellijke ingang verruilen voor SC Cambuur. Cambuur en FC Emmen hebben overeenstemming bereikt over de overname van de 47 jarige oefenmeester. Keizer was bezig aan het eerste seizoen bij FC Emmen en beschikte over een éénjarige overeenkomst.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda