Motorsport

Gebben van Venrooy Racing boekt meer progressie in MXGP of Riga

ROGAT - Na de progressie van Gebben van Venrooy Racing tijdens de derde wedstrijd van het wereldkampioenschap MXGP in Letland, keek het volledige team uit naar de vierde wedstrijd van het kampioenschap, welke opnieuw verreden werd op het circuit van Kegums. Er waren een aantal kleine aanpassingen aan het circuit doorgevoerd maar hoofdzakelijk was het een zware, verraderlijke baan met veel knippen en sporen waarop de beste rijders ter wereld zich van elkaar konden onderscheiden
Reageer!

Miro Sihvonen pakt top drie plaats in EMX Open in Letland

WAALWIJK - Miro Sihvonen van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft in de eerste wedstrijd van het EMX Open Kampioenschap in het Letse Kegums een top drie plaats weten te behalen. Sihvonen wist deze positie in de tweede manche te behalen nadat hij in de eerste manche als vijfde over de finish was gekomen maar door een straf vijf plaatsen terug gezet werd en als tiende werd geklasseerd.
Reageer!

Positieve terugkeer voor Gebben van Venrooy Racing in het wereldkampioenschap MXGP

KEGUM(Letland) - Door de Covid 19 pandemie was er een pauze van vijf maanden voor het wereldkampioenschap MXGP maar gelukkig kon er het afgelopen weekend weer gereden worden in het Letse Kegums. Het circuit was uitdagend voor de rijders met veel remknippen en dit in combinatie met de warme temperaturen maakte het niet makkelijk voor de rijders.
Reageer!

Tweede plaats voor Streuer en De Haas in Magny-Cours

GROLLOO - Streuer en De Haas hebben met hun Bonovo Action team het raceweekend in Magny-Cours afgesloten met een tweede en vierde plaats. Na een zware strijd op zaterdag wisten Streuer en De Haas de tweede plaats op het podium te bemachtigen. Zondag moest het team vanaf de laatste plaats starten, maar wist tot een vierde plek te komen.
Reageer!

Danny van den Bossche komt dichtbij top tien plaats in 125cc debuut in Arnhem

WAALWIJK - Danny van den Bossche van het Husqvarna SKS Racing NL team is tijdens de internationale wedstrijd in Arnhem dichtbij een top tien plaats gekomen. Voor van den Bossche was dit zijn debuut in de 125cc klasse en deed dit zeer verdienstelijk door in de tweede manche als twaalfde over de finish te komen. In de eerste manche werd hij na een valpartij aangereden waarna hij de wedstrijd moest verlaten.
Reageer!

Husqvarna SKS Racing neemt afscheid van Lars van Berkel

WAALWIJK - Het Husqvarna SKS Racing NL team neemt binnenkort in goed overleg afscheid van Lars van Berkel. Samen met van Berkel heeft het team grote successen weten te behalen met als hoogtepunt een vijfde plaats in de Dutch Masters 500, Open Nederlandse titel, veertiende plaats in MXGP Valkenswaard en een zesde plaats in de loodzware Le Touquet Strandrace (1000 deelnemers).
Reageer!

Miro Sihvonen scoort top vijf plaats in het Fins Kampioenschap

WAALWIJK - Miro Sihvonen van het SKS Racing NL team is in de eerste wedstrijd om het Fins kampioenschap in Karkkila een manche in de top vijf geeindigd. Na tegenslag in de eerste manche waarbij hij niet verder kwam dan een tiende plaats, wist hij in de tweede manche op een nette vijfde plaats over de finish te komen.
Reageer!

Dubbele Sidecar Trophy zege voor Drugsadvies Sidecarshop Racing in Most

MOST(Tjechië) - Kees Endeveld en Hendrik Crome hebben beide wedstrijden in de 600cc klasse van Int. Sidecar Trophy in Most op hun naam geschreven. Drugsadvies SidecarShop Racing stond op het Tsjechische circuit aan de start met een gastoptreden. Het team hield een zeer goed gevoel over aan deze trainingswedstrijd ter voorbereiding op het WK-seizoen.
Reageer!

Derde plaats voor Endeveld en Crome op de Nürburgring

NURBURGRING - Drugsadvies Sidecarshop Racing heeft het trainingsweekend tijdens de Int. Sidecar Trophy op de Nurburgring afgesloten met een derde plaats. Na een inhaalwedstrijd scoorden Kees Endeveld en Hendrik Crome hun eerste gezamenlijke podiumplaats met de LCR Yamaha.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda