Motorsport

Alessandro Lupino scoort goed in Grand Prix van Turkije

TURKIJE - De Italiaanse Kawasaki-rijder Alessandro Lupino heeft ondanks zijn knieblessure goede zaken gedaan in de Grand Prix in Turkije. De niet geheel fitte Italiaan deed met een 11e plaats in het dagklassement goede zaken door een plaats op te klimmen in de tussenstand om het wereldkampioenschap.
Reageer!

2e plaats voor William Kruit in Zolder

EMMER COMPASCUUM - William Kruit stond afgelopen vrijdagavond aan de start tijdens het internationale grasbaanraces in Staphorst. Door een aantal geblesseerde internationale rijders werd William 1 dag ervoor nog gevraagd om te starten. Daar zei hij natuurlijk geen nee tegen.
Reageer!

Dubbele winst Bennie Streuer in IDM

GROLLOO - Met twee afgetekende overwinningen heeft Bennie Streuer (Grolloo) met bakkenist Gerard Daalhuizen (Kockengen) laten zien dat ze momenteel de snelste zijspancombinatie hebben in het IDM/ONK, het gecombineerde Duitse en Nederlandse wegrace kampioenschap. Zaterdagmiddag greep het duo met hun 1000cc Kawasaki de eerste plaats met een voorsprong van twaalf seconden op de Duitsers Kretzer en Bosch.
Reageer!

Endeveld/Remmé zonder sores naar plek acht

DUITSLAND - Eindelijk was het een weekend zonder sores en mechanische problemen voor Kees Endeveld (Grolloo) en Jeroen Remmé (Zwolle). Op de Lausitzring in Duisland kwam het Team Drugsadvies Sidecarshop Racing op zaterdag tot de elfde plaats en zondag tot de achtste klassering in de IDM/ONK race. “Dit stemt tot tevredenheid”, aldus Kees Endeveld na zijn tweede race op zondagmiddag.
Reageer!

Winst voor William Kruit in Eemrum

EENRUM - Een mooie overtuigende overwinning voor William Kruit uit Emmer-Compascuum tijdens de grasbaanraces in Eenrum. Hij wist zaterdag in de klasse 500cc special nationalen beide series met een mooie voorsprong te winnen. Ook de finale wist hij met een hele grote voorsprong te winnen in de snelle tijd van 1 minuut en 21.752sec.
Reageer!

WK-debuut stemt Endeveld en Remmé tevreden

ASSEN - Ze konden bepaald geen potten breken, maar het WK-debuut van team Drugsadvies Sidecarshop Racing met coureur Kees Endeveld (Grolloo) en bakkenist Jeroen Remmé (Zwolle) stemde het tweetal toch tevreden.
Reageer!

Streuer/Rousseau vierde, maar vol twijfel

ASSEN - Met de vierde plaats tijdens de WK-race tijdens de GAMMA Racing Day op het TT Circuit Assen is Bennie Streuer niet tevreden. De coureur uit Grolloo had dit weekend te maken met een lichte olielekkage, maar was verder tevreden over zijn eigen presteren.
Reageer!

Lupino op karakter richting top tien in Zwitserland

ROGAT - Een niet geheel fitte Alessandro Lupino heeft in de Zwitserse Grand Prix in Frauenfeld zijn wilskracht getoond. Een rug en borstblessure die hij had opgelopen tijdens de vorige wedstrijd in België speelden hem parten maar weerhielden hem er niet van om goed te scoren.
Reageer!

Puntloze GP voor Lupino in Lommel

LOMMEL - Met alleen Alessandro Lupino aan de start voor het Gebben Van Venrooy Kawasaki team werd het een weekend om snel te vergeten. De Italiaan kwam geen moment in zijn ritme op het zware zand circuit, wat mede door de warme omstandigheden ontaarde in een ware slijtageslag.
Reageer!

Lars van Berkel dichtbij de top tien in ADAC Tensfeld, punten voor Rick Wennekes

WAALWIJK - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team is in de ADAC Masters Series in Tensfeld dichtbij een top tien plaats gekomen. Na een negentiende plaats in de eerste manche kwam van Berkel sterk terug in de tweede manche waarin hij op een elfde plaats over de finish wist te komen. Ook Rick Wennekes wist met een zeventiende plaats in de tweede manche van de 125 Cup punten te scoren.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda