Motorsport

Drugadvies Sidecarshop Racing sluit het seizoen met een goed gevoel af

OSCHERLEBEN - Drugsadvies Sidecarshop Racing heeft met een goed gevoel het korte 2020 seizoen afgesloten. Tijdens het Sidecar Trophy evenement in Oschersleben wisten Kees Endeveld en Hendrik Crome met een goed tempo de eerste race te winnen. In de tweede race was de combinatie ook onderweg naar de overwinning, toen zij met een technisch probleem moesten uitvallen.
Reageer!

Een teleurstellende dag voor Gebben van Venrooy Racing in Mantova 2 Met drie Grand Prix’s binnen een week op het circuit van M

ROGAT - Met drie Grand Prix's binnen een week op het circuit van Mantova was het op woensdag tijd voor de tweede wedstrijd op het zand circuit. Helaas kon Alessandro Lupino op het laatste moment niet deelnemen omdat hij zijn enkelbanden in de tweede manche op zondag heeft gescheurd waardoor het team bestond uit Calvin Vlaanderen en Thomas Covington.
Reageer!

Dani Hoffard aankomend weekend eindelijk van start in het Nederlands Kampioenschap Quads

BARGER OOSTERVELD - Het heeft door het corona virus lang geduurd voordat Dani Hoffard van start kon gaan in het Nederlands Kampioenschap Quads maar aankomende zondag gaat het seizoen eindelijk van start op het prachtige circuit van Oss. Nadat Hoffard vorig seizoen een mooie stijgende lijn liet zien, heeft hij deze winter hard gewerkt zodat hij deze lijn dit jaar door kon trekken. Echter door het corona virus is er dit jaar nog geen wedstrijd gereden waardoor de seizoenstart aankomend weekend zal plaats vinden.
Reageer!

Danny van den Bosse scoort top drie plaats in ONK 125cc in Halle

WAALWIJK - Nadat Danny in de tijdtraining een vijfde tijd neer had weten te zetten, pakte hij in de eerste manche een goede start. Helaas was dit van korte duur want in de eerste bocht kwam er iemand vlak voor hem ten val waardoor hij vanuit de achterhoede terug naar voren moest zien te komen. Ondanks dat het tijdens zijn opmars net iets te lang duurde voordat hij bepaalde rijders wist te passeren, knokte hij zich toch terug naar een vijfde plaats.
Reageer!

Kart race en Endurance op kartcircuit Pottendijk

NIEUW WEERDINGE - Vandaag en morgen is er weer veel activiteit op het kartcircuit De Pottendijk in Nieuw Weerdinge. De kartorganisatie NXT slaat dan haar tenten op voor een tweedaags kart evenement die bestaat uit ene wedstrijd en een endurance. Dat belooft een heel spektakel te worden en dus alle redenen om komend weekend een kijkje te komen nemen op het mooie kartcircuit op lawaaisportcentrum Pottendijk.
Reageer!

Podium voor Streuer en De Haas in Lausitzring

LAUSITZRING(D) - Zondag wisten Streuer en De Haas de derde plek te bemachtigen tijdens de IDM/ ONK zijspannen op het Duitse circuit Lausitzring. In de race van zaterdag moest het team genoegen nemen met een vijfde plaats.
Reageer!

Danny van den Bossche komt dicht bij podiumplaats in ONK 125 in Delfzijl

DELFZIJL - Danny van den Bossche van het Husqvarna SKS Racing NL team is in de tweede wedstrijd van het Open Nederlands Kampioenschap 250 in Delfzijl dicht bij een podiumplaats gekomen. Van den Bossche kwam in beide manches als vierde over de finish en eindigde hiermee ook op een vierde plaats in het dagklassement.
Reageer!

Alessandro Lupino maakt indruk in Faenza

ROGAT - Na de triple header van vorige maand in Letland was het tijd voor de volgende triple header, welke op het programma staat op het harde, gladde circuit van Faenza. De old school baan was voor alle rijders een uitdaging en is absoluut niet te vergelijken met de baan van Kegums, waar de eerste triple header georganiseerd werd. Na de positiviteit in Letland hoopte het Gebben van Venrooy Yamaha Racing team hier nog meer progressie te kunnen boeken.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda