Motorsport

Afsluiter Oange Skyline

EMMEN - Zaterdag 2 Juni was er in de Grote kerk Emmen van 13 uur tot 00.45 met een geweldig afsluiter van Orange Skyline wat ooit begon bij de eerste editie 5 jaar geleden begon. Evert Hoven werd even in ’t zonnetje gezet!
Reageer!

Top tien klassering voor Gebben van Venrooy Kawasaki in Matterley Basin

ENGELAND - Tijdens de Grand Prix van Engeland heeft het Gebben Van Venrooy Kawsaki team zich wederom goed laten zien. De tijdtraining liet zien dat beide rijders zich goed thuis voelden op het prachtige circuit. Alessandro Lupino zette de Kawasaki op een zesde positie neer en Maxime Desprey zette een zestiende tijd op de klok. In de kwalificatieheat was het Lupino die twaalfde werd terwijl Desprey met een achttiende plaats ook ruim in de top twintig te vinden was.
Reageer!

Gebben van Venrooy Kawasaki-rijders scoren goed in GP van Duitsland

TEUTSCHENHAL(Dldl) - Maxime Desprey en Alessandro Lupino hebben zich tijdens de GP in Teutschenthal goed laten zien. De beide rijders uit het Gebben Van Venrooy Kawasaki team scoorden goed en kunnen terug kijken op een geslaagd optreden. Grote winnar van de dag wederom Jeffrey Herlings die nu een voorsporng heeft van 48 punten op zijn naaste comcurrent Antonio Cairoli.
Reageer!

Lars van Berkel laat goede snelheid zien in het ONK 500 in Rhenen

WAALWIJK - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft in het Open Nederlands Kampioenschap 500 in Rhenen een goede snelheid laten zien. Van Berkel begon in beide manches in de top drie en reed op het technische circuit twee goede manches.
Reageer!

Rookies Gebben Van Venrooy scoren goed in Mill, Blessure Maxime Desprey

ROGAT - Maxime Desprey van het Gebben van Venrooy Kawasaki team heeft tijdens de derde wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Mill een kleine blessure opgelopen. Tijdens de kwalificatietraining stootte de Fransman zijn vinger en hield daar last van. Maxime probeerde het nog wel in de eerste manche maar stuurde zijn Kawasaki na een aantal ronden de baan uit en besloot de rest van de dag niet meer in actie te komen.
Reageer!

Rick Wennekes scoort beste Dutch Masters resultaat ooit in Mill

WALWIJK - Rick Wennekes van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft in zijn thuiswedstrijd van de Dutch Masters of Motocross 125cc in Mill zijn beste resultaat ooit weten te behalen. Bij de tweede wedstrijd van het kampioenschap in Oldebroek reed hij weer zijn eerste wedstrijd na zijn schouderblessure, nu een maand later wist hij in dit sterk bezette deelnemersveld een manche achtste te worden!
Reageer!

Alessandro Lupino in de top tien in Grand Prix van Rusland

ROGAT - Het Gebben Van Venrooy team heeft tijdens de Grand Prix in Rusland een prima resultaat behaald. Het lukte de Italiaanse rijder Alessandro Lupino zich in de top tien te rijden in de totaaluitslag. In tegenstelling tot andere GP’s werd deze wedstrijd verreden op dinsdag. Tijdens de vrije training lieten beide rijders zien zich thuis te voelen op het snelle en technische circuit. Lupino zette een mooie negende tijd op de klok in de kwalificatietraining en Maxime Desprey een 18e tijd.
Reageer!

Eerste winst Bedrocks heren 2.

EMMEN - Het tweede honkbalteam van Bedrocks had de afgelopen 2 wedstrijden nog niet kunnen winnen, maar de stijgende lijn was duidelijk merkbaar. Op een regenachtig Meerdijk, tegen High Tech Hitters uit Enschede is de eerste winst van dit seizoen behaald met 11-1 als eindstand.
Reageer!

Dubbel negen voor Endeveld en Remmé

GROLLOO - Met twee negende plaatsen, afgelopen weekend behaald op het Duitse circuit Oschersleben, heeft het zijspanteam Drugsadvies Sidecarshop Racing haar eerste wedstrijd van het seizoen afgesloten. Het team, met stuurman Kees Endeveld (Grolloo) en bakkenist Jeroen Remmé (Ens), had in de kwalificatie de achtste tijd op de klokken gebracht, waardoor race één op zaterdagmiddag vanuit het middenveld begonnen werd.
Reageer!

Lars van Berkel op het podium in Westerbork

WAALWIJK - Lars van Berkel van het SKS Husqvarna team is in het Open Nederlands Kampioenschap 500cc in Westerbork op het podium geëindigd. In zowel de eerste als de tweede manche kwam Lars als derde over de finish en dit leverde hem ook in het dagklassement een derde plaats op.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda