Motorsport

Drugsadvies Sidecarshop Racing presenteert kleurstelling 2020 tijdens testdag in Assen

ASSEN - Eindelijk was het zover; woensdag 1 juli konden Kees Endeveld en zijn nieuwe passagier Hendrik Crome de eerste meters maken in het seizoen 2020. Tijdens de KNMV testdag op het TT Circuit Assen werd tevens de kleurstelling onthuld van de LCR Yamaha. Komend weekend staat al de eerste race op het programma. Dan komt de combinatie in actie tijdens een Sidecar Trophy evenement op de Nurburgring.
Reageer!

Endeveld / Crome gereed voor seizoen

GROLLOO - Hoewel het nog ongewis is wanneer het seizoen begint, is zijspancoureur Kees Endeveld uit Grolloo gereed voor het nieuwe wegracejaar. Samen met zijn nieuwe bakkenist, de Duitser Hendrik Crome, vormt Endeveld het Team Drugsadvies Sidecar Shop Racing. De nieuwe passagier reed verleden jaar met de Duitse rijder Gnther Bachmayer (25 jaar) en is bij Endeveld opvolger van Jeroen Remme.
Reageer!

Lars van Berkel scoort negen WK punten in Valkenswaard

VALKENSWARD - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL Team heeft in de Nederlandse Grand Prix in Valkenswaard negen WK punten weten te pakken. Na een negentiende plaats in de eerste manche kwam van Berkel nog sterker voor de dag in de tweede manche en wist hierin als veertiende te finishen.
Reageer!

MXGP seizoen gaat van start voor Gebben van Venrooy Yamaha

ROGAT - Het wereldkampioenschap MXGP ging het afgelopen weekend van start in het Britse Matterley Basin. Sinds lange tijd werd de eerste wedstrijd van het seizoen verreden op Europese bodem. Storm Jorge raakte de paddock op zaterdagochtend en zorgde voor schade aan de infrastructuur. Mede door de hevige wind werd besloten om de trainingen uit te stellen tot in de middag en dat de MXGP-rijders alleen een tijdtraining hadden. Dit betekende dat ze heel weinig tijd kregen om de baan in zich op te nemen voor de wedstrijd op zondag.
Reageer!

Lars van Berkel pakt podiumplaats in wintercross in Groesbeek

Waalwijk - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft in de wintercross in Groesbeek een podiumplaats gepakt. Twee weken na de loodzware Le Touquet strandcross ging van Berkel in Groesbeek van start om zich verder voor te bereiden op het naderende motorcross seizoen. Ook Boyd van der Voorn kwam aan de start in Groesbeek en werd zeventiende en negentiende!
Reageer!

Voortgang TT museum

ASSEN - Het is een behoorlijke tijd geleden dat het TT Museum iets van zich heeft laten horen. Daar is met deze nieuwsbrief verandering in gekomen en we kunnen laten weten dat er in de afgelopen lange periode flinke vorderingen zijn gemaakt.
Reageer!

Dani Hoffard brengt eerste Quaduro van Le Touquet tot een goed einde

LE TOUQUET - Dani Hoffard heeft zijn allereerste Quaduro van Le Touquet tot een goed einde weten te brengen. Na een loodzware wedstrijd over twee uur en 18 minuten kwam Hoffard van de 328 deelnemers op een 160ste plaats over de finish. â??â??Het was een hele belevenis. Op vrijdag was er de keuring en op zaterdag stond de grote wedstrijd op het programma. Ik had me heel goed voorbereid maar helaas heb ik in de week voor de wedstrijd een flinke griep gehad en had ik nog last van een keelontsteking. Dit speelde mij in de wedstrijd parten maar desondanks heb ik genoten en ik blij dat ik de wedstrijd uit heb gereden,â??â?? vertelt Dani.
Reageer!

Dani Hoffard zaterdag van start in Dakar Preproloog in Eersel

NIEUW DORDRECHT - De Kellerman Goldspeed rijder Dani Hoffard is uitgenodigd om aanstaande zaterdag van start te gaan op de Dakar Preproloog in Eersel. Het is de eerste keer in de geschiedenis van de Preproloog dat er een quadklasse aan het programma is toegevoegd.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda