Motorsport

De ONK Speedway in Veenoord

VEENOORD - De Nederlandse top heeft zich aangemeld om de ONK-wedstrijd op 28 en 29 september te verrijden in Veenoord. Het is voor de organisatie een grote vraag wie de wedstrijd zal winnen mede omdat het om de tweede en laatste wedstrijd gaat in het kampioenschap. De eerste wedstrijd is verreden in het Belgische Heusden-Zolder met daar als Nederlandse winnaar Henry van der Steen.
Reageer!

Delina Kruit pakt eerste WK punten

EMMER COMPASCUUM - Vorige week mocht Delina Kruit deelnemen tijdens het Wereld kampioenschap grasbaanraces 125cc specials in het Zuid Franse Morizes. Ze wist daar in de eerste twee series netjes mee te komen en had haar eerste WK puntje binnen. In de derde serie ging ze helemaal als een speer en reed zelfs 2 ronden op de derde plaats. Helaas vloog ze in de laatste ronde hard van de motor af.
Reageer!

Bennie Streuer vecht als leeuw: tweede plaats

KROATIE - Met een zwaar bevochten tweede plaats op zondag en de derde positie op zaterdag heeft Bennie Streuer een prima indruk achter gelaten bij de voorlaatste WK-zijspanrace van dit seizoen. Nadat de coureur uit Grolloo zaterdag al een prima indruk had achtergelaten met de derde plaats, maakte zijn tweede plek zondagmiddag nog meer indruk.
Reageer!

Tweemaal twaalf voor Endeveld in Assen

ASSEN - Kees Endeveld (Grolloo) heeft met bakkenist Jeroen Remmé (Zwolle) op het TT Circuit Assen ervaren dat hij steeds beter overweg kan met de 600cc Kawasaki, maar dat het leerproces nog in volle gang is. Tijdens de IDM/ONK race, dit weekend, behaalde Team Drugsadvies Sidecar Shop tweemaal de twaalfde plaats in een deelnemersveld met concurrenten die allen met een 1000cc machine reden.
Reageer!

Alessandro Lupino scoort goed in Grand Prix van Turkije

TURKIJE - De Italiaanse Kawasaki-rijder Alessandro Lupino heeft ondanks zijn knieblessure goede zaken gedaan in de Grand Prix in Turkije. De niet geheel fitte Italiaan deed met een 11e plaats in het dagklassement goede zaken door een plaats op te klimmen in de tussenstand om het wereldkampioenschap.
Reageer!

2e plaats voor William Kruit in Zolder

EMMER COMPASCUUM - William Kruit stond afgelopen vrijdagavond aan de start tijdens het internationale grasbaanraces in Staphorst. Door een aantal geblesseerde internationale rijders werd William 1 dag ervoor nog gevraagd om te starten. Daar zei hij natuurlijk geen nee tegen.
Reageer!

Dubbele winst Bennie Streuer in IDM

GROLLOO - Met twee afgetekende overwinningen heeft Bennie Streuer (Grolloo) met bakkenist Gerard Daalhuizen (Kockengen) laten zien dat ze momenteel de snelste zijspancombinatie hebben in het IDM/ONK, het gecombineerde Duitse en Nederlandse wegrace kampioenschap. Zaterdagmiddag greep het duo met hun 1000cc Kawasaki de eerste plaats met een voorsprong van twaalf seconden op de Duitsers Kretzer en Bosch.
Reageer!

Endeveld/Remmé zonder sores naar plek acht

DUITSLAND - Eindelijk was het een weekend zonder sores en mechanische problemen voor Kees Endeveld (Grolloo) en Jeroen Remmé (Zwolle). Op de Lausitzring in Duisland kwam het Team Drugsadvies Sidecarshop Racing op zaterdag tot de elfde plaats en zondag tot de achtste klassering in de IDM/ONK race. “Dit stemt tot tevredenheid”, aldus Kees Endeveld na zijn tweede race op zondagmiddag.
Reageer!

Winst voor William Kruit in Eemrum

EENRUM - Een mooie overtuigende overwinning voor William Kruit uit Emmer-Compascuum tijdens de grasbaanraces in Eenrum. Hij wist zaterdag in de klasse 500cc special nationalen beide series met een mooie voorsprong te winnen. Ook de finale wist hij met een hele grote voorsprong te winnen in de snelle tijd van 1 minuut en 21.752sec.
Reageer!

WK-debuut stemt Endeveld en Remmé tevreden

ASSEN - Ze konden bepaald geen potten breken, maar het WK-debuut van team Drugsadvies Sidecarshop Racing met coureur Kees Endeveld (Grolloo) en bakkenist Jeroen Remmé (Zwolle) stemde het tweetal toch tevreden.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda