Motorsport

Pech voor Gebben van Venrooy Racing in laatste Grand Prix in Kegums

KEGUMS - Op zondag werd de derde en laatste Letse Grand Prix van dit seizoen verreden. Het was de derde wedstrijd binnen zeven dagen. Het circuit lag er zeer verraderlijk bij en ook de hoge temperaturen maakten het zwaar voor de rijders. In de kwalificatie was de snelste ronde van Vlaanderen goed voor een zesde tijd, slechts twee seconden van pole position. Met een goed gevoel bereidde hij zich voor op de twee manches die later op de dag op het programma stonden.
Reageer!

Miro Sihvonen sluit triple header van het EMX Open in Letland af op derde plaats

WAALWIJK - Miro Sihvonen van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft de triple header van het EMX Open Kampioenschap in het Letse Kegums op een derde plaats af weten te sluiten. Sihvonen eindigde tijdens de eerste wedstrijd op een vijfde plaats in het dagklassement maar was er opgebrand om in de tweede resterende wedstrijden die verreden werden op dinsdag en zaterdag, het podium te mogen beklimmen.
Reageer!

Team Streuer rijdt sterke thuiswedstrijd tijdens IDM Assen

ASSEN - Streuer en De Haas hebben hun eerste IDM/ ONK evenement van het jaar kunnen afsluiten met in beide races een podiumplaats op hun thuiscircuit in Assen. Zowel op de zaterdag als op de zondag hebben zij een tweede plaats kunnen bemachtigen en doen daarmee goede zaken voor het Duits en Nederlands kampioenschap.
Reageer!

Gebben van Venrooy Racing boekt meer progressie in MXGP of Riga

ROGAT - Na de progressie van Gebben van Venrooy Racing tijdens de derde wedstrijd van het wereldkampioenschap MXGP in Letland, keek het volledige team uit naar de vierde wedstrijd van het kampioenschap, welke opnieuw verreden werd op het circuit van Kegums. Er waren een aantal kleine aanpassingen aan het circuit doorgevoerd maar hoofdzakelijk was het een zware, verraderlijke baan met veel knippen en sporen waarop de beste rijders ter wereld zich van elkaar konden onderscheiden
Reageer!

Miro Sihvonen pakt top drie plaats in EMX Open in Letland

WAALWIJK - Miro Sihvonen van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft in de eerste wedstrijd van het EMX Open Kampioenschap in het Letse Kegums een top drie plaats weten te behalen. Sihvonen wist deze positie in de tweede manche te behalen nadat hij in de eerste manche als vijfde over de finish was gekomen maar door een straf vijf plaatsen terug gezet werd en als tiende werd geklasseerd.
Reageer!

Positieve terugkeer voor Gebben van Venrooy Racing in het wereldkampioenschap MXGP

KEGUM(Letland) - Door de Covid 19 pandemie was er een pauze van vijf maanden voor het wereldkampioenschap MXGP maar gelukkig kon er het afgelopen weekend weer gereden worden in het Letse Kegums. Het circuit was uitdagend voor de rijders met veel remknippen en dit in combinatie met de warme temperaturen maakte het niet makkelijk voor de rijders.
Reageer!

Tweede plaats voor Streuer en De Haas in Magny-Cours

GROLLOO - Streuer en De Haas hebben met hun Bonovo Action team het raceweekend in Magny-Cours afgesloten met een tweede en vierde plaats. Na een zware strijd op zaterdag wisten Streuer en De Haas de tweede plaats op het podium te bemachtigen. Zondag moest het team vanaf de laatste plaats starten, maar wist tot een vierde plek te komen.
Reageer!

Danny van den Bossche komt dichtbij top tien plaats in 125cc debuut in Arnhem

WAALWIJK - Danny van den Bossche van het Husqvarna SKS Racing NL team is tijdens de internationale wedstrijd in Arnhem dichtbij een top tien plaats gekomen. Voor van den Bossche was dit zijn debuut in de 125cc klasse en deed dit zeer verdienstelijk door in de tweede manche als twaalfde over de finish te komen. In de eerste manche werd hij na een valpartij aangereden waarna hij de wedstrijd moest verlaten.
Reageer!

Husqvarna SKS Racing neemt afscheid van Lars van Berkel

WAALWIJK - Het Husqvarna SKS Racing NL team neemt binnenkort in goed overleg afscheid van Lars van Berkel. Samen met van Berkel heeft het team grote successen weten te behalen met als hoogtepunt een vijfde plaats in de Dutch Masters 500, Open Nederlandse titel, veertiende plaats in MXGP Valkenswaard en een zesde plaats in de loodzware Le Touquet Strandrace (1000 deelnemers).
Reageer!

Miro Sihvonen scoort top vijf plaats in het Fins Kampioenschap

WAALWIJK - Miro Sihvonen van het SKS Racing NL team is in de eerste wedstrijd om het Fins kampioenschap in Karkkila een manche in de top vijf geeindigd. Na tegenslag in de eerste manche waarbij hij niet verder kwam dan een tiende plaats, wist hij in de tweede manche op een nette vijfde plaats over de finish te komen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda