Motorsport

Gebben Van Venrooy Kawasaki team scoort goed in Portugal

ROGAT - Voor het Gebben Van Venrooy Kawasaki team stond afgelopen weekend de vijfde Grand Prix op het programma in het Portugese Agueda. Door de hevige regenval op de dagen voorafgaande aan het evenement was het circuit erg verraderlijk geworden. Dat beide rijders aan elkaar gewaagd zijn bleek direct al in de tijdtraining. Desprey zette zijn Kawasaki op een dertiende tijd en Lupino deed het nog iets beter met een twaalfde plaats.
Reageer!

Lars van Berkel tweede in het ONK 500 in Heerde

WAALWIJK - Lars van Berkel van het SKS Husqvarna team is in het Open Nederlands Kampioenschap 500 in Heerde op het podium geëindigd. Van Berkel kwam in beide manches op een derde plaats over de finish, wat hem in het dagklassement een tweede plaats opleverde.
Reageer!

Lars van Berkel knokt zich naar de punten in Oldebroek

WAALWIJK - Lars van Berkel van het SKS Husqvarna team is tijdens de Dutch Masters of Motocross in Oldebroek op de achttiende plaats geëindigd. In de eerste manche werd de Husqvarna rijder twintigste en de tweede manche behaalde hij de dertiende plaats.
Reageer!

Top tien plaatsen voor Desprey en Lupino in Oldebroek

ROGAT - Tijdens de tweede wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Oldebroek hebben Alessandro Lupino en Maxime Desprey van het Gebben van Venrooy Kawasaki team zich goed laten zien. Dat de rijders aan elkaar gewaagd waren was in de uitslagen mooi terug te zien. Tijdens de kwalificatie zette Lupino de Gebben Van Venrooy Kawasaki op een negende positie neer, op de voet gevolgd door Desprey.
Reageer!

Concert Gea Passies en pianist Johanan Havinga in de Grote Kerk

EMMEN - Op zondagmiddag 15 april wordt in de Grote Kerk een concert gegeven door zangeres Gea Passies en pianist Johanan Havinga. Het duo treedt op met een muzikale voorstelling over de Franse componist Achille Claude Debussy (1862-1918), getiteld â
Reageer!

Desprey en Lupino ruim in de punten in Grand Prix van Spanje

SPANJE - Maxime Desprey van het Gebben Van Venrooy Kawasaki team heeft in de Spaanse Grand Prix in RedSand een twaalfde plaats weten te behalen. Deze positie wist hij in de tweede manche te behalen en samen met de eenentwintigste positie uit de eerste manche was dit goed voor de vijftiende plaats in de Grand Prix. Teamgenoot Alessandro Lupino eindigde met een 17-16 op een zestiende plaats in het dagklassement.
Reageer!

Lars van Berkel laat goede snelheid zien maar scoort niet in Valkenswaard

WAALWIJK - Lars van Berkel Husqvarna SKS Racing NL team heeft in de tweede wedstrijd om het wereldkampioenschap MXGP in Valkenswaard laten zien dat hij de snelheid heeft om WK punten te kunnen scoren. In beide manches reed de crosser uit Veghel in de punten maar helaas door valpartijen kwam hij niet tot scoren.
Reageer!

Maxime Desprey verrast in Valkenswaard

VALKENSWAARD - Voor het Gebben Van Venrooy Kawasaki team is de tweede wedstrijd van het wereldkampioenschap MXGP in Valkenswaard succesvol verlopen. De jonge Franse rijder Maxime Desprey liet zien zich goed thuis te voelen op het koude Eurocircuit en finishte in beide manches op een twaalfde plaats.
Reageer!

Wisselende successen Gebben Van Venrooy Kawasaki

ROGAT - Het Gebben Van Venrooy Kawasaki team was dit weekend in verschillende kampioenschappen actief. In Arco di Trento stond Alessandro Lupino aan de start in het Italiaanse Kampioenschap. Nadat de regenval ervoor zorgde dat de manche zaterdag ingekort werd zat er na een valpartij bij de start niet meer in dan een 7de positie. Op zondag werd de 2de manche verreden en daar stelde de Kawasaki rijder orde op zaken en sloot de manche af met een zege en neemt hiermee de leiding in het Italiaanse Kampioenschap.
Reageer!

Lars van Berkel net buiten de top tien in Dutch Masters in Markelo

MARKELO - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team is in de eerste wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross 450 in Markelo net buiten de top tien geeindigd. Van Berkel kende een moeilijke eerste manche maar sleepte er toch een veertiende plaats uit. In de tweede manche reed hij een sterke inhaalrace waarbij hij van rond de dertigste plaats helemaal terug reed naar een twaalfde positie.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda