Motorsport

Vlaanderen geblesseerd, Gebben van Venrooy Racing zet vervanger in voor Arco di Trento

ROGAT - Het Gebben van Venrooy Yamaha Racing team is teleurgesteld dat ze bekend moeten maken dat Calvin Vlaanderen tijdens een training geblesseerd is geraakt. Vlaanderen was zich aan het voorbereiden voor de laatste drie wedstrijden van het wereldkampioenschap in Arco di Trento toen hij tijdens een training in Nederland een heupblessure op heeft gelopen.
Reageer!

Vlaanderen net buiten de top tien in zware MXGP van Lommel

LOMMEL - Na de goede Grand Prix van Limburg op woensdag, waren de verwachtingen van Gebben van Venrooy Racing en Calvin Vlaanderen zo goed als hetzelfde in de Grand Prix van Lommel. Dit was de laatste wedstrijd van de triple header Grand Prix maar was door de vele regenval behoorlijk verraderlijk geworden.
Reageer!

Vlaanderen slaat terug in Lommel 2

ROGART - Na een teleurstellend weekend tijdens de eerste van drie Grand Prix wedstrijden in Lommel, waren Calvin Vlaanderen en Gebben van Venrooy Racing gemotiveerd om er tijdens Lommel 2 een betere dag van te maken. Na veel regen in de nacht van dinsdag op woensdag lag het circuit er wederom uitdagend bij voor de rijders waarbij het zand nu nog zwaarder liep dan op zondag het geval was.
Reageer!

Teleurstellende MXGP of Flanders voor Calvin Vlaanderen

ROGAT - Na de MXGP van Spanje keek Gebben van Venrooy Racing uit naar de eerste van drie Grand Prix wedstrijden op het circuit van Lommel. Het zware zandcircuit met diepe knippen en lange sporen was een echte uitdaging voor de rijders. Dit zijn omstandigheden die Calvin mooi vindt en hij wilde dan ook zeker laten zien wat hij waard was.
Reageer!

Clavin Vlaanderen 14e in Spanje

ROGAT - Na de triple header in Mantova reisde het team door naar Spanje voor de twaalfde wedstrijd van het wereldkampioenschap MXGP. Gebben van Venrooy Racing hoopte hier met Calvin Vlaanderen goede resultaten neer te zetten. Het nieuwe circuit van intu Xanadú – Arroyomolinos zorgde bij de rijders voor een hele andere uitdaging dan in Mantova het geval was. Het was een harde baan waarop het Vlaanderen veertiende in Spanjedoseren van het gas zeer belangrijk was.
Reageer!

Drugadvies Sidecarshop Racing sluit het seizoen met een goed gevoel af

OSCHERLEBEN - Drugsadvies Sidecarshop Racing heeft met een goed gevoel het korte 2020 seizoen afgesloten. Tijdens het Sidecar Trophy evenement in Oschersleben wisten Kees Endeveld en Hendrik Crome met een goed tempo de eerste race te winnen. In de tweede race was de combinatie ook onderweg naar de overwinning, toen zij met een technisch probleem moesten uitvallen.
Reageer!

Een teleurstellende dag voor Gebben van Venrooy Racing in Mantova 2 Met drie Grand Prix’s binnen een week op het circuit van M

ROGAT - Met drie Grand Prix's binnen een week op het circuit van Mantova was het op woensdag tijd voor de tweede wedstrijd op het zand circuit. Helaas kon Alessandro Lupino op het laatste moment niet deelnemen omdat hij zijn enkelbanden in de tweede manche op zondag heeft gescheurd waardoor het team bestond uit Calvin Vlaanderen en Thomas Covington.
Reageer!

Dani Hoffard aankomend weekend eindelijk van start in het Nederlands Kampioenschap Quads

BARGER OOSTERVELD - Het heeft door het corona virus lang geduurd voordat Dani Hoffard van start kon gaan in het Nederlands Kampioenschap Quads maar aankomende zondag gaat het seizoen eindelijk van start op het prachtige circuit van Oss. Nadat Hoffard vorig seizoen een mooie stijgende lijn liet zien, heeft hij deze winter hard gewerkt zodat hij deze lijn dit jaar door kon trekken. Echter door het corona virus is er dit jaar nog geen wedstrijd gereden waardoor de seizoenstart aankomend weekend zal plaats vinden.
Reageer!

Danny van den Bosse scoort top drie plaats in ONK 125cc in Halle

WAALWIJK - Nadat Danny in de tijdtraining een vijfde tijd neer had weten te zetten, pakte hij in de eerste manche een goede start. Helaas was dit van korte duur want in de eerste bocht kwam er iemand vlak voor hem ten val waardoor hij vanuit de achterhoede terug naar voren moest zien te komen. Ondanks dat het tijdens zijn opmars net iets te lang duurde voordat hij bepaalde rijders wist te passeren, knokte hij zich toch terug naar een vijfde plaats.
Reageer!

Kart race en Endurance op kartcircuit Pottendijk

NIEUW WEERDINGE - Vandaag en morgen is er weer veel activiteit op het kartcircuit De Pottendijk in Nieuw Weerdinge. De kartorganisatie NXT slaat dan haar tenten op voor een tweedaags kart evenement die bestaat uit ene wedstrijd en een endurance. Dat belooft een heel spektakel te worden en dus alle redenen om komend weekend een kijkje te komen nemen op het mooie kartcircuit op lawaaisportcentrum Pottendijk.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda