Motorsport

Nyck de Vries start in Assen tijdens JACK’S Racing Day

ASSEN - Grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement 11- tot 13 aug. op TT-circuit. Autocoureur Nyck de Vries komt komend weekend in actie op het TT Circuit Assen tijdens JACK-S Racing Day. De voormalige Formule 2 en Formule E wereldkampioen stapt op zaterdag 12 en zondag 13 augustus in een Formule 2-bolide van het Nederlandse MP Motorsport om de bezoekers van JACK- Racing Day te trakteren op een spectaculaire demonstratie inclusief donuts!
Reageer!

World Supersport Wereldkampioen Ten Kate naar JACK'S Racing Day

Grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement 11-13 aug. op TT-circuit ASSEN - GRATIS genieten van een demonstratie van de regerend World Supersportkampioen Ten Kate Racing Yamaha; JACK'S Racing Day op het TT Circuit Assen maakt het 12 en 13 augustus mogelijk. De Italiaan Stefano Manzi, die onlangs nog een dubbele overwinning wist te boeken op het circuit van Imola, demonstreert samen met zijn Spaanse teamgenoot Jorge Navarro de World Supersportmotor van het Nederlandse Ten Kate team dat een derde wereldtitel op rij nastreeft.
Reageer!

Another top five for Vlaanderen at a brutal Lommel

ROGAT - The Gebben van Venrooy Yamaha team made the short trip to Belgium for the toughest GP of the season in the deep sand of Lommel. The track had a complete revamp and despite the layout being unrecognisable it was still a very tough and bumpy track for the best riders in the world. The qualifying race went well for Vlaanderen who enjoys the sand and it showed. After starting in fifth he was able to move forward and finished an impressive third earning eight championship points.
Reageer!

Vlaanderen wint spannende tweede manche in Loket

ROGAT - Na een vrij weekend reisde het Gebben van Venrooy Yamaha team naar Tsjechie voor de twaalfde wedstrijd van het wereldkampioenschap MXGP. Het circuit van Loket was erg glad en dit zorgde voor uitdagende omstandigheden. Ondanks dat er in de nacht van zaterdag op zondag onweersbuien waren, lag de baan er perfect geprepareerd bij.
Reageer!

Vlaanderen wint spannende tweede manche in Loket

ROGAT - Na een vrij weekend reisde het Gebben van Venrooy Yamaha team naar Tsjechie voor de twaalfde wedstrijd van het wereldkampioenschap MXGP. Het circuit van Loket was erg glad en dit zorgde voor uitdagende omstandigheden. Ondanks dat er in de nacht van zaterdag op zondag onweersbuien waren, lag de baan er perfect geprepareerd bij.
Reageer!

MV Agusta terug tijdens de TABAC CLASSIC GP ASSEN, 8–10 SEPT. 2023 – TT CIRCUIT

ASSEN - MV Agusta terug in de Kathedraal van de motorsport. MV Agusta wordt evenementpartner van de TABAC Classic GP Assen. De samenwerking markeert de terugkeer van het Italiaanse motormerk naar de Kathedraal van de motorsport, waar het maar liefst 35 Grand Prix-overwinningen behaalde. De TABAC Classic GP Assen vindt plaats van 8 tot en met 10 september op het TT Circuit Assen.
Reageer!

Vlaanderen knokt zich door ziekte in Lombok

ROGAT - De tweede Grand Prix op Indonesische ondergrond werd verreden in lombok. Het was een aangelegd circuit met een zachte en gladde ondergrond. Vlaanderen begon positief aan het weekend door in de kwalificatieheat als zesde over de finish te komen. Ondanks dat hij op zaterdagochtend met koorts wakker werd, voelde hij zich comfortabel op de baan.
Reageer!

Grootste bromfietsevenement van NL succesvol verlopen

Brommen op de TT-baan tijdens BromfieTTs, 2 juli TT Circuit Assen ASSEN - De - TT voor bromfietsen - uitgegroeid tot het grootste bromfietsevenement van Nederland, is afgelopen zondag succesvol verlopen. Bromfietsers vanuit alle windrichtingen verzamelden zich op het TT Circuit Assen voor het (her)beleven van hun brommertijd.
Reageer!

De ONK Speedway 2023

VEENOORD - De ONK Speedway editie 2023 belooft een grandioos spektakel te worden. In het hoofdprogramma wordt er gestreden om de Nederlandse titel. Het lijkt bijna onvoorstelbaar om met 130 km per uur, zonder remmen en vol gas de bocht in te denderen, maar de coureurs die gaan strijden om de Nederlandse titel doen dat wel. De wedstrijd is verdeeld over heats. De rijders maken daarna hun opwachting voor de finales.
Reageer!

Vlaanderen top five in Sumbawa

ROGAT -Het wereldkampioenschap MXGP ging het afgelopen weekend overzee voor de tiende wedstrijd in Sumbawa, Indonesie. Vorig jaar was het aangelegde circuit nieuw op de kalender. Het is een geweldig circuit met een beetje van alles erin zoals hoogteverschillen, afhangende bochten, hellingen en afdalingen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda