Motorsport

Podiumplaatsen voor het Husqvarna SKS Racing NL team in Mill en Stevensbeek

MILL - Het Husqvarna SKS Racing NL team heeft een succesvol weekend achter de rug. In het ONK MX2 in Mill wist Nick Horsten zijn eerste podiumplaats van het seizoen te behalen met een derde plaats, Michel Schoenmakers werd in beide manches vierde en Carsten Goedegebure werd elfde in het dagklassement.
Reageer!

Moeilijke EK 85cc voor Sem de Lange in Mill

MILL - Sem de Lange stond aan de start bij de vierde wedstrijd om het Europees Kampioenschap 85cc in Mill. Door een wolkbreuk op zaterdagmiddag waren de omstandigheden zwaar. Nadat hij op het droge circuit als twaalfde had getraind in de tijdtraining, kwam hij in de kwalificatieheat slecht uit de start.
Reageer!

Goede resultaten voor Maxime Desprey en Marcel Conijn in Frankrijk en Mill

MILL - Maxime Desprey en Marcel Conijn van het Gebben van Venrooy Kawasaki team hebben in hun nationale kampioenschappen podiumplaatsen binnen weten te halen. Op het harde circuit van Pernes les Fontaines kwam Despres geblesseerd aan de start maar wist er toch een derde plaats in de eindstand uit te halen.
Reageer!

Maxime Desprey verbijt de pijn en wordt derde in het Frans Kampioenschap

PERNES LES FOMTAINES - Dat Maxime Desprey überhaupt aan de start verscheen bij de laatste wedstrijd om het Frans Kampioenschap in Pernes les Fontaines was karakter want hij was eerder in de week tijdens een training zwaar ten val gekomen. Meerde hechtingen en kneuzingen weerhielden de Fransman echter niet van deelname.
Reageer!

Marcel Conijn tweede in het ONK MX2 in Mill

MILL - Marcel Conijn is in het Open Nederlands Kampioenschap MX2 in Mill op het podium geeindigd. Na een wat mindere eerste manche waarin hij zesde werd, kwam hij in de tweede manche sterk terug door als tweede over de finish te komen. Met deze resultaten eindigde hij ook in het dagklassement op een tweede plaats.
Reageer!

Goed debuut William Kruit op de 500cc speedwaymachine

VEENOORD - William Kruit uit Emmer Compascuum reed zaterdagavond zijn eerste speedway wedstrijd op een 500cc machine. Hij had ondanks wat mechanische probleempjes een topdag in Veenoord. In de eerste serie moest hij genoegen nemen met een 3de plek.
Reageer!

Goed debuut William Kruit op de 500cc speedway

VEENOORD - William reed zaterdagavond zijn eerste speedway wedstrijd op een 500cc machine. Hij had ondanks wat mechanische probleempjes een topdag in Veenoord. In de eerste serie had hij een matige start en moest genoegen nemen met een 3de plek. In de tweede serie kon hij bij de start de motor niet op zijn plaats houden door wat koppelings problemen en veroorzaakte een valse start.
Reageer!

Sven van der Mierden pakt eerste zege in het ONK MX1 in Veendam

VEENDAM - Sven van der Mierden van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft in het Open Nederlands Kampioenschap MX1 in Veendam zijn allereerste zege in de 450 klasse weten te pakken. Van der Mierden won beide manches en pakte hiermee het maximale aantal punten.
Reageer!

ONK Speedway in Veenoord

VEENOORD - De ONK Speedway 2017 De ONK Speedway editie 2017 belooft een grandioos spektakel te worden. In het hoofdprogramma wordt er gestreden om de Nederlandse titel. Het is een wedstrijd met een geheel eigen karakter, mede omdat het evenement onder kunstlicht wordt verreden.
Reageer!

Tweede plaats voor WIlliam Kruit

JOURE - Afgelopen zaterdag reed William in Joure in de klasse special nationalen. De eerste manche wist hij met bijna een halve baan voorsprong te winnen. De 2e en de 3e manche had hij een mindere start en nam hij geen extra risico’s en nam genoegen met een keurige 2e plaats.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda