Motorsport

Podium voor Streuer en De Haas in Lausitzring

LAUSITZRING(D) - Zondag wisten Streuer en De Haas de derde plek te bemachtigen tijdens de IDM/ ONK zijspannen op het Duitse circuit Lausitzring. In de race van zaterdag moest het team genoegen nemen met een vijfde plaats.
Reageer!

Danny van den Bossche komt dicht bij podiumplaats in ONK 125 in Delfzijl

DELFZIJL - Danny van den Bossche van het Husqvarna SKS Racing NL team is in de tweede wedstrijd van het Open Nederlands Kampioenschap 250 in Delfzijl dicht bij een podiumplaats gekomen. Van den Bossche kwam in beide manches als vierde over de finish en eindigde hiermee ook op een vierde plaats in het dagklassement.
Reageer!

Alessandro Lupino maakt indruk in Faenza

ROGAT - Na de triple header van vorige maand in Letland was het tijd voor de volgende triple header, welke op het programma staat op het harde, gladde circuit van Faenza. De old school baan was voor alle rijders een uitdaging en is absoluut niet te vergelijken met de baan van Kegums, waar de eerste triple header georganiseerd werd. Na de positiviteit in Letland hoopte het Gebben van Venrooy Yamaha Racing team hier nog meer progressie te kunnen boeken.
Reageer!

Pech voor Gebben van Venrooy Racing in laatste Grand Prix in Kegums

KEGUMS - Op zondag werd de derde en laatste Letse Grand Prix van dit seizoen verreden. Het was de derde wedstrijd binnen zeven dagen. Het circuit lag er zeer verraderlijk bij en ook de hoge temperaturen maakten het zwaar voor de rijders. In de kwalificatie was de snelste ronde van Vlaanderen goed voor een zesde tijd, slechts twee seconden van pole position. Met een goed gevoel bereidde hij zich voor op de twee manches die later op de dag op het programma stonden.
Reageer!

Miro Sihvonen sluit triple header van het EMX Open in Letland af op derde plaats

WAALWIJK - Miro Sihvonen van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft de triple header van het EMX Open Kampioenschap in het Letse Kegums op een derde plaats af weten te sluiten. Sihvonen eindigde tijdens de eerste wedstrijd op een vijfde plaats in het dagklassement maar was er opgebrand om in de tweede resterende wedstrijden die verreden werden op dinsdag en zaterdag, het podium te mogen beklimmen.
Reageer!

Team Streuer rijdt sterke thuiswedstrijd tijdens IDM Assen

ASSEN - Streuer en De Haas hebben hun eerste IDM/ ONK evenement van het jaar kunnen afsluiten met in beide races een podiumplaats op hun thuiscircuit in Assen. Zowel op de zaterdag als op de zondag hebben zij een tweede plaats kunnen bemachtigen en doen daarmee goede zaken voor het Duits en Nederlands kampioenschap.
Reageer!

Gebben van Venrooy Racing boekt meer progressie in MXGP of Riga

ROGAT - Na de progressie van Gebben van Venrooy Racing tijdens de derde wedstrijd van het wereldkampioenschap MXGP in Letland, keek het volledige team uit naar de vierde wedstrijd van het kampioenschap, welke opnieuw verreden werd op het circuit van Kegums. Er waren een aantal kleine aanpassingen aan het circuit doorgevoerd maar hoofdzakelijk was het een zware, verraderlijke baan met veel knippen en sporen waarop de beste rijders ter wereld zich van elkaar konden onderscheiden
Reageer!

Miro Sihvonen pakt top drie plaats in EMX Open in Letland

WAALWIJK - Miro Sihvonen van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft in de eerste wedstrijd van het EMX Open Kampioenschap in het Letse Kegums een top drie plaats weten te behalen. Sihvonen wist deze positie in de tweede manche te behalen nadat hij in de eerste manche als vijfde over de finish was gekomen maar door een straf vijf plaatsen terug gezet werd en als tiende werd geklasseerd.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda