Motorsport

Dubbel negen voor Endeveld en Remmé

GROLLOO - Met twee negende plaatsen, afgelopen weekend behaald op het Duitse circuit Oschersleben, heeft het zijspanteam Drugsadvies Sidecarshop Racing haar eerste wedstrijd van het seizoen afgesloten. Het team, met stuurman Kees Endeveld (Grolloo) en bakkenist Jeroen Remmé (Ens), had in de kwalificatie de achtste tijd op de klokken gebracht, waardoor race één op zaterdagmiddag vanuit het middenveld begonnen werd.
Reageer!

Lars van Berkel op het podium in Westerbork

WAALWIJK - Lars van Berkel van het SKS Husqvarna team is in het Open Nederlands Kampioenschap 500cc in Westerbork op het podium geëindigd. In zowel de eerste als de tweede manche kwam Lars als derde over de finish en dit leverde hem ook in het dagklassement een derde plaats op.
Reageer!

Gebben Van Venrooy Kawasaki team scoort goed in Portugal

ROGAT - Voor het Gebben Van Venrooy Kawasaki team stond afgelopen weekend de vijfde Grand Prix op het programma in het Portugese Agueda. Door de hevige regenval op de dagen voorafgaande aan het evenement was het circuit erg verraderlijk geworden. Dat beide rijders aan elkaar gewaagd zijn bleek direct al in de tijdtraining. Desprey zette zijn Kawasaki op een dertiende tijd en Lupino deed het nog iets beter met een twaalfde plaats.
Reageer!

Lars van Berkel tweede in het ONK 500 in Heerde

WAALWIJK - Lars van Berkel van het SKS Husqvarna team is in het Open Nederlands Kampioenschap 500 in Heerde op het podium geëindigd. Van Berkel kwam in beide manches op een derde plaats over de finish, wat hem in het dagklassement een tweede plaats opleverde.
Reageer!

Lars van Berkel knokt zich naar de punten in Oldebroek

WAALWIJK - Lars van Berkel van het SKS Husqvarna team is tijdens de Dutch Masters of Motocross in Oldebroek op de achttiende plaats geëindigd. In de eerste manche werd de Husqvarna rijder twintigste en de tweede manche behaalde hij de dertiende plaats.
Reageer!

Top tien plaatsen voor Desprey en Lupino in Oldebroek

ROGAT - Tijdens de tweede wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Oldebroek hebben Alessandro Lupino en Maxime Desprey van het Gebben van Venrooy Kawasaki team zich goed laten zien. Dat de rijders aan elkaar gewaagd waren was in de uitslagen mooi terug te zien. Tijdens de kwalificatie zette Lupino de Gebben Van Venrooy Kawasaki op een negende positie neer, op de voet gevolgd door Desprey.
Reageer!

Concert Gea Passies en pianist Johanan Havinga in de Grote Kerk

EMMEN - Op zondagmiddag 15 april wordt in de Grote Kerk een concert gegeven door zangeres Gea Passies en pianist Johanan Havinga. Het duo treedt op met een muzikale voorstelling over de Franse componist Achille Claude Debussy (1862-1918), getiteld â
Reageer!

Desprey en Lupino ruim in de punten in Grand Prix van Spanje

SPANJE - Maxime Desprey van het Gebben Van Venrooy Kawasaki team heeft in de Spaanse Grand Prix in RedSand een twaalfde plaats weten te behalen. Deze positie wist hij in de tweede manche te behalen en samen met de eenentwintigste positie uit de eerste manche was dit goed voor de vijftiende plaats in de Grand Prix. Teamgenoot Alessandro Lupino eindigde met een 17-16 op een zestiende plaats in het dagklassement.
Reageer!

Lars van Berkel laat goede snelheid zien maar scoort niet in Valkenswaard

WAALWIJK - Lars van Berkel Husqvarna SKS Racing NL team heeft in de tweede wedstrijd om het wereldkampioenschap MXGP in Valkenswaard laten zien dat hij de snelheid heeft om WK punten te kunnen scoren. In beide manches reed de crosser uit Veghel in de punten maar helaas door valpartijen kwam hij niet tot scoren.
Reageer!

Maxime Desprey verrast in Valkenswaard

VALKENSWAARD - Voor het Gebben Van Venrooy Kawasaki team is de tweede wedstrijd van het wereldkampioenschap MXGP in Valkenswaard succesvol verlopen. De jonge Franse rijder Maxime Desprey liet zien zich goed thuis te voelen op het koude Eurocircuit en finishte in beide manches op een twaalfde plaats.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda