Motorsport

Marcel Conijn wint ONK MX2 in Marum, Sem de Lange vierde in ONK 85cc Veendam

EMMEN - Marcel Conijn van het Gebben van Venrooy Kawasaki team heeft op Koningsdag in Marum zijn allereerste overwinning weten te pakken in het Open Nederlands Kampioenschap MX2. Met winst in de eerste manche en een derde plaats in de tweede manche had hij genoeg punten om de concurrentie achter zich te houden.
Reageer!

Gezellige en geslaagde dressuurcompetitie de Hullen Bokaal RV & PC De Hullen

Noord-Sleen – In de maand april is de jaarlijkse De Hullen Bokaal van Rijvereniging & Ponyclub De Hullen op Manege De Hullen in Noord-Sleen. Dressuurcombinaties streden over vier wedstrijden en de finale dag op 30 april om het beste gemiddelde resultaat in de klasse BB t/m ZZL. De jongste en beginnende ruiters reden voor de Hullen Bokaal. De bixie ruiters reden een competitie over 2 wedstrijddagen een competitie.
Reageer!

Husqvarna SKS Racing NL scoort top tien plaatsen in het ONK MX2 in Marum

Husqvarna SKS Racing NL scoort top tien plaatsen in het ONK MX2 in Marum MARUM - Het Husqvarna SKS Racing NL team heeft in het Open Nederlands Kampioenschap MX2 in Marum top tien plaatsen weten te behalen. Michel Schoenmakers, Nick Horsten en Carsten Goedegebure wisten alle drie een manche in de top tien te finishen. Helaas kenden ze in de andere manche wat tegenslag waardoor het gehoopte eindresultaat niet werd gehaald
Reageer!

Prima seizoenstart Drugsadvies Sidecarshop Racing

GROLLO - Met de derde en de tweede plaats in de eerste grote internationale zijspanrace van dit seizoen, kijkt het team Drugsadvies Sidecarshop Racing uit Grolloo tevreden terug op de seizoenstart.
Reageer!

Husqvarna SKS Racing NL Team kent positieve thuis GP in Valkenswaard

VALKENSWAAED - Het Husqvarna SKS Racing NL team heeft een positieve Nederlandse Grand Prix in Valkenswaard achter de rug. In de sterk bezette MXGP klasse wist Sven van der Mierden een manche 24ste te worden en Michel Schoenmakers slaagde erin om zich te kwalificeren in de druk bezette EMX250 klasse.
Reageer!

Van der Mierden en Schoenmakers kijken uit naar thuis GP in Valkenswaard

EMMEN - Niet veel deelnemers van de Grand Prix in Valkenswaard kunnen zeggen dat de wedstrijd bijna in hun tuin wordt verreden. Dit is voor Sven van der Mierden van het Husqvarna SKS Racing NL team wel het geval want hij woont op slechts een paar honderd meter van het circuit.
Reageer!

Wisselend succes voor Gebben van Venrooy Kawasaki Racing in GP van Trentino

ARCO DI TRENTO - Maxime Desprey van het Gebben van Venrooy Kawasaki team heeft in zijn eerste Grand Prix van 2017 in het Italiaanse Arco di Trento zeven WK punten weten te scoren. In de eerste manche kwam hij bij de start in aanraking met een andere rijder en moest een inhaalrace rijden. Na een zwaar bevochten wedstrijd wist hij er toch nog een punt uit te slepen.
Reageer!

William Kruit redelijk debuut in zwaardere klasse

EMMER COMPASCUUM – Tweevoudig Nederlands kampioen William Kruit uit Emmr Compascuum kan toch wel met een tevreden gevoel terugkijken op zijn debuut in de 500cc klasse.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda