Motorsport

Voortgang TT museum

ASSEN - Het is een behoorlijke tijd geleden dat het TT Museum iets van zich heeft laten horen. Daar is met deze nieuwsbrief verandering in gekomen en we kunnen laten weten dat er in de afgelopen lange periode flinke vorderingen zijn gemaakt.
Reageer!

Dani Hoffard brengt eerste Quaduro van Le Touquet tot een goed einde

LE TOUQUET - Dani Hoffard heeft zijn allereerste Quaduro van Le Touquet tot een goed einde weten te brengen. Na een loodzware wedstrijd over twee uur en 18 minuten kwam Hoffard van de 328 deelnemers op een 160ste plaats over de finish. â??â??Het was een hele belevenis. Op vrijdag was er de keuring en op zaterdag stond de grote wedstrijd op het programma. Ik had me heel goed voorbereid maar helaas heb ik in de week voor de wedstrijd een flinke griep gehad en had ik nog last van een keelontsteking. Dit speelde mij in de wedstrijd parten maar desondanks heb ik genoten en ik blij dat ik de wedstrijd uit heb gereden,â??â?? vertelt Dani.
Reageer!

Dani Hoffard zaterdag van start in Dakar Preproloog in Eersel

NIEUW DORDRECHT - De Kellerman Goldspeed rijder Dani Hoffard is uitgenodigd om aanstaande zaterdag van start te gaan op de Dakar Preproloog in Eersel. Het is de eerste keer in de geschiedenis van de Preproloog dat er een quadklasse aan het programma is toegevoegd.
Reageer!

Grote veranderingen Team Streuer

GROLLOO - Het zijspanteam van Bennie Streuer ondergaat enkele ingrijpende veranderingen. Passagier Kevin Rousseau uit Frankrijk gaat het team verlaten. In zijn plaats zal de vriendin van Bennie, Ilse de Haas, als passagier gaan fungeren in het seizoen 2020.
Reageer!

Endeveld en Remmé niet samen verder

Na het erg succesvolle seizoen 2019, waarin Team Drugsadvies Sidecar Shop de zesde plaats in het wereldkampioenschap behaalde, hebben zijspancoureur Kees Endeveld (Grolloo) en bakkenist Jeroen Remmé (Ens) besloten niet samen verder te gaan. Het besluit is al enige weken geleden genomen, maar om het seizoen succesvol te kunnen afsluiten, heeft het tweetal besloten dit pas na de WK-races naar buiten te brengen.
Reageer!

Succesvol weekend voor het Husqvarna SKS Racing NL team

WAALWIJK - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft zaterdag in Lemmer de internationale strandrace gedomineerd. Van Berkel bleef de gehele dag ongeslagen en won de wedstrijd. In de ochtend was al duidelijk dat Lars er geen gras over liet groeien want met een snelle ronde wist hij de pole position te pakken.
Reageer!

Geweldige derde plek Endeveld/Remmé in Portugal

PORTUGAL - Met een geweldige derde plek in de sprintrace van de laatste zijspan WK-race van dit seizoen hebben Kees Endeveld (Grolloo) en Jeroen Remmé (Ens) zaterdag aan het einde van de middag hun eerste podiumplek in een race voor het wereldkampioenschap behaald. Op het circuit Estoril in Portugal profiteerde Team Drugsadvies Sidecarshop optimaal van de juiste bandenkeus. Het duo koos ervoor om in de sprintrace op intermediates banden, terwijl van de concurrenten bijna iedereen op regenbanden van start ging.
Reageer!

Lars van Berkel pakt ONK 500 titel, Danny van den Bosse wint manche in St. Isidorushoeve

WAALWIJK - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team is in St. Isidorushoeve Open Nederlands Kampioen 500 geworden. Van Berkel reed een zeer sterke wedstrijd en wist beide manches naar zijn hand te zetten. Danny van den Bosse maakte het Husqvarna SKS succes compleet door de eerste manche van de 85cc klasse te winnen en tweede te worden in de daguitslag.
Reageer!

Nederlands Kampioenschap jeugd trial komt naar Sleen

SLEEN - Op zondag 13 oktober organiseert de Trialclub zuid-oost Drenthe de een-na-laatste wedstrijd voor het Nederlands Kampioenschap jeugd trial 2019. Dit vindt plaats op de prachtig gelegen en uitdagende trialbaan aan de Meulenkampweg in Diphoorn (Sleen). De jeugd strijdt in verschillende klassen, van de kleinsten op kleine electro brommertjes t/m tieners die spectaculair de trial motor over de grootste obstakels weten te sturen.
Reageer!

Tegenslag voor Gebben van Venrooy in Zweden

ROGAT De Italiaanse Kawasaki rijder Alessandro Lupino had tijdens de GP in het Zweedse Uddevalla het geluk niet aan zijn zijde. Na een moeizame zaterdag wat resulteerde in een 15e positie in de kwalificatie kwam de Italiaan op zondag ijzersterk terug in de race. Na een matige start knokte Lupino zich knap richting de top tien. Na een mislukte inhaalpoging in de laatste ronde moest de Italiaan zich tevreden stellen met een 11e positie.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda