Motorsport

Positieve terugkeer voor Gebben van Venrooy Racing in het wereldkampioenschap MXGP

KEGUM(Letland) - Door de Covid 19 pandemie was er een pauze van vijf maanden voor het wereldkampioenschap MXGP maar gelukkig kon er het afgelopen weekend weer gereden worden in het Letse Kegums. Het circuit was uitdagend voor de rijders met veel remknippen en dit in combinatie met de warme temperaturen maakte het niet makkelijk voor de rijders.
Reageer!

Tweede plaats voor Streuer en De Haas in Magny-Cours

GROLLOO - Streuer en De Haas hebben met hun Bonovo Action team het raceweekend in Magny-Cours afgesloten met een tweede en vierde plaats. Na een zware strijd op zaterdag wisten Streuer en De Haas de tweede plaats op het podium te bemachtigen. Zondag moest het team vanaf de laatste plaats starten, maar wist tot een vierde plek te komen.
Reageer!

Danny van den Bossche komt dichtbij top tien plaats in 125cc debuut in Arnhem

WAALWIJK - Danny van den Bossche van het Husqvarna SKS Racing NL team is tijdens de internationale wedstrijd in Arnhem dichtbij een top tien plaats gekomen. Voor van den Bossche was dit zijn debuut in de 125cc klasse en deed dit zeer verdienstelijk door in de tweede manche als twaalfde over de finish te komen. In de eerste manche werd hij na een valpartij aangereden waarna hij de wedstrijd moest verlaten.
Reageer!

Husqvarna SKS Racing neemt afscheid van Lars van Berkel

WAALWIJK - Het Husqvarna SKS Racing NL team neemt binnenkort in goed overleg afscheid van Lars van Berkel. Samen met van Berkel heeft het team grote successen weten te behalen met als hoogtepunt een vijfde plaats in de Dutch Masters 500, Open Nederlandse titel, veertiende plaats in MXGP Valkenswaard en een zesde plaats in de loodzware Le Touquet Strandrace (1000 deelnemers).
Reageer!

Miro Sihvonen scoort top vijf plaats in het Fins Kampioenschap

WAALWIJK - Miro Sihvonen van het SKS Racing NL team is in de eerste wedstrijd om het Fins kampioenschap in Karkkila een manche in de top vijf geeindigd. Na tegenslag in de eerste manche waarbij hij niet verder kwam dan een tiende plaats, wist hij in de tweede manche op een nette vijfde plaats over de finish te komen.
Reageer!

Dubbele Sidecar Trophy zege voor Drugsadvies Sidecarshop Racing in Most

MOST(Tjechië) - Kees Endeveld en Hendrik Crome hebben beide wedstrijden in de 600cc klasse van Int. Sidecar Trophy in Most op hun naam geschreven. Drugsadvies SidecarShop Racing stond op het Tsjechische circuit aan de start met een gastoptreden. Het team hield een zeer goed gevoel over aan deze trainingswedstrijd ter voorbereiding op het WK-seizoen.
Reageer!

Derde plaats voor Endeveld en Crome op de Nürburgring

NURBURGRING - Drugsadvies Sidecarshop Racing heeft het trainingsweekend tijdens de Int. Sidecar Trophy op de Nurburgring afgesloten met een derde plaats. Na een inhaalwedstrijd scoorden Kees Endeveld en Hendrik Crome hun eerste gezamenlijke podiumplaats met de LCR Yamaha.
Reageer!

Drugsadvies Sidecarshop Racing presenteert kleurstelling 2020 tijdens testdag in Assen

ASSEN - Eindelijk was het zover; woensdag 1 juli konden Kees Endeveld en zijn nieuwe passagier Hendrik Crome de eerste meters maken in het seizoen 2020. Tijdens de KNMV testdag op het TT Circuit Assen werd tevens de kleurstelling onthuld van de LCR Yamaha. Komend weekend staat al de eerste race op het programma. Dan komt de combinatie in actie tijdens een Sidecar Trophy evenement op de Nurburgring.
Reageer!

Endeveld / Crome gereed voor seizoen

GROLLOO - Hoewel het nog ongewis is wanneer het seizoen begint, is zijspancoureur Kees Endeveld uit Grolloo gereed voor het nieuwe wegracejaar. Samen met zijn nieuwe bakkenist, de Duitser Hendrik Crome, vormt Endeveld het Team Drugsadvies Sidecar Shop Racing. De nieuwe passagier reed verleden jaar met de Duitse rijder Gnther Bachmayer (25 jaar) en is bij Endeveld opvolger van Jeroen Remme.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda