Motorsport

Lupino en Paturel scoren in de Grand Prix van Frankrijk

Tijdens de Franse GP in Saint-Jean-d Angly hebben beide rijders uit het Gebben Van Venrooy Kawasaki Team zich goed laten zien. Voor Benoit Paturel was het zijn thuiswedstrijd. In de kwalificatie op zaterdag liet de Franse Kawasaki rijder zien langzaam maar zeker terug te keren op zijn niveau. Op een mooie 10e plaats werd Benoit afgevlagd waarmee hij zich verzekerde van een goede startpositie voor de race van zondag. Alessandro Lupino kwam tijdens de kwalificatie op zaterdag niet verder dan een 12e positie.
Reageer!

Endeveld en Remme zesde en uitgevallen

ASSEN - Voor Kees Endeveld (Grolloo) en Jeroen Remme (Ens) hadden de twee zijspanraces op het TT Circuit, afgelopen zondag, twee gezichten. In de eerste race, zondagochtend, eindigde Team Drugsadvies Sidecar Shop als zesde, maar tegen het einde van de zondagmiddag reed het duo twee ronden voor het einde de pits in.
Reageer!

Leerzaam weekend voor team Streuer met tweede en vierde plek

Het was Team Streuer niet echt te doen om de winst, zondag, tijdens de zijspanrace bij het Ducati-weekend, maar vooral om te testen. Die testen hebben veel informatie verschaft. Daarbij stonden de tweede en de vierde plaats die Bennie Streuer (Grolloo) en Kevin Rousseau (Frankrijk) behaalden in de schaduw.
Reageer!

Maximale score voor Lars van Berkel in het ONK 500 in Harfsen

WAALWIJK - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft in het Open Nederlands Kampioenschap 500 in Harfsen beide manches naar zijn hand weten te zetten. De crosser uit Veghel wist in zowel de eerste als de tweede manche de koppositie in de beginfase in handen te nemen en scoorde het maximale aantal punten
Reageer!

Alessandro Lupino laat mooie dingen zien in Portugal

PORTUGAL - Voor het Gebben Van Venrooy Kawasaki Racing team stond afgelopen weekend in het teken van de Grand Prix in het Portugese Agueda. Na het wegvallen van Marcel Conijn, die tijdens een doordeweekse training een blessure opgelopen had, waren alle ogen op beide MXGP rijders gericht.
Reageer!

Zieke Bennie Streuer toch derde

LAUSITZRING - Het zat Team Streuer afgelopen weekend totaal niet mee. Op de Duitse Lausitzring, waar de eerste IDM-race van het seizoen werd verreden, kampte Bennie Streuer met een plotseling opkomende griep. Hij reed zaterdag nog wel de kwalificatie, maar zag zaterdag aan het einde van de middag af van de eerste van de twee races van het weekend. Zondag startte hij wel in race twee en behaalde de derde plaats.
Reageer!

Benoit Paturel in de top tien in Italiaanse GP

MANTOVA(I) - De Franse Kawasaki-rijder Benoit Paturel heeft tijdens de Italiaanse GP in Mantova een mooie 10e plaats behaald in het totaal klassement. Dat de fransman zich goed thuis voelde in de modder liet hij in beide manches wel zien. Tijdens de eerste manche kwam de Gebben Van Venrooy rijder door een slechte start in het achterveld terecht. Paturel knokte zich naar voren op een circuit waar passeren erg moeilijk was geworden door de modder en finishte op een 15e positie.
Reageer!

Bennie Streuer pakt leiding in ONK

HENGELO(Gld) - Zonder overbodige risico’s te nemen hebben Bennie Streuer en Kevin Rousseau op het stratencircuit van Hengelo (Gld) zich verzekerd van de eerste plaats in de tussenstand van het Nederlands Kampioenschap wegrace in de zijspanklasse.
Reageer!

Lars van Berkel blijft goed scoren in de Dutch Masters 500 in Axel

WAALWIJK - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft in de tweede wedstrijd van de Dutch Masters of Motocross in Axel goed gescoord. De crosser uit Veghel kwam in de eerste manche na een valpartij met de start terug naar een elfde plaats. In de tweede manche finishte hij als achtste en eindigde op een negende plaats in het dagklassement.
Reageer!

Lars van Berkel sterk zevende in eerste Dutch Masters 500 in Oss

OSS - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team is in de eerste wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross 500 op een zevende plaats geeindigd. Van Berkel reed tussen vele wereldtoppers naar een negende en zevende plaats in de manches, wat hem in het dagklassement een zevende plaats opleverde.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda