Motorsport

Tweede plaats voor WIlliam Kruit

JOURE - Afgelopen zaterdag reed William in Joure in de klasse special nationalen. De eerste manche wist hij met bijna een halve baan voorsprong te winnen. De 2e en de 3e manche had hij een mindere start en nam hij geen extra risico’s en nam genoegen met een keurige 2e plaats.
Reageer!

SOPPE OP POLE IN OSCHERSLEBEN

OSCHERSLEBEN - Motocoureur Walid Soppe uit Coevorden vertrekt zondag tijdens beide races van het ADAC Northern Europe Cup Moto3 vanaf de eerste startplaats. Tijdens de eerst verreden kwalificatie op vrijdag wist hij zich al bovenin te nestelen. Op zaterdagochtend wist de Racing Team Freudenberg tijdens de tweede kwalificatie nog eens méér dan een seconde te verbeteren.
Reageer!

Motorcrosser Sem de Lange elfde mét gekneusde knie

EMMERCOMPASCUUM - Sem de Lange (13) is zondagmiddag op het circuit van MC Motodrome in Emmer Compascuum elfde geworden in de 85cc klasse tijdens de Dutch Masters of Motocross in Emmen.
Reageer!

Team Drugsadvies Sidecarshop Racing met lege handen

Teleurgesteld zijn Kees Endeveld (Grolloo) en Jeroen Remmé (Ens) zondag uit Duitsland teruggekeerd. Mechanische pech maakte zowel zaterdag als zondag een einde aan hun plan veel punten voor het Open Nederlands Kampioenschap (ONK) in de zijspanklasse te scoren. Op de Nürburgring bleef het duo met lege handen.
Reageer!

Masters of Motorcross op de Pottendijk

EMMEN – Vandaag en morgen 14 mei wordt op het crosscircuit de Pottendijk de derde wedstrijd in het kader van de Dutch Masters of Motorcross worden verreden. Bij deze motorcross komen in de MX1 veel coureurs uit de wereldtop aan de start waaronder de Fransman Gautier Paulin, de Rus Evgeny Bryshev en de Nederlandse toppers Glenn Coldenhoff en Jeffrey Herlings die na een aantal wereldtitels in de MX2 de overstap naar de zwaardere klasse heeft gemaakt.
Reageer!

Sem de Lange scoort top vijf plaats in het ONK 85cc in Rosmalen

KLAZIENAVEEN - Sem de Lange van het Gebben van Venrooy Kawasaki team heeft in het Open Nederlands Kampioenschap 85cc in Rosmalen een top vijf plaats weten te behalen. Deze positie pakte hij in de eerste manche toen hij als vijfde over de finish wist te komen.
Reageer!

Marcel Conijn wint ONK MX2 in Marum, Sem de Lange vierde in ONK 85cc Veendam

EMMEN - Marcel Conijn van het Gebben van Venrooy Kawasaki team heeft op Koningsdag in Marum zijn allereerste overwinning weten te pakken in het Open Nederlands Kampioenschap MX2. Met winst in de eerste manche en een derde plaats in de tweede manche had hij genoeg punten om de concurrentie achter zich te houden.
Reageer!

Gezellige en geslaagde dressuurcompetitie de Hullen Bokaal RV & PC De Hullen

Noord-Sleen – In de maand april is de jaarlijkse De Hullen Bokaal van Rijvereniging & Ponyclub De Hullen op Manege De Hullen in Noord-Sleen. Dressuurcombinaties streden over vier wedstrijden en de finale dag op 30 april om het beste gemiddelde resultaat in de klasse BB t/m ZZL. De jongste en beginnende ruiters reden voor de Hullen Bokaal. De bixie ruiters reden een competitie over 2 wedstrijddagen een competitie.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda