Motorsport

Husqvarna SKS Racing NL team laat goede snelheid zien in EMX125 in Duitsland

WAALWIJK - Het Husqvarna SKS Racing NL team heeft in de derde wedstrijd van het EMX125 Kampioenschap in het Duitse Teutschenthal een goede snelheid laten zien. Kay Karssemakers en Cas Valk reden sterk maar door een paar fouten behaalden ze niet de resultaten die er in hadden gezeten en moesten genoegen nemen met een achtste en negende plaats.
Reageer!

Solid first GP in Turkey for Gebben van Venrooy Yamaha

ROGAT - After a break in the MXGP calendar, the Gebben van Venrooy Yamaha team travelled to Turkey for the first of a double header Grand Prix. The man made circuit was fast but also presented plenty of ruts and bumps for the riders at round eight of the MXGP series.
Reageer!

Breuk schakelstang nekt Endeveld/Crome

GROLLOO - Teleurgesteld over het resultaat, maar blij dat het euvel werd gevonden, zo keerde Kees Endeveld terug in Grolloo na een WK-weekend dat hem geen punten opleverde. Op het circuit van Grobnik in Kroatië maakte Team Drugsadvies Sidecarshop Racing zich op voor de twee races, meetellend voor het wereldkampioenschap.
Reageer!

Lynn Valk zegeviert in EK Dames in Frankrijk

Waalwijk - Lynn Valk van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft de voorlaatste wedstrijd om het Europees Kampioenschap Dames in Frankrijk weten te winnen. In de eerste manche eindigde ze als tweede maar na een kopstart wist ze de tweede manche naar haar hand te zetten. Dit leverde haar de dagzege op!
Reageer!

Dubbel IDM-podium in Assen voor Streuer/Remmé

GROLLOO - Met een knappe overwinning, zondagmiddag, en de tweede plek op zaterdag hebben zijspancoureur Bennie Streuer en zijn bakkenist Jeroen Remmé de IDM-races op het TT Circuit Assen prima afgesloten. Samen met hun BONOVO-teamgenoten Tim Reeves en Kevin Rousseau maakten zij in beide races de dienst uit. Zaterdag bleek Reeves nog oppermachtig, maar zondag lukte het de Engelsman niet om Streuer te passeren.
Reageer!

Lynn Valk wint het Zweeds Kampioenschap en EK Dames in Helsingborg

WAALWIJK - Lynn Valk van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft het afgelopen weekend dubbel winst gehad. Op zaterdag wist ze het Zweeds Kampioenschap in Helsingborg te winnen en op zondag won ze ook de wedstrijd om het Europees Kampioenschap Dames op ditzelfde circuit!
Reageer!

Strijbos komt de top vijftien binnen in MXGP van Letland

KEGUMS - Na de zware Grand Prix van Belgie stond de volgende uitdaging alweer te wachten in het Letse Kegums, waar de zevende wedstrijd van het wereldkampioenschap MXGP werd verreden. Het circuit van Kegums heeft een zanderige top laag maar daaronder is de ondergrond toch vrij hard waardoor de baan gedurende de dag steeds verraderlijk wordt.
Reageer!

Succesvol weekend voor Husqvarna SKS Racing NL team in WK 125 en WK Dames

WAALWIJK - Het Husqvarna SKS Racing NL team heeft een succesvol weekend achter de rug. Kay Karssemakers wist derde te worden in het wereldkampioenschap 125cc in Griekenland en Lynn Valk wist haar eerste manchezege in het wereldkampioenschap dames te pakken in Lommel en wist daarnaast derde te worden in het dagklassement.
Reageer!

Vlaanderen excels at a brutal MXGP of Belgium at Lommel

LOMMEL - It was time for the toughest MXGP on the calendar with the deep and gnarly sand track of Lommel hosting the sixth round of World Championship action. After the EMX and WMX action on Saturday the track was left rough overnight which meant conditions were brutal for the MXGP World Championship riders.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda