Motorsport

Maxime Desprey scoort twee punten in moeilijke Grand Prix van Tsjechie

LOKET - Maxime Desprey van het Gebben van Venrooy Kawasaki team heeft in de dertiende wedstrijd om het wereldkampioenschap MXGP in Loket twee WK punten weten te scoren. Door mechanische problemen viel de Fransman in de eerste manche uit maar wist er op het technische circuit wel twee punten uit te halen in de tweede manche.
Reageer!

Top weekend voor team Kruit

EMMER COMPASCUUM - Drie weken nadat William zijn enkel brak tijdens een speedway wedstrijd in Belgie reed hij alweer een grasbaan wedstrijd in het Friese Noordwolde. Met een brace om zijn voet ging hij de strijd alweer aan om zijn punten te scoren aangezien hij op dit moment bovenaan staat in de kampioenschap.
Reageer!

De Gouden Jopa Helm 2017

VEENOORD - De Gouden JOPA Helm editie 2017 belooft weer een grandioos spektakel te worden. In het hoofdprogramma wordt er gestreden om de Gouden, Zilveren en Bronzen Jopa Helm.
Reageer!

Achtste plaatsen stemmen Endeveld en Remmé niet tevreden

ZOLDER(B) - Met twee achtste plaatsen is Kees Endeveld met bakkenist Jeroen Remmé zondagmiddag niet geheel tevreden uit België teruggekeerd. Toch ziet het duo perspectief voor de races op het circuit van Schleiz, over drie weken.
Reageer!

De Gouden Jopa Helm 2017

VEENOORD/HOOGEVEEN - De Gouden JOPA Helm editie 2017 belooft weer een grandioos spektakel te worden. In het hoofdprogramma wordt er gestreden om de Gouden, Zilveren en Bronzen Jopa Helm. Een trofee die elke rijder in zijn prijzenkast wil hebben.
Reageer!

Maxime Desprey scoort goed in de MXGP van Portugal

PORTUGAL - Maxime Desprey van het Gebben van Venrooy Kawasaki team is in de twaalfde wedstrijd om het wereldkampioenschap MXGP in het Portugese Agueda in de top vijftien geeindigd. In de eerste manche wist de Fransman met een zeventiende plaats vier punten te scoren en in de tweede manche deed hij het met een vijftiende plaats nog twee plaatsen beter.
Reageer!

Extreme hitte zorgt voor tegenslag voor het Gebben van Venrooy Kawasaki team in GP van Lombardije

LOMBARDIJE - Tijdens de GP van Lombardije, die verreden werd in het Italiaanse Ottobiano, heeft de enorme hitte voor tegenslag gezorgd bij het Gebben Van Venrooy Kawasaki team. Zowel de EK-rijder Bastian Boegh Damm als de MXGP-rijder Maxime Desprey hebben de wedstrijd vroegtijdig moeten verlaten doordat ze oververhit raakten. Dit leidde tot duizeligheid en overgeven.
Reageer!

Sven van der Mierden sterk negende in int.wedstrijd in Plomion

PLOMION (FRA) - Sven van der Mierden van het Husqvarna SKS Racing NL Team is zondag in de internationale wedstrijd in het Franse Plomion in de top tien geeindigd. In de twee van de drie manches wist de crosser uit Valkenswaard op een tiende plaats over de finish te komen en werd in de derde manche na een slechte start elfde.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda