KERSTSHOW DE GROOTVELDRUITERS DALEN

DALEN – Volksmuziek, klompen, boeren, koeien en tulpen: met deze verrassende combinatie pakt paardensportvereniging De Grootveldruiters te Dalen uit tijdens de kerstshow op zaterdag 15 december 2018. Alles draait om het thema ‘Ik hou van Holland’.


De altijd drukbezochte kerstshow biedt dit jaar shownummers van zowel eigen leden als gastoptredens van omliggende verenigingen. De meest verbazingwekkende acts zullen voorbijkomen: à la fleche, oer Hollandse spellen, master- én eventingspringen, kür op muziek met een twist en nog veel meer sensationele optredens.

Om de avond nog waanzinniger te maken, zal een internationale dressuuramazone met haar paard verschillende onderdelen tonen en zullen twee internationale voltigeteams een demonstratie geven! De pony’s en paarden hebben er zin in en onze deelnemers zijn er klaar voor! De genoemde shownummers zijn een kleine greep uit het programma. Bezoekers kunnen van alle optredens genieten vanaf extra verwarmde tribunes en uiteraard weer een sfeervol aangeklede manege.

De kerstshow op zaterdag 15 december wordt gehouden in manege De Nörwiek, Noordwijk 51a te Dalen en begint om 19.00 uur. Vanaf 18.15 bent u van harte welkom op onze verwarmde tribune. Na afloop is er een afterparty. Een entreekaartje kost € 5,- inclusief een kopje koffie of thee. De toegang voor kinderen t/m 12 jaar is € 2,50.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda