Rianne Visscher haalt in slotfase uit

ASSEN - Het venijn zat in de staart tijdens de finale van de klasse L gisteravond (donderdagavond) in de TT Hall in Assen. Pas in de laatste rit van de barrage viel de beslissing. Rianne Visscher uit Meeden zette de stand in die laatste rit nog even op de kop door de tijden die voor haar waren gereden, aan haar laars te lappen.


Met Offichems Enough (Carolus II x Empereur) ging ze vol enthousiasme rond en liet de klokken stilstaan op een tijd van 34.37, genoeg om de eerste plaats in deze Dream4Kids Prijs naar zich toe te trekken.

Daarvoor smaakte Aniek Diks (Vorstenbosch) het genoegen om de eerste plaats in handen te hebben, maar veel plezier beleefde die er niet van. Met Dazard (v Andiamo) had ze 34.52 gereden, maar amper een rit later bleek dat niet genoeg om Rianne Visscher van zich af te houden. Diks werd tweede.

De derde plek in deze L finale was weggelegd voor Maurice Stevens die met Espoir D’Usance (Quintender x Mermus R) tot 34.81 kwam. Het verschil tussen winnares Visscher en derde man Stevens bedroeg slechts een halve seconde, hetgeen veel zegt over de spanning die deze klasse met zich meebracht.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda