Elly Mensen en Louise Klunder Nederlands kampioen sjoelen

BARNEVELD - Op de zaterdag in Barneveld gehouden finale sjoelen 2014 is Elly Mensen erin geslaagd haar titel te prolongeren in de hoofdklasse dames. Na de eerste ronde wist Elly de leiding te nemen met een ruime voorsprong van meer als 20 punten. In de 2e ronde ging het een stuk slechter wat de score betreft voor Elly maar ook de andere dames lieten een steekje vallen Dus kon de beker met de grote oren voor de 2e achtereenvolgende keer mee naar Klazienaveen Proficiat Elly met deze fantastische prestatie.

Bij de meisjes was het de 11 jarige Louise Klunder die haar oudere zus afloste als kampioen. Jacquelien moest deze keer genoegen nemen met de 2e plaats. De dag was voor de 17 geplaatste sjoelers van de Brikkenmikkers sowieso al een topdag. Want niet minder alsacht leden wisten een podiumplaats te halen. Jannie Koops- de Vries werd zeer verassend 3e in de Dames Hoofklasse.

In de D klasse pakte Albert van Urk de 3e plek. Mieke de Jonge werd met overmacht kampioen in de G klasse En de I klasse waren er podiumplaatsen voor Piet van der Bulk 2e en Ilona Pol 3e

Tevens werden er in het open toernooi nog 2 prijzen behaald Marrie Latour werd 1e in de G klasse en Femia Klunder werd 3e in de H klasse. Al met al weer een topdag voor de sjoelers uit Klazienaveen en de extra sjoelavond die dit seizoen weer in ere is hersteld werpt zijn vruchten nu al af.

De Nederlandse kampioenen Louise Klunder en EWlly Mensen

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda