Dames TTV Emmen starten tegen Hutaf

EMMEN - Eindelijk gaat komend weekend de landelijke tafeltenniscompetitie weer van start. Vol verwachtingen zullen de meeste teams weer aan de nieuw(najaars-) competitie beginnen. Zo ook het gewijzigde damesteam van Emmen 1 dat uit zal komen in de 2e divisie.


De enige overgebleven speelster uit het ‘oude’ team, Tessa Mennen, heeft gezelschap gekregen van Yvette Gombert en de jonkies Janine Grootjans en Fleur Hoogeveen. Samen zal dit kwartet talentvolle speelsters proberen om promotie naar de 1e divisie af te dwingen. Op papier komen voor dit jonge team de grootste concurrenten uit Nijmegen (TTNijmegen), Utrecht (SVE 2) en Huissen (Hutaf).

Vanmiddag om 16.00 uur nemen de meiden van coach Lex Bruijn het meteen op tegen medefavoriet Hutaf. Met kopvrouw Hilde Vermeulen en de relatief onbekende Kirstin Pinckaers op de teamlijst verschijnt een niet te onderschatten tegenstander achter de tafel in het gezellige tafeltennishome van Emmen aan de Heckningecamp 26. De wedstrijd begint om 16.00 uur en uiteraard zijn toeschouwers van welkom om het jonge team een steuntje in de rug te geven.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda