Medailles voor Turnteam Drenthe

EMMEN - Het afgelopen weekend vonden de finales plaats voor de 1e, 2e en 3e divisie van het NK heren turnen in Utrecht. De turners van het Turnteam Drenthe wisten zich te plaatsen voor de meerkamp- en de toestelfinale. Sandro Middag (instap) en Yannick Reij (junior II) hadden de meerkamp geturnd op de zaterdag Het was een sterke comp[etitie Voor een medaille maar debutant Sandro Middag eindigde op een 8ste plaats wat zeer verdienstelijjk was en Yannick Reij eindigde als 12e.

Er waren tijdens de halve finale 4 jongens de zich voor een toestel finale hadden geplaatst Sandro Middag (instap) vloer en sprong, Jelle Migo (jeugd 7) brug, Maarten Binnenmars (junior I) ringen en sprong, Yannick Reij (junior II) voltige en sprong. Sandro Middag liet op zaterdag al een goede vloeroefening zien, maar op de zondag werd deze beloond met de eerste plaats en mag hij zich daarmee Nederlands kampioen vloer noemen. Voor Yannick was ook een podiumplaats weggelegd, hij werd 3e op voltige.

Finale in Ahoy
In Ahoy in Rotterdam vinden op 21 en 22 juni de finales plaats voor de ere- en talentendivisie Rotterdam. Luca Scheper en Alex Ravens (benjamins) uit in de meerkamp en Lars en Jorn Boerrigter strijden voor de titel in de meerkamp- en in toestelfinale.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda