UNIDO: vol beweging, energie en activiteiten

EMMER COMPASCUUM - De jazz en gymvereniging UNIDO uit Emmercompascuum heeft weer een druk seizoen achter de rug. De lessen zijn gestopt en starten na de vakantie weer op 18 augustus.

De vereniging bestaat uit ruim 300 leden en geeft 37 verschillende lessen per week,. Er is niet alleen gym, maar ook jazz, freestyle, acrogym, steps en selectie turnen.

De leden doen mee aan wedstrijden en uitvoeringen. Er zijn echter ook groepen die demonstraties geven in verzorgingshuizen voor oudere mensen, een sociale activiteit dus.
Een groep die niet goed uit de verf is gekomen betreft gym voor ouder en kind op maandagmorgen. Getracht wordt deze na de vakantie weer op te starten.

Een nog jonge groep is het bewegen voor mensen met een beperking, zoals reuma, last van de spieren, rolstoelers. Deze nuttige en gezellige les is op donderdagmorgen in de sporthal van 9.30 tot 10.30 uur. De groep is uitgegroeid van 8 tot 14 leden, die elke week met veel plezier spelenderwijs oefeningen doen met o.a. bal.

Verder doet UNIDO mee aan plaatselijke activiteiten zoals Avond wandelvierdaagse, demonstraties op Koningsdag op het marktplein.Ook de jaarlijkse Sinterklaasviering en vossenjacht staan op het programma.

Kortom, een actieve , gezellige, gezonde en grotevereniging,Voor elk wat wils!
Informatie kunt u vinden op de website www.gvunido.nl U kunt ook eerst kijken op de lessen, de eerste twee zijn gratis.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda