Bijzondere training voor de trainers en turnsters van Turnpunt Drenthe.

KLAZIENAVEEN - De turnsters van Turnpunt Drenthe krijgen op 1 november een bijzondere training. Deze keer wordt de training niet alleen door de eigen trainers van de vereniging verzorgd. Ook Vincent Wevers, die samen met zijn dochter, de turnster Sanne Wevers naar Klazienaveen komt, leveren een bijdrage.


Vincent Wevers is door de KNGU aangesteld als trainer/technisch adviseur Turnen Dames. Op locatie biedt hij ondersteuning aan de clubs en de coaches in het zogenaamde “train de trainer”-programma. Sanne komt als turnster uit voor het Nederlands TurnenDames.

In het seizoen 2013-2014 zijn de eisen voor de oefenstof voor de turnster door de KNGU vernieuwd. Om mee te kunnen blijven doen op het landelijke niveau zullen niet alleen de turnsters nieuwe elementen moeten leren, maar ook is bijscholing nodig voor de trainers om op het juiste niveau les te geven. Met het organiseren van deze trainingsdag worden dan ook twee doelen in een keer bereikt. Namelijk een scholing van trainer en turnster voor het bereiken van een hoger niveau.

De scholing wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Stimuleringsfonds Rabobank Nederland. Ook lokale ondernemers werken mee aan het slagen van deze bijzondere training. Zo verzorgen Rijsdijk, de echte groenteman, Ten Napels bakkerij en Jellema Slagerij de lunch voor KNGU coaches en trainers van Turnpunt Drenthe.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda