Joop Reilman reikt karate diploma's uit

EMMEN - Afgelopen zondag kwam het team Taikishin van Peter Dusseljee en Johan Drent op bezoek in het paviljoen van 50 plus om Joop Reilman vier diploma s te laten tekenen. Het Team Taikishin hebben op 21 maart een jeugd examen gehad wie anders dan Shihan Joop kan deze diploma s ondertekenen.


Tijdens deze gelegenheid werd Joop Reilman ook nog ee nieuwe band overhandigen die van hem is gestolen of ontvreemd. Opvallend want een andere heeft er nieys aan aan want Joop is tenslotte 9e Dan Taikishin en ook van diverse andere sporten dangraad houder. De 9 gouden strepen op de zwarte band staan voor het aantal dans en het logo op de band is het Taikishin teken.


Joop was zeer blij met deze nieuwe band en ondanks zijn afscheid van het karate hebben Peter Dusseljee en Johan Drent hem toch weer zo ver kunnen motiveren dat Jooop zo nu en dan toch weer terug komt op de mat in de dojo van het duo en daar zeer trots op zijn. Taikishin is toch het Full contact sport waar Joop samen met zn vader de grondleggers van zijn.


Joop zet zijn handtekening tijdens op de diploma's die het jeugdexamen met goed gevolg hebben afgewerkt.(foto's Heintje Wolbers)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda