4 NEDERLANDS KAMPIOENEN VOOR BINTANG LIMA

AMSTERDAM - Afgelopen zondag heeft het Nederlands Kampioenschap Pencak Silat in Amsterdam vereniging Bintang Lima uit Emmen maar liefst 4 Nederlands Kampioenen opgeleverd, ieder in hun eigen gewichtsklasse. Na een dag strijden gingen de gouden medailles uiteindelijk naar Celine Feijen (vorig jaar ook Nederlands Kampioen)>>>


Myrthe Feijen(boven), Rowan van der Laan (nu voor de 3e opeenvolgende keer Nederlands Kampioen)


en Suzanne Kloosterhuis.

Een zilveren medaille was er voor Naomi Feijen, Rik Wolters, Jessie Weidijk, Sanne Boxum, Rosemarie Kloosterhuis en Jurjen Bijleveld.


Een bronzen plak ging naar Kesmon Bangura en Nike Weidijk.

Trainers Nick Smith en Dennis Dörfel zijn zeer verguld met deze resultaten. Meer dan de helft van de deelnemers die in alle vroegte zijn afgereisd naar Amsterdam zijn met een prijs huiswaarts gekeerd. Een teken dat de vereniging de pupillen het afgelopen jaar goed heeft voorbereid op dit Nationale toernooi. We zijn op de goede weg.

Voor volgend jaar staat naast de reguliere wedstrijden ook weer het Belgium Open op het programma. Hier zijn niet alleen verenigingen uit Europa vertegenwoordigd, maar ook die uit Aziatische landen als Vietnam en Indonesië, de regio waar deze verdedigingskunst zijn oorsprong heeft.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda