Bintang Lima levert 5 Nederlands Kampioenen

EMMEN - Voor een groot publiek heeft Pencak Silat vereniging Bintang Lima zondag tijdens de Nederlandse Kampioenschappen wederom laten zien over veel talent te beschikken. Maar liefst 5 deelnemers gingen na afloop van het toernooi, dat deze keer een thuiswedstrijd was, met een gouden bokaal naar huis. Een prestatie van formaat!

Gedurende de hele dag hebben de deelnemers letterlijk geknokt om in de prijzen te vallen. Naast Bintang Lima waren er 10 andere scholen uit alle windstreken afgereisd naar Emmen om in diverse gewichtsklassen hun krachten te meten. Guru Nick Smith en trainer Dennis Dörfel zijn trots op de geleverde prestaties. Naast 5 keer goud werden er ook nog 5 tweede en 8 derde prijzen in de wacht gesleept.

De deelnemers die zich een jaar lang Nederlands Kampioen mogen noemen zijn:
*
Celine Feijen (3-voudig Nederlands kampioen)
* Myrthe Feijen (2-voudig Nederlands kampioen)
* Jente van Voorst
* Rick Bergsma
* Zefano Berhitu


De organisatie is zeer tevreden over het verloop van het toernooi in de sporthal in Emmerhout dat een extra feestelijk tintje had door het jubileum van Nick Smith. Dit jaar is hij 40 jaar actief in de Pencak Silat, waarvan de laatste jaren als stijlleider van Bintang Lima. Zondag is maar weer gebleken dat zijn zelf uitgedachte en ontwikkelde stijl zeer effectief is en de tegenstander flink op het verkeerde been kan zetten.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda