Internationaal Thai-Boxing Gala in Hampshire Hotel Emmen

EMMEN - Op zaterdag 25 oktober vindt het jaarlijks terugkerend internationaal Thai-Boxing Gala weer plaats in het Hampshire Hotel te Emmen. Promotor en trainer Marc Hobers is namens Garuda Gym, gevestigd in Emmen, is de organiserende school.


Dit goed georganiseerd gala mag zich weer prijzen met 10 interlands, met vechters uit Ierland, Denemarken, Duitsland en Nederland. Vechters uit de eigen gelederen van Garuda Gym Emmen, als Kim Hobers, Dennis Bruss, Rob Kottrik en Jeroen de Groot zijn hard aan het trainen om op 25 oktober alles uit de kast te halen om top prestaties neer te zetten. Jeroen de Groot staat geprogrammeerd als hoofdpartij tegen de Amsterdammer Jamil Meeusen, een opkomend talent van Vos Gym. Naast deze vechter komen er deze keer veel vechters uit Amsterdam van bekende scholen naar Emmen toe. Verder komen de vechters uit Almere, Heerhugowaard, Groningen, Assen, Hoogeveen en Stadskanaal.

Thai-Boxing is topsport, waar een gedisciplineerde voorbereiding met heel veel trainings-uren aan vooraf gaat om spectaculaire gevechten neer te zetten. Dit evenement biedt de Emmenaren jaarlijks de mogelijkheid om getuige te zijn van wedstrijden van deze full contact ringsport in een gemoedelijks sfeer.

De voorverkoop van dit evenement is inmiddels gestart. Kaarten kunnen tegen de voorverkoopprijs van € 25, - (€ 30,- aan de kassa) gehaald worden bij Garuda Gym, het Hampshire Hotel of Café De Brasserie in Emmen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda