Spectaculair Internationaal Thai-Boxing Gala in Eden Hotel

EMMEN - Op zaterdag 10 oktober (vandaag) zal het Eden Hotel weer de arena zijn voor het jaarlijks terugkerend Thai-Boxing Gala, georganiseerd door promotor Marc Hobers van Garuda Gym Emmen. In totaal staan er 17 gevechten op het programma, waarvan maar liefst 5 interlands, met vechters uit Thailand, Ierland, Duitsland en uiteraard Nederland. De interland Nederland ? Thailand, ??n van de hoogtepunten van de avond, zal plaatsvinden volgens Thaise regels, dus met ellebogen en knietechnieken naar het hoofd. De Thai Paowarit is kampioen van het gerenomeerde Rachadamnern stadion in Bangkok - Thailand. Hij neemt het in de A-klasse op tegen Tommy Biric uit Rotterdam.

In totaal zullen 6 Emmenaren de ring betreden, waarvan 2 dames. Van Garuda Gym vecht Samantha Middeljans haar 27e partij in de B-klasse tegen Jaleesa Alfons uit Almelo. Samantha’s vorige partij wist ze in Engeland op winst af te sluiten. De tweede dame van Garuda Gym is de 11-jarige Kim Hobers. Zij vecht de enige jeugd-partij van de avond tegen Cheyenne Kriekjes uit Hoogeveen. Kim wist 4 van haar 5 gevochten partijen tot nu toe te winnen. 


Verder van Garuda Gym komen Johannes Bosma uit in de C-klasse tegen Dennis Schoemaker uit Rotterdam, Arwin David tegen Abdel Kariouh uit Rotterdam en Derk Wolters tegen Younus Mar uit Zwolle.  Arwin en Derk vechten de enige 2 nieuwelingen partijen van de avond, waarbij Derk zijn debuut zal gaan maken in de ring als wedstrijdvechter in het zwaargewicht. 

Een andere Emmenaar, Anthony Fictorie (Tabonon) neemt de hoofdpartij van de avond voor zijn rekening. Hij sluit de avond af tegen Cedric Bacuna van Vos Gym uit Amsterdam in de gewichtsklasse tot 72 kg. Anthony won tot nu toe 26 van zijn 35 gevochten partijen. Tot nu toe verloor hij in Emmen nog nooit. Deze reputatie wil hij graag vasthouden. Hij zal dan ook alles uit de kast halen om in deze A-partij de ervaren Cedric Bacuna te verslaan.  

Hypno mentalist
Mechel Keck uit Emmen, deelnemer aan 3 Uri Geller shows op tv, zal op de avond een aantal voorspellingen van gevechten gaan doen. Tijdens de avond zal bekend worden gemaakt of hij het bij het rechte eind heeft. Verder zal er een optreden zijn van de Emmer rappers D.A.B. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor € 25,- en aan de kassa voor € 30,-.

Het gala vindt plaats in het Eden Hotel  te Emmen en begint om 19.00 uur. Voor inlichtingen en reserveringen kan men telefonisch contact opnemen op het nummer: 0591 – 628836 (Garuda Gym). Voorverkoopadressen: Garuda Gym, Café De Brasserie en het Eden Hotel / Hoogeveen: Lomulder MT

Groepsfoto van de vechters van Garuda Gym - Emmen met
vlnr: Johannes Bosma - Samantha Middeljans - Derk Wolters - Arwin David - trainer Marc Hobers, voorstaand: Kim Hobers.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda