VEV begint met nederlaag

MUSSELKANAAL – In de zaterdag 5e klasse F liep het vernieuwde VEV uit Klazienaveen Noord na een 1-1 ruststand tegen 2-1 nederlaag op tegen SETA in Musselkanaal. Het was voor beide ploegen in die eerste fase wel even aftasten, volgens Anne Christ, de nieuwe trainer van VEV.

,,Zo op het oog was er eigenlijk weinig niveau verschil merkbaar. Het spel golfde over en weer, maar na iets meer dan een half uur spelen was het wel SETA dat een 1-0 wist te nemen.” VEV, dat het vorige seizoen niet kon afmaken wegens te weinig spelers, is er nu weer helemaal bij met een aantal nieuwe gezichten afkomstig van clubs uit de omliggende dorpen. De ploeg van Anne Christ wist nog net voor de thee op gelijke hoogte te komen door een doelpunt van Berend Berken. 1-1.

Na de thee bleef VEV ook weer lang in evenwicht ook al had het veel moeite met bereiken van de spitsen. Het fysiek en zeer sterk verdedigende SETA gaf achterin maar weinig ruimte weg en waren iets makkelijker in de omschakeling. Een handsbal op de doellijn werd VEV echter in de 69e minuut fataal, want de toegekende strafschop werd goed binnengeschoten door SETA. 2-1. VEV bleef knokken voor in ieder geval een puntje waar het misschien ook wel recht op had. De beste kans kreeg VEV nog in de slotfase toen Mustafa Ertemel alleen voor de SETA doelman werd gezet maar deze de inzet wist te stoppen.

Anne Christ: ,,Als er eentje de drie punten verdiende was het SETA wel, maar het keiharde werken van VEV was misschien wel een puntje waard geweest.” Eindstand 2-1. Komende zaterdag speelt VEV de thuiswedstrijd tegen DOS’63 uit Linde.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda