Het sponsorevenement Rondje Exloo was een groot succes!

EXLOO/EMMEN - Op een zonovergoten woensdag 24 april stond de 18e editie van het traditionele Rondje Exloo weer op het programma! Het is inmiddels een echte klassieker en met meer dan 150 deelnemers is deze editie wederom zeer geslaagd. Elk jaar een prachtige mix van sponsoren, volledige selectie en technische staf van FC Emmen.

Na de welkomstspeeches van Jan Schutrups, eigenaar van Schutrups Schoenen Exloo, kreeg iedereen een heerlijke lunch mee.

Century Autogroep heeft dit jaar weer gezorgd voor 10 topmodellen van Audi. Er mocht onder andere gereden worden in de elektrische Audi e-tron, Audi Q8, Audi A5 cabrio en Audi A8. De rit bedroeg zo’n 100 kilometer met uitdagende activiteiten.

Naast de Audi Challenge kon er gekart worden bij Kartcircuit Pottendijk, mountainbiken met een clinic verzorgd door Bikes4you, een golf clinic en een golftoernooi bij Golfpark Exloo én tot slot een yoga sessie verzorgd door Schutrups Foot & Soul Lounge. En we bedanken TT Circuit Assen voor het beschikbaar stellen van de ruimte bij het circuit.


De dag werd afgesloten met een panel bestaande uit Dick Lukkien en Anco Jansen, een prijsuitreiking en een heerlijk buffet en borrel bij Diner-Café Bussemaker.

We willen alle sponsoren en deelnemers bedanken. Op naar volgend jaar!
(Zie voor fotoreportage het fotoboek)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda