Kampioen Zwartemeerse Boys sluit af ruime winst

ZWARTEMEER - In de zondag 5e klasse E deed Zwartemeerse Boys wat van een kampioen mocht worden verwacht en dat was winnen van het laag geplaatste EEC. Al in de eerste minuut opende Thijs Harms de score en daarna zorgden Jeffrey Mulderij (2-0), Jelle Walda (3-0) en Ruben Siebers voor een 4-0 ruststand.


Een kwartier voor tijd bepaalde Rene van Elteren de eindstand op 5-0. De ander clubs uit ons verspreidingsgebied kwamen tot wisselend succes. Sp. Roswinkel verloor met 3-2 van Alteveer. Roy van der Sluis scoorde twee keer voor Sc Roswinkel. Weiteveense Boys ging met 2-0 kopje onder in en tegen Buinen. Valther Boys wist op eigen veld niet te winnen van Pekelder Boys en verloor met 2-1.

De derby tussen SVBC en Zandpol werd door Zandpol met 4-2 gewonnen. Zwartemeerse Boys de terechte kampioen in deze klasse met Alteveer als goede twee met 5 punten achterstand. Alteveer gaat wel samen met Pekelder Boys en Weiteveense Boys dat de periode van kampioen Zwartemeerse Boys overneemt de nacompetitie in om een plaats in de 4e klasse binnen te slepen.

Valther Boys sloot de competitie al zesde af en SVBC en Zandpol eindigden als 8e en 9e terwijl Sp. Roswinkel op een 11e plaats beslag legde. Rode lantaarndrager werd JVV uit Jipsingboertange en topscoorder in deze klasse werd Stefan Knuppe met maar liefst 46 doelpunten.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda