SVBO zat pakt ook tegen WVV de volle winst

BARGER OOSTERVELD - De zaterdag 4e klasser SVBO wist ook zijn tweede competitiewedstrijd in winst om te zetten. Op het sportpark van SVBO aan de Parkstraat in Barger Oosterveld wonnen de mannen van trainer Jan Moes na een 2-0 ruststand met 4-2.

De geelzwarten begonnen vanaf het begin duidelijk als bovenliggende partij, maar moesten tot de 20e minuut geduld hebben dat Maarten Wielens de 1-0 scoorde. Daarmee was het verzet van WVV, zo leek het, ook gebroken, want tien minuten later mocht Giovanni Akgün de 2-0 scoren. Dat werd ook de ruststand na een eerste helft waarin SVBO veruit de betere ploeg was.

Na de thee kantelde de wedstrijd volledig, zegt SVBO trainer Jan Moes: ,,WVV begon steeds beter te spelen, maar één slordig moment in de 55e minuut bij de gasten gaf Stan Wolbers de gelegenheid om een beetje tegen de verhouding de 3-0 te scoren. WVV liet zich daardoor niet van de wijs brengen, want na een uur spelen wisten de mannen uit Winschoten binnen viijf minuten de spanning weer terug te brengen met twee doelpunten.

3-2 en juist onder die druk, toen het even niet liep, begon SVBO weer beter te voetballen. Na een onterechte terugspeelbal van WVV kreeg SVBO een vrije bal binnen de zestien en daar wist Maarten Wielens wel raad mee. Hij bepaalde met zijn tweede treffer in de 80e minuut de eindstand op 4-2.