FC Klazienaveen kan niet tot winst komen

KOEKANGE - Het begin van de competitie begon voor FC Klazienaveen net hoopgevend met een 4-1 nederlaag thuis tegen Nieuwleusen. Afgelopen zaterdag ging het weer niet zoals de Klazienaveners graag wilden. In Koekange bleek Vitesse 63 na een 1-1 ruststand uiteindelijk met een 4-3 eindscore net even succesvoller.

De mannen van trainer Patrick Beek begonnen voortvarend aan de wedstrijd met een treffer van Danie Slip in de eerste minuut. Een goed begin, maar de thuisclub kwam na iets meer dan een half uur op gelijke hoogte via Jeroen van den Berg. 1-1 en dat werd ook de ruststand.

Na de hervatting werd het uiteindelijk stuivertje wisselen. Vitesse ’63 nam in de 53e minuut via Aron Westert een 2-1 voorsprong, maar FC Klazienaveen had vijf minuten later via Melroy Hemme een antwoord. 2-2. Deze vreugde was van korte duur, want een minuut later wist Vitesse’63 opnieuw de leiding te nemen via Jeroen van der Berg. 3-2. FC Klazienaveen gaf zich ook toen nog niet gewonnen en wist een kwartier voor tijd opnieuw op gelijke hoogte te komen via Aaron Brink 3-3.

Jammer voor FC Klazienaveen was dat na de 3-3 Jesse Habing een toegekende strafschop niet wist te benutten, want de thuisclub sloeg vlak daarna toch nog even hard toe via Bas Wanningen die de eindstand op 4-3 bepaalde. Over de gehele wedstrijd gezien speelde FC Klazienaveen volgens trainer Patrick Beek ondermaats en werd Vitesse’63 de verdiende winnaar.